Újratervezés, horoszkóppal! 16.


2020. április 21. 11:19 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 11 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

Ha kéznél van a születési horoszkópod és a füzeted, akkor csapjunk bele!

Nos,
az állatöv 12 jegye, háttérként határozza meg az egész életedet. Pontosan megmutatják, hogy az egyes életterületeken HOGYAN viselkedsz, ahogy azt is, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy az általuk érintett területeken sikeresebb és boldogabb légy.

A születési horoszkópod dönti el, hogy az egyes jegyek mely életterületeidért felelősek, azaz mely területeken biztosítanak számodra hátteret. Igazából majdhogynem mindegy, hogy melyik jegyben születtél, ugyanis az ÖSSZES JEGY - valahol, valamelyik életterületen HATÁSSAL VAN RÁD! S amint hamarosan tapasztalni fogod, nem is akármilyen hatással!

FONTOS, hogy tudd! Minden egyes jegynek, meghatározott tulajdonságai vannak. Ezen tulajdonságok mindegyike OTT REJLIK BENNED, méghozzá a jegy által érintett életterületeken.

A neveltetésed, de sokkal inkább a műveltséged és a tapasztalataid határozzák meg, hogy ezen tulajdonságok (HOGYANOK) közül, melyiket alkalmazod a jegy által jelzett életterületeken. A dolog érdekessége, s ebben rejlik a lényeg! - hogy a felsorolt tulajdonságok (HOGYANOK) közül csupán néhányat használsz, pedig az összes működne az adott életterületeden. Vagyis ha egy adott életterületeden változtatni szeretnél, úgy semmi mást nem kell tenned, mint a jegyhez köthető HOGYANOK közül választani egy korábban nem, vagy kevésbé használt másikat. Amit egyébként most olvasol, az a személyiségfejlesztés legfelsőbb szintje. Hiszen itt nem általános érvényű tanácsokat kapsz, ami vagy működik nálad vagy nem, hanem az élet különböző területeire olyan HOGYANOKAT, amelyek az esetedben 100%-ig működnek. Ezeket a HOGYANOKAT a horoszkópodban lévő jegyek mutatják meg. Lássuk az állatöv első jegyét!

 

A Kos - Asztropatika.hu

 

Amint látod a példaképletben a 4. ház kezdőpontja a Kos jegyében található. Mindez annyit jelent, hogy a képlet tulajdonosa a 4. házhoz köthető életterületeken Kos módjára viselkedik. Vagyis az eredetéhez, az apukájához, az otthonához és az ingatlanügyeihez Kos módjára áll hozzá. Ha ezen a területén változtatni akarna, akkor a Kos HOGYANJAI közül kell egy másikat alkalmaznia. (Amúgy a legnagyobb és leggyorsabb eredményeket akkor érné el, ha egy olyan HOGYANT választana, amit korábban még nem használt!) Mielőtt a Kos HOGYANJAIRA rátérnénk...

 

FELADAT: a születési képletedből határozd meg, hogy melyik házad kezdőpontja található a KOS jegyében!

A legtöbb esetben ez egyetlen házat jelent, viszont vannak esetek, amikor egy jegyben 2 ház is kezdődik (a példaképletben lásd a Bika jegyét, amelyben 2 ház: az 5. és a 6. ház kezdődik), illetve olyan eset is előfordulhat, amikor egyetlen ház sem kezdődik egy adott jegyben (a példaképletben lásd a 8. házban lévő Oroszlán jegyét!). Ez utóbbit az Asztrológia közrezárt jegynek nevezi. Az ilyen jegyek abban a házban fejtik ki a hatásukat ahol közrezártak. A különbség annyi, hogy a közrezárt jegy által kiváltott hatásokat és életeseményeket a külvilág nem látja. Vagyis a közrezárt jegyekben is ugyanúgy történnek események, csak ezeket mások nem látják, illetve nem tudják, hogy az érintett életterületeden amit elérsz, azt hogyan csináltad. Másképp fogalmazva: a közrezárt jegyek olyanok akár egy szoba. Az utcán sétálgató emberek (külvilág) nem látnak be. 

Miután meghatároztad, hogy mely háza(i)d köthetők a Kos jegyéhez, úgy a füzetedbe a HOL kérdés alá, írd fel a házhoz köthető életterületeket:

Egy kis segítség az egyes házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

Hol? - Kos - Asztropatika.hu

Most hogy már tudod, hogy mely életterületeidre van hatással a Kos jegye, lássuk HOGYAN alakítottad az életedet ezeken a területeken, azaz a Kos HOGYANJAIT:

 

ösztönösen, gyorsan, akaratosan, rámenősen, merészen, lelkesen, lobbanékonyan, türelmetlenül, vakmerőn, önzőn, meggondolatlanul, versenyezve

 

A füzeted HOGYAN kérdése alá, írd fel a Kos HOGYANJAIT:

A Kos hogyanjai - Asztropatika.hu
 

A Kos jegyéhez társítható életterületeid feltérképezésével végeztünk. Amennyiben a most tárgyalt életterületeiden sikeresebb vagy eredményesebb szeretnél lenni, úgy a következőt tedd:

a füzetedbe felírt HOGYANOK közül karikázd be azokat, amelyeket az adott életterületen magadénak érzel. Érdemes a családtagjaidat is megkérdezned, ugyanis ők "külső" szemlélőként reálisabban látnak téged, így olyan HOGYANOKAT is bekarikáznának, amit talán te nem...

A bekarikázott HOGYANOK közül nézd meg, hogy melyikkel milyen eredményeket értél el eddig. Amelyikkel csak jót, azt mindenképpen tartsd meg, viszont amelyik kudarchoz vezetett, attól szabadulj meg. Nézd át azokat a HOGYANOKAT is, amelyeket nem karikáztál be, majd válaszd ki közülük azt, amelyiket eddig még nem alkalmaztad az érintett életterületeden! A megfigyelések azt igazolják, hogy az ilyen HOGYANOKKAL lehet a legtöbb eredményt elérni (természetesen a pozitív HOGYANOKKAL).

Egy gyors példa: tételezzük fel, hogy a születési horoszkópodban a Kos jegyében a 2. házad kezdődik. Ha több pénzt szeretnél, s ezen az életterületeden eddig még nem nagyon voltál merész... úgy érdemes az anyagiakkal kapcsolatban MERÉSZEN viselkedned. Lehet, hogy éppen ez a HOGYAN hozza majd el az áttörést.

 

Tehát a lényeg:
a Kos jegyéhez köthető életterületeden úgy tudsz vidámparkot építeni, ha megváltoztatod a HOGYANJAIDAT! Állj másképp ehhez az életterületedhez, és máris bekövetkezik a változás!

Még valami: a felsorolt HOGYANOK mindegyike ott rejlik benned. A Kos által jelzett életterületeiden ezek a tulajdonságok "gyárilag" benned vannak. Egyszerűen csak viselkedj az új HOGYANOD szerint. A sikereiden magad is meglepődsz majd.

Most már tudod, hogy a Kos jegy által HOL és HOGYAN... a többi már csak rajtad múlik!
(A MIT kérdésre a bolygókról szóló leckékben kapsz majd választ!)

 

A folytatásban jönnek a Bika HOGYANJAI!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: