Újratervezés, horoszkóppal! 23.


2020. május 2. 11:03 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 20 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

Az előző leckéből már tudod, hogy a Mérleg jegyében kezdődő házad kapocsként szolgál a külvilághoz. Folytatásként jöjjön az állatöv legszélsőségesebb jegye:

A Skorpió - Asztropatika.hu

A egyensúly törvénye miatt ugyan minden jegy szélsőséges, a Skorpió szélsőségessége azonban a leglátványosabb. A különbséget máris érteni fogod! Amíg a többi jegy esetében a szélsőségesség a tulajdonságaikban nyilvánul meg, - példakén lásd az Ikrek hűtlenségét és hűségét! - addig a Skorpió esetében az életeseményekben. Ráadásul nem is akárhogyan.

 

Érdekességként: személyes tanácsadásaim során elsők között a Skorpió jegyében kezdődő életterületeket nézem meg. Ugyanis ez lesz az a terület, ahol a szülött életében minimum egyszer GYÖKERES FORDULAT következik be.

Mit jelent az, hogy gyökeres fordulat? A beleszületett helyzethez képest az ellentétes állapotot. Így hirtelen olvasva, kicsit bonyolultnak tűnik, de máris érteni fogod!

A Skorpió jegyében kezdődő házadhoz köthető életterületeiden KULCSFONTOSSÁGÚ az az állapot amibe beleszülettél, vagy ahogyan az adott életterületet elkezdted. Ugyanis az fog GYÖKERESEN MEGVÁLTOZNI! Mondok néhány példát:

Skorpió jegyében kezdődő 2. ház (a pénz). Aki egy ilyen horoszkóppal szegénységbe született, az biztos lehet abban, hogy a GYÖKERES FORDULAT hatására a szüleinél gazdagabb lesz. Vagyis anyagilag többre fogja vinni, mint amibe született. De nézzük fordítva is! Bizonyára hallottál már olyanokról, akik akkora gazdagságba születtek, hogy csak megszületniük volt nehéz. Aztán menet közben mindenüket elveszítették. Nos, az esetükben nyugodtan gondolhatsz a Skorpió jegyében kezdődő 2. házra.

Oké, 7. ház a Skorpióban! A házassága maga a pokol... és ez gyakran szó szerint is értendő a bántalmazások, vagy akármi más miatt. Aztán hirtelen jön egy GYÖKERES FORDULAT, egy olyan társ, aki nem bántja, hanem az egekbe emeli.
Vagy... mennyei a házasság, aminek a világ a csodájára jár... - na jó nem a világ, de környék biztosan. Aztán jön egy tragédia és a velejáró GYÖKERES FORDULAT... a többit már sejted. Nos, ez a Skorpió szélsőségessége, és ahogy említettem a helyzet amibe beleszülettünk, vagy az indulásunk a hozzá köthető életterületeken KULCSFONTOSSÁGÚ. Hiszen ez dönti el, hogy a GYÖKERES VÁLTOZÁS milyen irányú lesz.

 

Biztos vagyok benne, hogy a Skorpiós házadra ránézve millió kérdés merült fel benned.
A legfontosabb, hogy az érintett életterületen mindig a jelenlegi helyzeted ellentétére gondolj! Például: 12. házas érintettségnél, ha eddig komolyabb sorscsapások nem értek, akkor sajnos csakidő kérdése, hogy mikor jönnek - de ne ijedj meg, ki fogod bírni. Ugyanakkor, ha egy ilyen horoszkóppal az életed a könnyekről szólt, akkor viszont készülj, mert egycsapásra fogsz a terheidtől megszabadulni. Szóval a lényeg: a Skorpió jegyéhez köthető életterületeden, ha még nem történt változás, akkor a jelenlegi helyzeted ellentétére gondolj.

Valószínűleg rákérdeznél arra is... hogyha már megtörtént a GYÖKERES FORDULAT, akkor várható-e újabb visszafordulás? A szabad akaratunknak köszönhetően elméletileg igen, hiszen bármikor változtathatnánk. Ettől függetlenül a tapasztalat az, hogy az emberek többségénél csupán egy fordulat következik be. Igaz, vannak akiknek a SORS több fordulatot is megírt... de hát emiatt is szélsőséges ez a jegy.

Amint a Skorpió jegyéhez köthető HOGYANOKBÓL látod, az általa érintett életterületeiden nem csak szélsőségesen tudsz viselkedni, hanem...

szenvedélyesen, mélységekben, lobbanékonyan, bosszúállóan, féltékenyen, mániákusan,  energikusan, kitartóan, intuitívan, szélsőségesen, feltáróan, zárkózottan

 

Kérlek, lapozz a füzetedben. A születési képletedben nézd meg, hogy melyik házad kezdődik a Skorpió jegyében. Amennyiben két házad is a Skorpió jegyében kezdődik, úgy mindkét ház területeit írd fel. Előfordulhat, hogy a horoszkópodban egyetlen ház sem kezdődik a jegyben. Ebben az esetben annak a háznak a területeit írd fel, amelyikben a Skorpió jegye közrezárt. Ugye tudod? A közrezárt jegyben is ugyanúgy történnek események, annyi különbséggel, hogy azt a külvilág nem látja. Pontosabban az eredményeidet látják, de hogy pontosan mit is művelsz abban a házban, hogyan éred el az eredményeidet, azt nem tudják.

 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

A Skorpió füzet - Asztropatika.hu

 

Végezetül jöjjön még egy érdekesség!

A Skorpió jegyéhez köthető életterületeiden nem szereted ha kinevetnek. Más területeken könnyedén átlépsz ha poénkodnak veled, de itt minden más életterületednél komolyabban veszed a dolgokat. Talán emiatt van az is, hogy az itt szerzett sérelmeidet SOHA nem felejted el...

 

A hozzánk legközelebb álló jeggyel folytatjuk!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »