Újratervezés, horoszkóppal! 40.


2020. június 30. 09:02 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 4 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

Elérkeztünk az utolsó egyben legérdekesebb leckéhez. Ahogy korábban ígértem, mutatok neked egy technikát, melynek segítségével bolygókat helyezünk az üres házaidba. Nem is akármilyen bolygókat! Olyanokat, amelyek erősebbek lesznek azoknál is, akik a vizsgált házaidban tartózkodnak. Biztos vagyok benne, hogy a lecke végére érve más szemmel fogsz nézni a horoszkópodra. Leginkább azért, mert olyan dolgokat is kiolvasol majd belőle, amit eddig nem...
 

Szóval,
a születési horoszkópod olyan akár egy 12 lakásos társasház. Az egyes lakásokhoz (házakhoz) társított életterületeket már ismered. Vagyis tudod, hogy az egyes lakás a megjelenésedért, a kettes lakás az anyagi helyzetedért felelős - és így tovább. De vajon kié a lakás? Kinek a neve szerepel a névtáblán?

Az egyes lakások (házak) tulajdonosai könnyedén meghatározhatók. A tulajdonost, vagyis azt aki a névtáblára kikerül - a ház kezdőpontjának hátterében lévő állatövi jegy határozza meg.

Mivel minden jegynek van egy uralkodó bolygója, így a névtáblára az érintett jegy uralkodója kerül. Vagyis övé a lakás! Lehet ő a horoszkópban bárhol, vendégeskedhet akármelyik házban - az általa tulajdonolt lakás minden centimétere az ő ízlését tükrözi. A bútoraival, a falak festésével, - úgy összeségében a berendezéssel ő határozza meg a lakás (a ház) alaphangulatát. Hatása az adott házra ERŐSEBB még azoknál is, akik épp a lakásában tartózkodnak.

 

Tehát egy adott ház legerősebb bolygója az, aki a névtáblán szerepel, vagyis a ház tulajdonosa! Teljesen mindegy hogy a képletben hol áll. Az ereje oly nagy, mintha a saját házában állna.

Úgyhogy semmi más teendőd nincs, minthogy a lenti példaképlet alapján berajzolni a saját horoszkópodba az egyes házaid tulajdonosait:
 

a KOS jegyében kezdődő házad tulajdonosa: a MARS,

a BIKA jegyében kezdődő házad tulajdonosa: a VÉNUSZ,

az IKREK jegyében kezdődő házad tulajdonosa: a MERKÚR,

a RÁK jegyében kezdődő házad tulajdonosa: a HOLD,

az OROSZLÁN jegyében kezdődő házad tulajdonosa: a NAP,

a SZŰZ jegyében kezdődő házad tulajdonosa: a CHIRON,

a MÉRLEG jegyében kezdődő házad tulajdonosa: a VÉNUSZ,

a SKORPIÓ jegyében kezdődő házad tulajdonosa: a PLÚTÓ,

a NYILAS jegyében kezdődő házad tulajdonosa: a JUPITER,

a BAK jegyében kezdődő házad tulajdonosa: a SZATURNUSZ,

a VÍZÖNTŐ jegyében kezdődő házad tulajdonosa: az URÁNUSZ,

a HALAK jegyében kezdődő házad tulajdonosa: a NEPTUNUSZ lesz.

 

A házak tulajdonosai - Asztropatika.hu

 

Ne lepődj meg! Ugyanis ahogy a valóságban, úgy a horoszkópodban is lehetnek olyan tulajdonosok, akiknek nem csak egy lakásuk van. Ahogy olyanok is, akiknek ugyan nem lesz tulajdonuk, viszont haszonélvezeti joguk az igen (a haszonélvezőket a horoszkópban a közrezárt jegyek jelzik. A példaképletben őket - kékkel jelölve a 2. és a 8. házban láthatod!). Egyébként a közrezárt jegyek bolygói pontosan úgy viselkednek, ahogy a való életben a haszonélvezeti joggal rendelkezők. Felelősségük nincs, viszont életük végéig élvezhetik az adott ház minden kényelmét.

 

Miután a képletedbe berajzoltad a házak tulajdonosait, a tanultak alapján értékeld ki őket úgy, mintha az adott házban állnának. A kiértékelésnél - amennyiben egy házban több bolygó is áll - vedd figyelembe, hogy a ház tulajdonosának hatásai egy picivel mindig erősebbek.

Gondolj csak a való világra! Egy vendégségben nem csinálhatnak a vendégek azt amit csak akarnak. Valamilyen szinten alkalmazkodniuk kell a ház tulajdonosához. A horoszkópodban lévő bolygók is ilyenek. Szerintem már sejted, hogy miért jobb az üres ház...

Egy üres házban tisztán érvényesülnek a hatások. Ott nem kell senkihez alkalmazkodni. Az üres házakban sokkal egyenesebben történnek a dolgok, hiszen ott egyedül csak a tulajdonos akarata érvényesül. Azokban a házakban ahol bolygó áll, alkalmazkodni kell a vendéghez, - nem egyszer jó pofát mutatni neki. Ebből eredően a hatások sem lesznek olyan egyenesek és tiszták.

Szóval nehogy elkeseredj ha esetleg valamelyik házadban nem látsz bolygót. Most már tudod, hogy a házak tulajdonosaira úgy kell tekintened, mintha azok a saját otthonaikban lennének.

 

Még valami!

"Mi történik abban az esetben, ha a ház tulajdonosa ugyanabban a házban áll?"

Ebben az esetben az ereje megkétszereződik. Kicsit olyan lesz, mintha ő lenne a társasház (a horoszkópod) hangadója. Gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a megnövekedett ereje miatt az általa képviselt életterületek kiemelten fontosak lesznek az életedben.

Tehát, 
a horoszkópod minden egyes házába rajzold be az adott ház tulajdonosát, majd értékeld ki őket úgy, mintha a házban állnának.

1. ház, 2. ház, 3. ház, 4. ház, 5. ház, 6. ház7. ház8. ház9. ház10. ház11. ház12. ház

 

 

Ezennel a végére értünk. Bízom benne, hogy a leckék segítségével jó néhány gondolatot sikerült benned ébresztenem, akár ötleteket is. Ami az utóbbiakat illeti... Sose feledd, hogy olyan ötletek úgysem jutnának az eszedbe (lásd Merkúr), amelyeket ne lennél képes megvalósítani. Ahogy azt se, hogy az ötleted és a megvalósítás között csupán csak a szorgalmad áll (lásd Mars), s az a bizonyos első lépés, ami után már megy minden mint a karikacsapás. Kívánom, hogy a horoszkópodban lévő - egyébként valóban fantasztikus lehetőségek közül, minél többet megélj! S ha menet közben esetleg elakadnál, az ötleteid leporolásaként ezeket a leckéket mindig eléred.

 

ui:
Amennyiben mellébeszélések nélkül szeretnéd mélyebben megismerni az Asztrológia titkait, úgy ezt megteheted otthon, de akár tőlem tanulva személyesen is.

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »