Újratervezés, horoszkóppal! 10.


2020. április 14. 10:56 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 9 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

Az elöző leckében megismerkedhettél az életünk színpadával. A folytatásban NAGY dolgokról lesz szó, illetve a korábban említett 500 ezerről. Ha már a pénznél tartunk... az anyagi helyzetedre vonatkozóan a 2., illetve az azzal szemben lévő 8. házadból lehet következtetéseket levonni:

 

A 8. ház - Asztropatika.hu

Amíg a 2. házban a pénzt munkával szerezzük, addig a 8. házban "eszközök" által. Az "eszközök" lehetnek bennünket segítő személyek (pld.: házastárs, szűlő, testvér stb.), helyzetek (lottó nyeremények, örökségek), de olyan dolgok is, amelyek segítségével pénzt termelünk. Bárhogy is van, a 8. házban lévő pénzünket a TITOK lengi át. Mégpedig azért, mert az itt lévő pénzeinkről nem szívesen beszélünk. Gondolj csak bele!

Amikor mások anyagilag segítettek rajtad, világgá kürtölted? Ha megnyernéd a lottó 5-öst, kitennéd a szelvényedet a facebook oldaladra? Esetleg elárulnád nekünk, hogy milyen befektetésekkel és trükkökkel keresel pénzt? Ugye, hogy nem. Na ezek mind 8. házas pénzek. Amit viszont büszkén megmutatunk a világnak - mert a saját munkánk eredményét látjuk benne, az mind mind a 2. házban található. Na ez a különbség a két ház pénze között. Mindebből jól látszik, hogy a 8. házban NAGY dolgok vannak.

Itt van például minden, amit az életünkben valami miatt kiemelkedőnek, azaz NAGYNAK tartunk - akár negatív, akár pozitív értelemben! (Ha majd 100 év múlva végleg hazamész, és majd "otthon" megkérdezik tőled, hogy mesélj mi minden történt veled, szinte biztos, hogy olyan dolgokat említesz meg, amik a 8. házadban történtek. Miért? Azért, mert az itt történt események eltérnek a hétköznapitól.) Amint látod a 8. ház meglehetősen összetett, mivel életterületektől függetlenül itt található az életünk összes NAGY dolga. És akkor a LEGNAGYOBB dologról még nem is beszéltünk!
 

A 4. ház után a 8. ház a másik - ahol kapcsolatot teremthetünk "másokkal". Amíg a 4. házban a családunkhoz tartozó segítő őseinkkel, addig a 8. házban, - főleg az arra érzékenyek, "bárkivel"! (Érdekességként: akinek erős 8. háza van - például több bolygója is ebben a házban áll - azok néha még látják is őket. Ahogy mi sem beszélünk a 8. házban lévő pénzügyeinkről, így ők sem az ilyen élményeikről. Pedig tudnának miről.)

Hogyan lehet ezt a 8. házas dolgot az előnyödre fordítani?

Emlékszel? A 4. házban írnod kellett. Itt beszélni! A megfigyelések azt bizonyítják, hogy az itt lévő "segítők" a kimondott szavakra reagálnak. Biztos tapasztaltál már olyat, hogy kimondtál valamit, amit lehet, hogy nem is gondoltál komolyan, majd hopp... a legnagyobb meglepetésedre bekövetkezett. Na az egy tipikus 8. házas eset volt.
A lényeg: sosem tudhatod, hogy mikor hallja meg és teljesíti "valaki" a kimondott szavaidat 8. házadban. Ezért...

 

soha ne mondj ki olyat, amiről nem szeretnéd, ha megtörténne. Olyanokat viszont bátran, amiről azt szeretnéd, hogy igen.

 

A folytatásban jönnek az életed támaszai!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »