Újratervezés, horoszkóppal! 15.


2020. április 20. 13:22 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 7 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

Már tudod, hogy a születési horoszkópunk 12 háza az életünk legfontosabb területeit foglalják magukban. Sőt! A házak méretéből már arra is következtetni tudsz, hogy egy adott képletben mely életterületek lehetnek a szülött számára fontosak, azaz mely területekre helyez több vagy kevesebb energiát.
 

NAGY házak- pici házak - Asztropatika.hu

 

A példából jól látható, hogy területüket tekintve az 1-es, a 2-es, a 3-as, a 7-es, a 8-as és a 9-es házak a legnagyobbak, míg az 5-ös, a 6-os, a 11-es és a 12-es házak a legkisebbek. Mindebből arra következtethetünk, hogy a horoszkóp tulajdonosa az anyagiak megszerzésére (2-es ház) nagyobb energiát fordít, mint az egészségének védelmére (6-os ház). Ugyanakkor a 8-as és a 11-es házainak méretéből akár arra is, hogy "sok" titka és kevés barátja lehet. Így vagy úgy, a házak méretei már önmagukban meghatározzák a hozzájuk köthető életterületek fontosságát, így az ott történő események számát. Egy kis házban kevés, egy nagy házban sok esemény történik.

Van valami, amiről még nem beszéltünk! Mégpedig arról, hogy...

MINDENKI ÖNMAGÁNAK AKAR JÓT!

Még a házak is! Akik a következő dolgokat akarják:

 

Mit akarnak a házak? - Asztropatika.hu

 

Amint látod az 1-es ház ÖNBIZALMAT, a 2-es ház VAGYONT, míg a 3-as ház TUDÁST akar. Hogy mindezeket HOGYAN adhatod meg nekik, azaz szerezhetsz még több ÖNBIZALMAT, VAGYONT, TUDÁST, HÁTTERET, ÖRÖMET, ERŐT, KAPCSOLATOKAT... abban a jegyek lesznek nagy segítségedre! A világ legjobb személyiségfejlesztőiként pontosan megmutatják, hogy az életed egyes területein HOGYAN lehetsz sikeresebb! Azaz mit kell tenned ahhoz, hogy több ÖNBIZALMAT, VAGYONT, TUDÁST és stb... szerezz az adott házaidba.

 

A folytatásban rátérünk az jegyek értelmezésére. Az állatövi jegyek sorrendjében haladva a Kossal kezdünk, és a Halak jegyével fogunk végezni. A Kostól a Halakig minden jegyet ugyanolyan érdeklődéssel tanulmányozz majd, ugyanis ezek a jegyek valamelyik életterületedért felelősek. Vagyis ők döntik el, hogy a hozzájuk köthető életterületen HOGYAN viselkedsz, ahogy azt is, hogy HOGYAN kellene ahhoz, hogy sikeresebb és boldogabb életet élj. Hogy ezt minél pontosabban megtudjuk határozni, szükséged lesz egy füzetre (ha az nincs, akkor 12 üres lapra). A füzet segítségével fogunk benned gondolatokat ébreszteni, végeredményben vidámparkot építeni!

Az üres füzeted (vagy lapod) első lapjait érdemes e-szerint kitöltened:
 

Gondolatébresztő füzet - Asztroptika.hu

A születési horoszkópod alapján 3 kérdésre fogunk választ adni. A HOL kérdésre a válaszokat már ismered (lásd: a 12 ház). A HOGYAN kérdésre a jegyek, míg a MIT kérdésre a bolygók fogják megadni a választ. Amint hamarosan tapasztalni fogod, már az első jegy ismertetése után özönleni fognak a jobbnál jobb gondolatok, amelyeket érdemes lesz majd az "Ötletek és gondolatok" részhez feljegyzetelned.
 

ui: ne írj még semmit a HOL? kérdés alá, mert azt a születési képleted alapján a Kos jegye fogja meghatározni. Persze ha tudod, hogy melyik házad kezdődik a Kos jegyében, akkor a házhoz köthető életterületeket nyugodtan felírhatod. A folytatásban a Kos jegyéhez tartozó HOGYAN részt fogjuk kitölteni...

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: