Újratervezés, horoszkóppal! 35.


2020. június 10. 13:07 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 7 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

A folytatásban jöjjön az a bolygó, akinek leckéitől a leginkább tartunk. Szerencsére alaptalanul...
 

A Szaturnusz - Asztropatika.hu

 

A születési képletedben a Szaturnusz olyan életterületeket jelez, ahol az életed első 28 évében a lehetőségeid kapui zárva vannak, - vagy legalábbis sokkal kevesebb van nyitva, mint másoknak.

Másképp fogalmazva: a Szaturnusz által jelzett életterületeiden gyakran érzed úgy, hogy neked 10-szer többet kell tenned mint másoknak, feleannyi sikerért. Az elején mindezt még igazságtalannak érzed. Sőt! Nem egyszer ott sírsz miatta, ahol senki sem lát. Később azonban már annyira hozzászoksz az " igazságtalansághoz", hogy beletörődve a sorsodba elfogadod. Az általa érintett területeken nagyjából emiatt érzed magadat szegénynek. De nem csak szegény vagy itt! A fenntartásaid miatt: egy kicsit kritikus, gyanakvó és bizalmatlan is. Mindezek mellett - mivel annyira belejöttél itt a terhek cipelésébe - hajlamos vagy mások terheit is magadra venni. Például egy 7. házban álló Szaturnusszal szinte biztos, hogy olyan társat választasz magadnak, akinek terheit magad is cipelni fogod. (Ha esetleg ebben érintett vagy és megbántottalak ezzel, úgy bocsánatodat kérem az őszinteségért. Egyetlen mentségem van: az ilyen szemléltető példákból lehet a legjobban megismerni a hatásait.)

Szó volt arról, hogy kapuk. Kb. 28 éves korod körül történik valami... a korábban zárva lévő kapuk egyszer csak elkezdenek kinyílni. Gyakorlatban ezt úgy érts, hogy eddig 10-szer többet kellett tenned a céljaidért. 28 éves korod után már csak 8-szor annyit, aztán 6-szor és ahogy az idő telik egyre kevesebbet. Végül eljutsz odáig, hogy a Szaturnusz megfordul és Jupiterré válva 10-szer annyit kapsz tőle, feleannyi munkáért. Vagyis ahogy az évek telnek úgy ad egyre többet és többet.

(Egyébként érdemes rápillantanod a Jupiter és a Szaturnusz jeleire. A kettő majdhogynem ugyanaz, csak éppen fordítva. Ahogy a hatásaik is. Hiszen amíg a Jupiter előbb ad, azután leckéztet, addig a Szaturnusz ennek a fordítottja: előbb leckéztet, azután kapukat nyit, - vagyis ad.)

 

Kérlek vedd elő a füzetedet és keresd meg benne azt a házat, amelyikben a Szaturnusz áll! A MIT kérdés alá a következő kulcsszavakat írd:

tapasztalsz, fejlődsz, átvállalsz, megoldasz, megbecsülsz, gyanakodsz

 

 

Amikor a diák készen áll...

A Szaturnusznak van egy másik - házaktól független hatása is, amellyel a sorsunkat tereli. Tudod?! Nem véletlenül vagy ott ahol. Viszont ahol vagy, azt főleg neki, az ő terelgetésének köszönheted. Ő egyébként nem tesz mást, mint életfeladatokba, megpróbáltatásokba, leckékbe és pofonokba csomagolja az amúgy sorsodat terelgető LEHETŐSÉGEIDET. A dolog érdekessége, hogy a terelgetésével akkor és csak is akkor találkozol, amikor a "Toronyban" - ott fent a Mindenhatónál - úgy döntenek, hogy valahol máshol kell lenned. A leggyakrabban azért, mert alkalmassá váltál arra, hogy egy jobb helyen (vagy körülmények között) folytasd az életedet. A "csomagoló anyag" - vagyis a leckék, csupán a végső teszt arra, hogy valóban jól döntöttek-e, amikor ott fent rád gondoltak.

Amúgy jól döntöttek, ugyanis ott fent pontosan tudják, hogy mikor állsz készen. És amikor a diák készen áll (mármint te), megjelenik a tanár (mármint a Szaturnusz), hogy a leckékbe csomagolt lehetőségeivel egy jobb helyre vagy körülményekbe tereljen téged. Úgyhogy ha legközelebb leckékkel találkozol, ne okozz csalódást a TORONYNAK. Ők tudják, hogy készen állsz egy jobbra. Ezért is küldték a tanárt...

 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

Ajánló:
a Szaturnusszal kapcsolatban
további érdekességeket ebben a kiadványban találsz:

A Szaturnusz könyve

 

 

A következő leckében a legkülönlegesebb bolygóval ismerkedhetsz meg. Aki a maga különlegességével egyedivé varázsol téged. Valahol, valamiben egészen biztosan...
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: