Újratervezés, horoszkóppal! 11.


2020. április 15. 10:30 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 4 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

A NAGY dolgok után, jöjjön egy meglehetősen alábecsült - így kevésbé fontosnak tartott ház: a kilencedik
 

A 9. ház - Asztropatika.hu

Az Asztrológiai könyvek gyorsan átlépnek a 9. ház értelmezésén. Minden bizonnyal azért, mert olyan életterületeket rejt magában, ami nem annyira fontos a számunkra. Ilyen például a jog, a külföld, nagyobb utazások, a kötelező iskolákon túli tanulás, vagy akár a hit. A bátrabb könyvek továbblépnek, ők már a 2. házasságot is a 9. házhoz társítják. Az ennél is bátrabb weboldalak, mint például ez amit olvasol, nem kevesebbet állít, minthogy ebben a házban található az életed legfontosabb támasza. Való igaz, ez akár a hit is lehetne, de amint hamarosan látni fogod, van ennél egy "hétköznapibb" erősebb is.

 

Emlékszel még a láncos hasonlatra? Arra, hogy a képletedben lévő házak úgy kapcsolódnak egymáshoz, akár egy láncban a láncszemek. Nézzük át hol tartunk!

Adott a személyiségünk, amit a külvilág 3 másodperc alatt levesz (1-es ház). A személyiségünk fejlődéséhez szükséges némi eszköz, ami a leggyakrabban pénz (2-es ház). Ész nélkül nehéz boldogulni, úgyhogy némi tudásra is szükségünk van (3-as ház). Miután kiokosodtunk, hamar rájövünk, hogy bizony vannak hozott adottságaink, egyfajta öröklött tulajdonságaink, amit a 4. házban találunk. Mindezek kellő önbizalmat adnak ahhoz, hogy "Királyságot" építsünk (5.ház). Sajnos semmi sem állandó, így az életünknek kereteket adó dolgok időnként karbantartásra szorulnak (6.ház). Úgy érezzük, már "mindent tudunk" - hiszen vannak eszközeink, némi tudásunk, hozott adottságaink, kiépítettünk egy "Királyságot", ha gond van a "társasházunkban" megoldjuk...  úgyhogy eljött az idő, hogy megmutassuk magunkat a színpadon (7. ház). A premier közben, a nézők visszajelzései alapján azzal szembesülünk, hogy sokkal több és NAGYOBB dolgok vannak a világban, mint amiről eddig tudtunk (8.ház). Emiatt egy kicsit megzavarodunk. Hogy a világban eltudjunk igazodni, szükségünk van kapaszkodókra, amelyekre támaszkodni tudunk. Ezek nem mások, mint a DOGMÁK, az ELVEK, a MEGGYŐZŐDÉSEK és a SZOKÁSOK. Ezek mind mind a 9. házban találhatók.

 

Ne becsüld alá őket, ugyanis ÓRIÁSI erejük van.
Akár hiszed akár nem, ők határozták meg eddig is az életedet, ahogy majd fogják a továbbiakban.

Szóval a bátor weboldalak azt állítják... hogy a 9. házban vannak az életed kapaszkodói. Másképp fogalmazva: ebbe a házba gyűjtögeted mindazokat az életeddel összefüggő dolgokat, amelyekről 1000%-ig tudod, hogy működik!

 

Emlékszel még a 3. házra? Tudod, ez az a ház, ahol mások tanítanak meg bennünket arra, amiről azt gondolják, hogy az majd jó lesz nekünk. Nos, ők nem tesznek mást, mint a 9. házukban lévő meggyőződéseiket adják át. Egyébként mi is ugyanezt tesszük, amikor a hozzák közelállóknak tanácsokat adunk.

 

A MEGGYŐZŐDÉSEINK remek dolgok, viszont van velük egy kis gond. Az IDŐ megfakítja őket. Ami egykor működött az nem biztos, hogy később is fog. S itt jön egy újabb "gyári" hibánk, mégpedig az, hogy nagyon nehezen változtatunk a meggyőződéseinken. Pedig ha tudnánk, hogy a SZOKÁSAINK fele nem is jó, sokkal könnyebben és bátrabban változtatnánk. Úgyhogy ha szeretnél az életeden változtatni, akkor elsőként a SZOKÁSAIDAT vizsgáld felül és azokon változtass. Már egészen apró változtatások is csodákat eredményeznének az életedben.

 

Tudtad, hogy a 9. házban születnek meg azok a gondolataid és ötleteid, amelyeket a 10. házban válthatsz valóra? Erről szól a folytatás!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »