Újratervezés, horoszkóppal! 33.


2020. május 29. 12:00 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 3 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

A születési képleted legbefolyásosabb bolygója után jöjjön az, akinek kegyeiért mindannyian küzdenek...
 

A Mars - Asztropatika.hu

 

Jól olvastad, az összes gyors mozgású bolygó, úgymint a Nap, a Hold, a Merkúr és a Vénusz is a Mars kegyiért küzd. Közülük is a Vénusz a leghatékonyabb, - hiszen folyamatosan nógatja, hogy tegyen már végre valamit a vágyaiért. (Pont ezért a legbefolyásosabb bolygó a Vénusz!)

Nos,
ott tartunk, hogy mindannyian a kegyiért küzdenek. Miért is?
A Mars olyan akár egy zsoldos. Amennyiben a megbízója kellően erős MIÉRTTEL motiválni tudja, úgy igazából tökmindegy neki, hogy kinek "dolgozik". Megbízóként a Nap az egóval, a Hold a lelkiséggel, a Merkúr tudással, a Vénusz a vágyakkal próbálja őt munkára bírni. Már tudod, hogy a Vénusz a legeredményesebb megbízó. Őt követi a Hold, majd a Nap, végezetül a Merkúr.

Tehát a Marsodnak MIÉRT kell. Minél erősebb a MIÉRTJE, annál kitartóbban dolgozik. Egy gyenge lábakon álló MIÉRTTEL csak nyünnyög és halogat.

Így első olvasatra úgy tűnhet, hogy túl nagy szerepe a Marsnak talán nincs is az életünkben. Ezzel szemben a valóság az, hogy rajta áll vagy bukik, hogy mit érünk el az életben. Ha őt nem tudjuk munkára bírni, s ehhez nem csak a már említett 4 bolygó motivációja szükséges, hanem óriási ÖNFEGYELEM is, akkor nem csinál semmit. Ha viszont sikerül az irányításunk alá vonnunk, akkor hegyeket mozgat meg. Olyan ajtókat nyit ki, amelyeket a komfortzónánkban állva most még elképzelni sem tudunk. Mire akarok kilyukadni? Például arra, hogy a horoszkópodban ahol a Mars áll, olyan életterületeket jelez, ahol az ÖNFEGYELMEDDEL (nevezhetjük akaraterőnek is) - hegyeket mozgathatnál meg. Vagyis az életed legnagyobb sikerei itt várnak rád, feltéve... ha munkára tudod bírni.

 

Kérlek vedd elő a füzetedet és keresd meg benne azt a házat, amelyikben a Marsod áll! A MIT kérdés alá a következő kulcsszavakat írd:
 

küzdesz, védekezel, szerzel, versenyzel, kapkodsz, harcolsz, elvársz, reagálsz

 

Életesemények vonatkozásában most már tudod, hogy a ház amelyikben a Marsod áll, olyan életterületeket jelöl, ahol az akaraterőddel bármit - szó szerint bármit elérhetnél. További életeseményekért nézzük a versenyt!

 

A ház amelyikben a Marsod áll, olyan életterületeket is jelől, ahol a házhoz köthető személyekkel egyfajta versengés zajlik. A végeredmény nem kérdéses, ugyanis előbb vagy utóbb a Marsod fog győzni. Egy 4. házban álló Marssal, szinte garantált, hogy többre fogod vinni az eredetednél, az apukádnál. Egy 7. házban álló Mars esetén, a házastársadnál leszel sikeresebb - és teljesen mindegy, hogy egyszer, vagy huszonkétszer kötsz házasságot. De nézzünk egy olyan házat is, amit nem feltétlenül köthetünk személyhez! Egy 12. házban álló Marssal, nincs olyan probléma, amit ne tudnál legyőzni. Ja... a 12. házban van az anyós. Akkor őt is legyőződ. Nézzünk egy olyat, ami tényleg nem köthető személyhez! Mars a 2. házban. Ebben az esetben nincs az az anyagi nehézség, amit ne tudnál a saját erődből megoldani. Ha pedig igazán gazdag szeretnél lenni, akkor egy ilyen állással csakis az önfegyelmed jelenthet akadályt. Ha már a gazdagságnál tartunk...

 

Számos (nagyon) gazdag emberrel találkoztam...

Voltak dolgok amit másképp láttak, viszont egyvalamiben mind egyformák voltak: kivétel nélkül mindegyikük uralta a Marsát! Az önfegyelem, a szorgalom, és nem utolsó sorban az az óriási munkabírás, hogy még akkor is dolgoztak, amikor semmi kedvük nem volt hozzá... - mindannyiuk esetében alaptulajdonság volt.

Tény, hogy a sikernek számos összetevője van. Viszont mit ér a legokosabb Merkúr, a legtisztább lelkületű Hold, a legbüszkébb Nap, vagy akár a legakaratosabb Vénusz, ha nincs hozzá egy szorgalmas kéz (Mars)? Kéz nélkül semmit nem érnek. Na ennyire jelentős a képletedben és az életedben a Mars!

Tehát,
amennyiben eredményeket akarsz elérni - s legyen szó az életed bármely területéről, úgy meg kell tanulnod munkára bírni akkor is, amikor semmi kedved nincs hozzá.

 

A folytatásban már konkrétabb életesemények jönnek, hiszen rátérünk az életeseményeket jelző lassú mozgású bolygókra. A Jupiterrel kezdünk!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »