Újratervezés, horoszkóppal! 25.


2020. május 5. 10:42 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

Most már tudod, hogy a szerencsénket a Nyilas jegyében kezdődő házunkban találjuk. Illetve lesz majd még egy szerencsés hely az életünkben, de arról majd később, a bolygókról szóló leckékben lesz szó. Folytatásként jöjjön az állatöv legterhelhetőbb jegye...

A Bak - Asztropatika.hu

Nincs még egy olyan jegy, amelyik annyi terhet képes elviselni, mint a Bak. Mindez - mármint a teherviselés - a te életedben is megnyilvánul, méghozzá a Bak jegyében kezdődő házadban.

 

A Nyilas jegy után... a Bak jegyéhez köthető életterületeidet IGAZSÁGTALANNAK érzed. Legalábbis az elején, és leginkább azért, mert az itt elért eredményeidért 5-ször annyit kell tenned, mint másoknak. Mások simán megkapják vagy elérik ezen az életterületen a céljaikat, te nem. Az életed első 28 évében ez sokszor fájhat neked - ami miatt talán ott sírsz, ahol senki sem lát. Aztán ahogy eléred a harmadik X-et, beletörődsz. Akár a pálmafa, úgy hajlasz meg a SORS előtt. Alázattal elfogadod, hogy ezen az életterületeden semmi sem hullik az öledbe. Sőt! Vannak dolgok, amiket elve el sem érhetsz. Amikor már végleg lemondasz ezekről a dolgokról, történik valami... Úgy 28-30 éves korod között valamikor, a Bak jegyéhez köthető életterületeiden kinyílnak a kapuk! Olyan lehetőségek tárulnak fel előtted, amelyeket ott és akkor talán el sem hiszel. Mindenesetre meglep a hirtelen jött lehetőség. Persze a munka meg az erőfeszítések továbbra is megmaradnak, hiszen a semmiből jött NAGY lehetőséghez nagyobb erőfeszítés kell. S ez az a pillanat, amikor döntened kell, illetve ettől kezdve az életed végéig ezen a területen már folyamatosan. Két dolog közül kell választanod: a pici munka pici jutalommal, vagy a NAGY munka NAGY jutalommal között. (Megjegyzés: az emberek többsége, mivel már annyira belefáradtak ennek az életterületnek a terheibe, és abba, hogy itt mindig sokkal többet kell tenniük mint másoknak - ráadásul azt tapasztalják, hogy végre kevesebb munkával is megkapják azt, amit korábban nem - érthetően a pici munkát választják. Pedig ha tudnák, hogy a NAGY munka mögött immáron már garantált a NAGY jutalom, lehet, hogy inkább azt választanák.)

Egy szó mint száz: a Bak jegyéhez köthető életterületeden 28-30 éves korod között lesz egy forduló pont. A legjobban akkor járnál, ha ezen az életterületeden továbbra sem ijednél meg a kihívásoktól és a kemény munkától!

 

Lássuk HOGYAN viselkedsz még a Bak jegyében kezdődő házadban:

számítóan, megfontoltan, gyakorlatiasan, fegyelmezetten, pesszimistán, mereven, türelmesen, kitartóan, szórakoztatóan, ambiciózusan

 

Kérlek, lapozz a füzetedben. A születési képletedben nézd meg, hogy melyik házad kezdődik a Bak jegyében. Amennyiben két házad is a Bak jegyében kezdődik, úgy mindkét ház területeit írd fel. Előfordulhat, hogy a horoszkópodban egyetlen ház sem kezdődik a jegyben. Ebben az esetben annak a háznak a területeit írd fel, amelyikben a Bak jegye közrezárt. Ugye tudod? A közrezárt jegyben is ugyanúgy történnek események, annyi különbséggel, hogy azt a külvilág nem látja. Pontosabban az eredményeidet látják, de hogy pontosan mit is művelsz abban a házban, hogyan éred el az eredményeidet, azt nem tudják.

 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

A Bak füzet - Asztropatika.hu


Kevesen tudják, hogy a születési horoszkópjukban a Bak jegyéhez köthető életterületük, sok esetben a küldetésük területét is jelzi. Érdemes a jegy által jelzett életterületeiden elgondolkodnod. Ugyanis a küldetésed ott található, ahol a legnagyobb félelmeid.

 

A folytatásban jön az állatöv legkülönlegesebb jegye!


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: