Személyesen más...

.. hiszen a személyes tanácsadás során olyan kérdéseidre is választ kaphatsz, amit írásban vagy telefonon talán sosem kérdeznél meg.

 

HA ENGEM VÁLASZTASZ...

.. akkor sallangmentes válaszokra, használható jó tanácsokra, és nem utolsó sorban a lehetőségeid tisztázására számíthatsz. Ugyanis mindamellett hogy hiszem: a sorsunk - főleg annak keretei meg vannak írva, úgy hiszek abban is, hogy a kereteinken belül - a szabad akaratunkkal mi választhatunk.

Mindezt tiszteletben tartva, a döntéseidhez nyújtok támpontokat. Vagy ha a döntésed már megszületett, akkor utólag jó tanácsokat. Teszem ezt a több mint 25 éves személyes és online tanácsadói tapasztalatommal, amellyel pontosan tudom, hogy a tiedéhez hasonló élethelyzetekben mások milyen lehetőségek közül választottak, és azoknak mi lett a következménye.
 

Ha kíváncsi vagy rá, hogy az esetedben milyen lehetőségek - SORS által megírt forgatókönyvek léteznek, vagy bármely témakörben a válaszokat keresed, úgy találkozzunk személyesen!

 

A TANÁCSADÁS HELYSZÍNE:

Asztropatika Oktatási Stúdió
8200 Veszprém, Megyeház tér 2. I/10.

 

 

A TANÁCSADÁS DÍJA:

39.900 Ft /óra, amely a tanácsadás végén fizetendő (és csak abban az esetben, ha a tanácsaimmal a segítségedre voltam).

 

IDŐPONT EGYEZTETÉS:

Mivel a helyszínben neked kell, így az időpontban igyekszem én alkalmazkodni hozzád. Add meg az Asztropatika tagságodhoz használt email címed, majd kattints az IDŐPONT EGYEZTETÉS gombra és máris küldöm a részleteket:

 


Az IDŐPONT EGYEZTETÉS kérése SEMMILYEN KÖTELEZETTSÉGGEL NEM JÁR! 
Az email címed megadása után, csupán az egyeztetés részleteit küldöm el neked.