Újratervezés, horoszkóppal! 11.


2020. április 15. 10:30 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 4 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A NAGY dolgok után, jöjjön egy meglehetősen alábecsült - így kevésbé fontosnak tartott ház: a kilencedik
 

A 9. ház - Asztropatika.hu

Az Asztrológiai könyvek gyorsan átlépnek a 9. ház értelmezésén. Minden bizonnyal azért, mert olyan életterületeket rejt magában, ami nem annyira fontos a számunkra. Ilyen például a jog, a külföld, nagyobb utazások, a kötelező iskolákon túli tanulás, vagy akár a hit. A bátrabb könyvek továbblépnek, ők már a 2. házasságot is a 9. házhoz társítják. Az ennél is bátrabb weboldalak, mint például ez amit olvasol, nem kevesebbet állít, minthogy ebben a házban található az életed legfontosabb támasza. Való igaz, ez akár a hit is lehetne, de amint hamarosan látni fogod, van ennél egy "hétköznapibb" erősebb is.

 

Emlékszel még a láncos hasonlatra? Arra, hogy a képletedben lévő házak úgy kapcsolódnak egymáshoz, akár egy láncban a láncszemek. Nézzük át hol tartunk!

Adott a személyiségünk, amit a külvilág 3 másodperc alatt levesz (1-es ház). A személyiségünk fejlődéséhez szükséges némi eszköz, ami a leggyakrabban pénz (2-es ház). Ész nélkül nehéz boldogulni, úgyhogy némi tudásra is szükségünk van (3-as ház). Miután kiokosodtunk, hamar rájövünk, hogy bizony vannak hozott adottságaink, egyfajta öröklött tulajdonságaink, amit a 4. házban találunk. Mindezek kellő önbizalmat adnak ahhoz, hogy "Királyságot" építsünk (5.ház). Sajnos semmi sem állandó, így az életünknek kereteket adó dolgok időnként karbantartásra szorulnak (6.ház). Úgy érezzük, már "mindent tudunk" - hiszen vannak eszközeink, némi tudásunk, hozott adottságaink, kiépítettünk egy "Királyságot", ha gond van a "társasházunkban" megoldjuk...  úgyhogy eljött az idő, hogy megmutassuk magunkat a színpadon (7. ház). A premier közben, a nézők visszajelzései alapján azzal szembesülünk, hogy sokkal több és NAGYOBB dolgok vannak a világban, mint amiről eddig tudtunk (8.ház). Emiatt egy kicsit megzavarodunk. Hogy a világban eltudjunk igazodni, szükségünk van kapaszkodókra, amelyekre támaszkodni tudunk. Ezek nem mások, mint a DOGMÁK, az ELVEK, a MEGGYŐZŐDÉSEK és a SZOKÁSOK. Ezek mind mind a 9. házban találhatók.

 

Ne becsüld alá őket, ugyanis ÓRIÁSI erejük van.
Akár hiszed akár nem, ők határozták meg eddig is az életedet, ahogy majd fogják a továbbiakban.

Szóval a bátor weboldalak azt állítják... hogy a 9. házban vannak az életed kapaszkodói. Másképp fogalmazva: ebbe a házba gyűjtögeted mindazokat az életeddel összefüggő dolgokat, amelyekről 1000%-ig tudod, hogy működik!

 

Emlékszel még a 3. házra? Tudod, ez az a ház, ahol mások tanítanak meg bennünket arra, amiről azt gondolják, hogy az majd jó lesz nekünk. Nos, ők nem tesznek mást, mint a 9. házukban lévő meggyőződéseiket adják át. Egyébként mi is ugyanezt tesszük, amikor a hozzák közelállóknak tanácsokat adunk.

 

A MEGGYŐZŐDÉSEINK remek dolgok, viszont van velük egy kis gond. Az IDŐ megfakítja őket. Ami egykor működött az nem biztos, hogy később is fog. S itt jön egy újabb "gyári" hibánk, mégpedig az, hogy nagyon nehezen változtatunk a meggyőződéseinken. Pedig ha tudnánk, hogy a SZOKÁSAINK fele nem is jó, sokkal könnyebben és bátrabban változtatnánk. Úgyhogy ha szeretnél az életeden változtatni, akkor elsőként a SZOKÁSAIDAT vizsgáld felül és azokon változtass. Már egészen apró változtatások is csodákat eredményeznének az életedben.

 

Tudtad, hogy a 9. házban születnek meg azok a gondolataid és ötleteid, amelyeket a 10. házban válthatsz valóra? Erről szól a folytatás!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »