Újratervezés, horoszkóppal! 19.


2020. április 24. 09:36 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 0 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

Az előző leckén felbuzdulva, maradjunk továbbra is az egyensúly törvényénél. Már csak azért is, mert feltett szándékom, hogy  ezt a gondolkodásmódot az életedbe valahogyan becsempésszem. Mármint azt, hogy találkozz bármilyen helyzettel vagy állítással, MINDIG vedd számításba a vele szemben lévő ugyanolyan erővel ható ellentétes oldalt is! Az Ikrek jegy hűsége és hűtlensége által már kaptál némi ízelítőt az egyensúly törvényéről, lássuk a következő jegyet...
 

A Rák - Asztropatika.hu

Ha most elővennél egy Rákokról szóló Asztrológiai könyvet, akkor az első néhány mondat tuti, hogy az otthon szeretetükről szólna. Ugye nem felejtetted el, hogy mit akarok becsempészni a gondolkodásmódodba? Azt, hogy MINDIG GONDOLJ az ellentétes oldalra vagy állításra!

Való igaz, hogy a Rákok szeretik az otthonukat, viszont ugyanannyira otthontalannak is érzik magukat. No nem mindig... csak néha, időnként. Az otthontalanság érzetük hátterében egy másik, szintén egymással ellentétes dolog áll, mégpedig a szűlő-gyermek szindrómájuk. Ami egyébként annyit jelent, hogy egyszer úgy viselkednek mint egy gyermekéről gondoskodó szűlő, máskor pedig úgy, mint egy szeretetre éhes gyermek, aki elvárja, hogy a másik gondoskodjon róla úgy, ahogy ő szokott a szülői oldalával. Az otthontalanság érzet, igazából a gyermeki oldalból fakad. Ilyenkor úgy érzi, hogy még nem nőtt fel a feladathoz, ezért az adott területen otthontalannak és gyökértelennek érzi magát.

Nos, mivel benned is van egy pici Rák, ezért a Rák jegyéhez köthető életterületeiden hasonló dolgokat élhetsz meg. Az érintett területen hol másokról gondoskodó "szülő" vagy, hol pedig gondoskodást elváró "gyermek" - aki gyermekként nem mindig érzi magát felnőttnek - azaz otthon az adott életterületen. Nyilván ez csak egy, a Rák jegyéhez köthető hogyanjaid közül:

 

érzékenyen, szeszélyesen, emlékezve, józan paraszti ésszel, fantáziadúsan, fényképezve, intuitívan, sértődékenyen, ragaszkodva, ráerőszakolva, védelmezően, "anyáskodva", színészkedve

 

Kérlek, lapozz egyet a füzetedben. A születési képletedben nézd meg, hogy melyik házad kezdődik a Rák jegyében. Amennyiben két házad is a Rák jegyében kezdődik, úgy mindkét ház területeit írd fel. Előfordulhat, hogy a horoszkópodban egyetlen ház sem kezdődik a Rák jegyében. Ebben az esetben annak a háznak a területeit írd fel, amelyikben a Rák jegye közrezárt. Ugye tudod? A közrezárt jegyben is ugyanúgy történnek események, annyi különbséggel, hogy azt a külvilág nem látja. Pontosabban az eredményeidet látják, de hogy pontosan mit művelsz abban a házban, azt már nem.
 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

A Rák jegyéhez köthető életterületeket írd fel a HOL, a Rák hogyanjait pedig a HOGYAN kérdés alá:

A Rák füzete - Asztropatika.hu

 

Tudtad, hogy a Rák jegyéhez köthető életterületeiden rendelkezel a legjobb memóriával. Az érintett területekkel kapcsolatban semmit nem felejtesz el. Főleg a rosszakat nem. Na és azt tudtad, hogy ezeken az életterületen SOKKAL sikeresebb lehetnél akkor, ha a szíved helyett az első megérzésedre hallgatnál? Próbáld ki!

 

A folytatásban jön az Oroszlán és a királysága!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »