Újratervezés, horoszkóppal! 8.


2020. április 10. 09:14 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

Ott tartottunk, hogy akár Királyságot is építhetnénk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az emberek többsége nem akar Királyságot - legalábbis nagyot nem. Úgy vannak vele, ha már "nyaralni" jöttek a Földre, akkor éljék meg a könnyen és azonnal elérhető örömöket. (Megjegyzés: az 5. házzal azok járnak a legjobban, akik a rövidtávú céljaik helyett a hosszútávúakra helyezik a hangsúlyt, azaz pici Királyság helyett, NAGYOT építenek.)

 

Ha már az előző leckében szó esett a láncról, folytassuk onnan!

Szóval van személyiségünk (1-es ház), némi pénzünk (2-es ház) és eszünk (3. ház), bőröndünkben hozott dolgaink (4.ház), úgyhogy már kezdjük kellően jól érezni magunkat (5. ház). Egy idő után rájövünk, ha mi nem tartjuk karban a lelkünk otthonát - mármint a "társasházunkat", akkor más se fogja. Márpedig a társasházunk folyamatos karbantartásra szorul. Ráadásul ami menet közben elfogy... azt pótolni kell. Erről szól a 6. ház:

 

A 6. ház - Asztropatika.hu

 

Fogalmazzunk úgy, hogy a 6. házhoz tartoznak mindazok a dolgok, amelyek az életünk fenntartásához szükségesek. Ez elsősorban az egészségünk és a testünk karbantartása, illetve sokunk esetében a kenyérkereső munka. Sajnos a 2. házban lévő eszközeinkkel ha nem bánunk jól hamar elfogynak. Ilyenkor kénytelenek vagyunk dolgozni... azaz fenntartani saját magunkat - a "társasházunkat".

 

FONTOS! A társasházunk működtetéséhez szükséges pénzt szerezhetjük olyan munkából amit szeretünk (lásd 5. ház), és olyanból is amit muszájból végzünk (6.ház). Az emberek többsége, - mivel nincs nagy Királyságuk, a pénzt az utóbbiból szerzik. Az Asztrológia ezzel pontosan tisztában van, s hogy a kedvünket ne szegje, ezért a 6. házban lévő munkát kenyérkereső munkának nevezi. Valójában a kényszerűségből és muszájból végzett munkánk van itt. Az örömmel végzett munkánk az 5. házban található, már ha sikerült ott Királyságot kiépítenünk. Ha netán mégsem, ne keseredj el! Ugyanis a jegyek és bolygók értelmezésénél számos ötletet kapsz majd a Királyságod kiépítéséhez.

Tehát, a születési horoszkópod 6. házában található: az egézséged, a tested ápolása és a "kenyérkereső" munkád. Továbbá ehhez a házhoz társítjuk a mások szolgálatát - beleértve az állatok szolgálatát is! 

 

Egyedül nem megy! Erről szól a folytatás...

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: