Újratervezés, horoszkóppal! 34.


2020. június 5. 10:00 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 12 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

Mások életét látva gyakran érezzük úgy, hogy nincs igazság a Földön. Való igaz, hiszen nem egyforma esélyekkel és lehetőségekkel érkeztünk ide. Vannak akiknek csak megszületniük volt nehéz, másoknak tízszer annyit kell tenniük huszadannyi sikerért. Mindettől függetlenül a SORS-tól kapott kis világunkban, s az lehet bármennyire parányi - valahol, valamiben szerencsések vagyunk. Ezt jelzi a születési horoszkópodban a ...
 

A Jupiter - Asztropatika.hu


A dolog furcsasága, hogy a Jupiter által jelzett életterületeken 100-ból 95-en nem érzik magukat szerencsésnek. Legalábbis az életük első évtizedeiben még nem. Akkor kezdenek csak feleszmélni, amikor a sokáig természetesnek vett "ajándékai" apadni kezdenek. Ezt követően jönnek az imák... - amely során mindent megígérünk, csakhogy még egyszer utoljára adja meg nekünk azt, amit eddig ima nélkül is megadott. Meghallgatja- meg is adja. Aztán újra és újra meghallgatja az imáinkat, és újra és újra megadja. Igaz, minden ima után már egyre kevesebbet ad abból, amiről egykor azt gondoltuk, hogy az jár nekünk.

 

Nos,
a születési képletedben ahol a Jupiter áll, olyan életterületeket jelől, ahol másokhoz képest több lehetőséget kapsz a SORS-tól. Mivel ez a többlet a születésed pillanatától a rendelkezésedre áll, ezért sokkal inkább természetesnek mintsem szerencsének érzed a jelenlétét. Még akkor is, ha időnként mélyen magadba nézve rájössz arra, hogy az itt elért eredményekért nem sokat tettél.

Kb. 36 éves korod körül éri el a Jupiter a maximumot. Nagyjából idáig, ima nélkül is ad. Ezt követően a korábban természetesnek hitt ajándékai apadni kezdnek. No nem hirtelen és drasztikusan, éppen csak annyira, hogy észrevedd. A többit már tudod: jönnek az ígéretek és az imák, és az egyre kevesebb, majd a végén teljesen megszűnő ajándékai.

Egy hasonlattal élve a Jupiter olyan, mint azok a szülők, akik már karácsony előtt odaadják az ajándékokat. A Jupiter is ilyen! A SORS ajándékait előre odaadja, mert bízik abban, hogy a bölcsességünkkel képesek leszünk megbecsülni az élet ajándékait és azokat tovább gyarapítani. Hááát.... nem annyira. Lásd a "könnyen jött, könnyen ment" - Jupiterről szóló mondást. 

A lényeg: az általa érintett életterületeken valóban több lehetőséget kapsz. Nem azért mert annyira ügyes és jó voltál, hanem azért, hogy megbecsüld és tovább gyarapítsd. Ha nem sikerül, s miután az ajándékok elfogytak, akkor utánuk már csak a soha vissza nem térő szép emlékek maradnak.

 

"Mit jelent az, hogy ad? Egyáltalán mit tud adni?"

Például az érintett életterületekhez köthető céljaidhoz megannyi lehetőséget. Nem egyszer úgy, hogy semmit nem kell tenned azok eléréséhez, vagy csak minimálisat. Aztán ott van a védelem! Az általa érintett életterületeken mintha az Isten tartana a kezében, úgy véd vagy ment meg helyzetekből. Tehát egyrészt adja a könnyű lehetőségeket, másrészt a csodával felérő segítségeket vagy megoldásokat. Nézzünk néhány gyors példát!

Egy 2. házban álló Jupiterrel, legyél bármilyen nehéz anyagi helyzetben, az utolsó pillanatban jön "valaki", aki megment. Egy 6. házban álló Jupiterrel olyan betegségekből épülsz fel, amelyekből mások nem. Egy 3. házban álló Jupiterrel elég ha csak a tanórákra beülsz. A számodra lényeges dolgokat hallás után is megjegyzed. Ugyan egy 12. házban lévő Jupiter sem tud megmenteni az élet nehézségeitől, ettől függetlenül másokhoz képest kevesebb vagy enyhébb feladatokkal találkozol. És akkor a 12. házban rejlő teremtő erőről nem is beszéltünk! A Jupiternek ebben a házban már az is elég, ha csak gondolsz valamire.

 

Kérlek vedd elő a füzetedet és keresd meg benne azt a házat, amelyikben a Jupiter áll! A MIT kérdés alá a következő kulcsszavakat írd:

 

gyarapodsz, terjeszkedsz, építesz, támogatsz, hiszel, reménykedsz

 

Bárcsak!

Mivel természetesnek érezzük a jelenlétét, azaz ösztönösen tudjuk, hogy bármit is teszünk, úgy is jön majd "valaki", ezért az általa érintett életterületeken hajlamosak vagyunk az elkényelmesedésre és a lustaságra. Pedig ha tudnánk... hogy a Jupitertől kapott ajándékok csupán morzsák, és a sokkal NAGYOBBAKÉRT is csak minimálisat kellene tennünk - néha éppen csak utánuk nyúlnunk, - talán másképp cselekednénk.

Szóval, a Jupiter által jelzett életterületeken a sikerekért kevesebbet kell tennünk. Ez az idő múlásával növekedni kezd. Vagyis ugyanazért az eredményét egyre több cselekvést és kockázatot kíván meg tőlünk. Bárcsak a fiatal mindezt tudná, bárcsak az idős mindezt bírná...

 

Ajánló:
a Jupiterrel kapcsolatban további érdekességeket
ebben a kiadványban találsz:

A Jupiter könyve

 

 

 

 

 

 

 

A folytatásban jön a Jupiter fordítottja: a Szaturnusz!
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »