Újratervezés, horoszkóppal! 8.


2020. április 10. 09:14 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

Ott tartottunk, hogy akár Királyságot is építhetnénk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az emberek többsége nem akar Királyságot - legalábbis nagyot nem. Úgy vannak vele, ha már "nyaralni" jöttek a Földre, akkor éljék meg a könnyen és azonnal elérhető örömöket. (Megjegyzés: az 5. házzal azok járnak a legjobban, akik a rövidtávú céljaik helyett a hosszútávúakra helyezik a hangsúlyt, azaz pici Királyság helyett, NAGYOT építenek.)

 

Ha már az előző leckében szó esett a láncról, folytassuk onnan!

Szóval van személyiségünk (1-es ház), némi pénzünk (2-es ház) és eszünk (3. ház), bőröndünkben hozott dolgaink (4.ház), úgyhogy már kezdjük kellően jól érezni magunkat (5. ház). Egy idő után rájövünk, ha mi nem tartjuk karban a lelkünk otthonát - mármint a "társasházunkat", akkor más se fogja. Márpedig a társasházunk folyamatos karbantartásra szorul. Ráadásul ami menet közben elfogy... azt pótolni kell. Erről szól a 6. ház:

 

A 6. ház - Asztropatika.hu

 

Fogalmazzunk úgy, hogy a 6. házhoz tartoznak mindazok a dolgok, amelyek az életünk fenntartásához szükségesek. Ez elsősorban az egészségünk és a testünk karbantartása, illetve sokunk esetében a kenyérkereső munka. Sajnos a 2. házban lévő eszközeinkkel ha nem bánunk jól hamar elfogynak. Ilyenkor kénytelenek vagyunk dolgozni... azaz fenntartani saját magunkat - a "társasházunkat".

 

FONTOS! A társasházunk működtetéséhez szükséges pénzt szerezhetjük olyan munkából amit szeretünk (lásd 5. ház), és olyanból is amit muszájból végzünk (6.ház). Az emberek többsége, - mivel nincs nagy Királyságuk, a pénzt az utóbbiból szerzik. Az Asztrológia ezzel pontosan tisztában van, s hogy a kedvünket ne szegje, ezért a 6. házban lévő munkát kenyérkereső munkának nevezi. Valójában a kényszerűségből és muszájból végzett munkánk van itt. Az örömmel végzett munkánk az 5. házban található, már ha sikerült ott Királyságot kiépítenünk. Ha netán mégsem, ne keseredj el! Ugyanis a jegyek és bolygók értelmezésénél számos ötletet kapsz majd a Királyságod kiépítéséhez.

Tehát, a születési horoszkópod 6. házában található: az egézséged, a tested ápolása és a "kenyérkereső" munkád. Továbbá ehhez a házhoz társítjuk a mások szolgálatát - beleértve az állatok szolgálatát is! 

 

Egyedül nem megy! Erről szól a folytatás...

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »