Újratervezés, horoszkóppal! 4.


2020. április 6. 13:25 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 6 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 


Már tudod, hogy a kisugárzásodból 3 másodperc alatt képes a külvilág következtetéseket levonni, s ehhez még megszólalnod sem kell.
 

Akár hiszed akár nem, a pénz és pénz között jelentős különbségek vannak. Jó példa erre a születési horoszkópod 2. háza:
 

A 2. ház - Asztropatika.hu

Tételezzük fel, hogy kemény munkával sikerült megspórolnod 200 ezer Ft-ot. Szerencsére a párod jól keres, így kapsz tőle 500 ezer Ft-ot. Egy nagyobb kiadás esetén, melyikhez nyúlnál elsőként? Ahogy mások, úgy valószínűleg te is a párodtól kapott pénzhez.

És ez így van rendjén!

Mielőtt ezen megrökönyödnél... nézd csak mit takar a 2. ház!

 

Horoszkópod 2. házában van a VAGYONOD. Vagyis mindaz amiért te dolgoztál meg, amit te szereztél. Már önmagában ez is jó ok lehetne arra, amiért a sajátodat védelmezve, inkább a párod pénzét költenéd el, viszont van ennél egy lényegesebb is!
 

A trezor - Asztropatika.hu

Horoszkópod 2. háza olyan akár egy trezor. Itt gyűjtögeted a "társasházad" üzemeltetéséhez, vagyis az életed fenntartásához szükséges eszközeidet. Ez az esetek zömében valóban pénzt jelől, illetve olyan dolgokat, amelyekkel pénzt kereshetsz. A 2. ház trezorjába való gyűjtögetésed azonban nem csak a jelenről szól, hanem azokról az időkről is, amikor már nem számíthatsz mások segítségére. Na ez az oka annak, amiért a sajátodat egyrészt könnyebben helyezed a trezorba, másrészt jobban védelmezed.
 

Tehát, a születési horoszkópod 2. házában vannak az életed fenntartásához szükséges eszközeid. Ezeket az eszközöket TE SZEREZTED MEG, ezért is érzed magadénak és zárod trezorba. Ha már a trezornál járunk, jöjjön egy jó tanács, hogy sose legyen üres!

 

A ZSÁKMÁNYBÓL AZ ELSŐ HARAPÁS A TIED!

Hogy a trezorod sose legyen üres és folyamatosan gyarapodjon, ezért tetszés szerint a bevételed 1-2-3-5 vagy 10%-át tedd félre, és ahhoz ne nyúlj!

A legjobb az lenne, ha a meglévő bankszámlád alá nyitnál egy alszámlát! (Ezt a legtöbb Bank engedi!) Az alszámlát elnevezhetnéd TREZOR-nak, ZSÁKMÁNY-nak, vagy akár HARAPÁS-nak. A lényeg, hogy a bevételed X %-át mindig tedd félre.

Amint tapasztalni fogod, a kis harapásokból idővel jókora falat lesz! Ami nem csak erőt és magabiztosságot fog neked adni, hanem éveket is. 

Mielőtt azt mondanád, hogy "olyan keveset keresek, hogy ezt én nem tehetem meg... "

Jó ha tudod! Teljesen mindegy, hogy mennyit keresünk. A bevételeink kb. 20%-át értelmetlen és szükségtelen dolgokra költjük. Ha ezeknek csak a felét vennénk meg, máris gyarapíthatnánk a trezorunkat.

 

Folytatásként jön egy sokáig lényegtelennek tartott ház. Pedig...

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: