Újratervezés, horoszkóppal! 38.


2020. június 29. 12:16 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 7 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

Most hogy már tudod a kevesebb miért több, lássuk a sorsunk építészét! Építész, hiszen előbb vagy utóbb mindannyiunk életében valahol - temetőre vidámparkot épít. Vagy fordítva: vidámparkra temetőt...
 

A Plútó - Asztropatika.hu

 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS, mielőtt tovább olvasnál! 
A Plútó hatásainak értelmezésénél elengedhetetlen a tisztánlátás. Tisztán látni viszont néha fájó. Amennyiben az érzékenységed miatt nem vagy még rá felkészülve, úgy ezt a leckét inkább hagyd ki.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Szélsőségessége már a kiértékelése elején is megmutatkozik! Ugyanis ha nem ismered a horoszkóp tulajdonosát, úgy képtelenség megállapítani hogy az ő életében mit fog építeni. Ugyanakkor a képlet tulajdonosa - ismerve a saját életét pontosan kikövetkeztetheti, hogy a Plútó által érintett életterületein mi vár rá. Máris érteni fogod!

Születési horoszkópodban a Plútó olyan életterületeket jelöl, ahol egyszer eljön az idő, amikor a meglévő helyzetedet lerombolja, hogy annak ellentétét felépítse. Amint látod a Plútó esetében kulcsfontosságú a kiinduló állapot! Például egy 2. házban álló Plútó esetén örülj annak, ha szegénységbe születtél, ha most még máról-holnapra kell élned... mert 1000%, hogy eljön az idő, amikor gazdag leszel. Biztos, hogy eljön? Mérget vehetsz rá! Ugyanis a Plútó feladata, hogy megismertesse veled a szélsőséget. Mindezt ott teszi, ahol a képletedben áll. (Illetve lesz még egy ilyen terület, erről majd az utolsó leckében lesz szó!)

Szóval ezért nem lehet egy ismeretlen személy képletéből megállapítani a hatását, viszont a saját képletedből - ismerve a saját körülményeidet - könnyedén ki tudod következtetni.
 

Tehát, a Plútó esetében mindig a meglévő ellentétére gondolj. És bátran - akarom javasolni szélsőségekbe nyúlóan engedd el a fantáziádat - mert az eseményeivel a Plútó is ezt teszi.
 

... Plútó a VII. házban: osztálytársak voltak a férjével. Mesébe illő mintaházasság volt az övék. 50 évesek alig múltak amikor váratlanul meghalt a férje. A hátralévő életét egyedül, a külvilágtól elzárkózva töltötte.

... Plútó a VII. házban: mindig is vonzó volt. Maga sem értette miért, mégis elkerülték a férfiak. Miután már végleg lemondott arról, hogy társa lesz, hirtelen betoppant valaki. Aki a szeretetével és a gazdagságával az egész életét bearanyozta, miután persze feleségül vette.

Mindenből a semmi, semmiből a minden. Röviden és tömören ez a Plútó!

 

Biztos vagyok abban, hogy több kérdés is megfogalmazódott benned. Például...

 

"Hányszor éljük meg ezeket a fordulatokat?"

A többség (90%) egyszer mindenképp. Néhányan azonban többször is.

 

"Mi dönti el, hogy valaki egyszer vagy többször éli meg?"

Az idő. A Pútó ugyanis főleg gyermekkorban, vagy 50 éves kor felett szokott gyökeres fordulatotokat kiváltani. A köztes időben leginkább azoknál, akikre nem csak egy fordulat vár. Akik egy fordulatot élnek meg, azok általában nagyobbat, míg akik többet, azok több kisebbet élnek meg. Mindezek figyelembevételével érdemes elgondolkodnod az általa érintett életterületeiden.

 

Kérlek vedd elő a füzetedet és keresd meg benne azt a házat, amelyikben a Plútó áll! A MIT kérdés alá a következő kulcsszavakat írd:

rombolsz, átalakítasz, újjászületsz, büntetsz, rejtegetsz, feltársz, szembesülsz

 

 

A legjobban akkor jársz...

.. ha elengeded amihez az általa jelzett életterületen ragaszkodsz, vagy ami után vágyódsz. A Plútó szabályai ugyanis roppant egyszerűek:

engedd el és megkapod, vagy
kapaszkodj belé és elveszíted.

 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

A következő leckében a jövőbe látó Chironról lesz szó!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »