Újratervezés, horoszkóppal! 20.


2020. április 27. 12:35 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 4 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

Az elöző leckéből már tudod, hogy a benned rejlő gyermeki éned miatt, az életed mely területén találkozhatsz az otthontalanság érzésével. A folytatás ennek az ellenkezőjéről szól. A következő jegy a horoszkópodban ugyanis azt mutatja meg, hogy az életedben hol érzed magadat "királynak"- azaz a "nem várt" sikereidnek köszönhetően otthon...
 

Az Oroszlán - Asztropatika.hu

Maradjunk is ennél a "nem várt" sikerek dolognál, ami végeredményben az Oroszlán jegyében kezdődő házadban a Királyságod alapköveit biztosítják. Hogy a kapott kövekből milyen várat építesz, rajtad múlik. Mindenesetre az építkezéshez szükséges első köveket a SORS-tól ajándékba kaptad, vagy hamarosan majd kapod. Egy állatvilágból merített példa segítségével, nézzük meg ennek a "nem várt" ajándék dolognak a lényegét!

 

Nem is kell az állatvilágban messzire mennünk, maradjunk a jegy névadójánál. Apropó! Tudtad, hogy az őseink nem hasraütésszerűen nevezték el az egyes csillagképeket? Így utólag nézve is meglehetősen bölcsen - igyekeztek olyan állatokról elnevezni az egyes csillagképeket, amelyek tulajdonságai egyeztek az adott jegyben született emberek viselkedésével. Vagyis nem a véletlen műve, hogy az állatvilágban élő oroszlánok és az Oroszlán jegyében született emberek viselkedése között hasonlóság figyelhető meg, ahogy a többi állatokról elnevezett jegy esetében sem az.

Ott tartottunk, hogy állatvilág, oroszlánok meg a "nem várt" sikereik.
Nos, a szavannákon cseperedő oroszlán életében egyszer csak eljön az idő, amikor elejti az első NAGY zsákmányát. A zsákmány nagyságán - mivel sokkal nagyobb mint amennyit egymaga megtudna enni - maga is meglepődik. Talán ekkor döbben rá, hogy mekkora ereje van. Nagyjából ugyanez a folyamat játszódik le a mi életünkben is, - az Oroszlán jegyében kezdődő házunkban. A házban lévő "gyári" önbizalmunknak köszönhetően egyszerűen érezzük, hogy egyszer itt valami NAGY dolgot teszünk vagy érünk el. Aztán hirtelen - minden előjel nélkül jön az első NAGY zsákmányunk. Az első nagyobb sikerünk, amin egy picit magunk is meglepődünk, mivel kis erőfeszítésért kapunk valami NAGYOBB dolgot. Na ekkor érezzük azt elsőként, hogy ezen az életterületen KIRÁLYOK vagyunk.

Amúgy ez a KIRÁLYI érzés sokaknál - főleg a férfiak esetében, lustaságban nyilvánul meg. Azért nem csinálnak az érintett életterületen semmit, mert "tudják", hogy valami úgy is jönni fog. Márpedig ha úgy is jönni fog, akkor meg minek erőlködjenek... Egyébként lustaság ide vagy oda, jól érzik, mert tényleg jönni fog. Sajnos azt már nem tudják, hogy sokkal NAGYOBB zsákmányokat is rájuk bízna a SORS, ha kevésbé lennének lusták.

 

Tehát,
az Oroszlán jegyében kezdődő házadban, "nem várt" siker formájában a SORS lobbantja lángra az önbizalmadat.


Jó tanács: az Oroszlán jegyében kezdődő házadban ne akarj cirkuszi vagy állatkerti oroszlán lenni, amikor a szavanna királya is lehetnél. Vagyis a jegy által érintett életterületeken SOHA ne tántorítson el egyetlen kudarc sem! Állj fel, és csináld tovább! A NAGY zsákmány úgy is jönni fog.

 

Lássuk HOGYAN viselkedsz az Oroszlán jegyében kezdődő házadban:
 

bizakodva, nagylelkűen, lelkesen, nyíltan, fontoskodva, okoskodva, tolakodva, kreatívan, hűségesen, igazságosan, eredményesen, uralkodva, stílusosan

 

Kérlek, lapozz egyet a füzetedben. A születési képletedben nézd meg, hogy melyik házad kezdődik az Oroszlán jegyében. Amennyiben két házad is az Oroszlán jegyében kezdődik, úgy mindkét ház területeit írd fel. Előfordulhat, hogy a horoszkópodban egyetlen ház sem kezdődik a jegyben. Ebben az esetben annak a háznak a területeit írd fel, amelyikben az Oroszlán jegye közrezárt. Ugye tudod? A közrezárt jegyben is ugyanúgy történnek események, annyi különbséggel, hogy azt a külvilág nem látja. Pontosabban az eredményeidet látják, de hogy pontosan mit is művelsz abban a házban, azt nem tudják.

 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

Az Oroszlán jegyéhez köthető életterületeket írd fel a HOL, a hogyanjait pedig a HOGYAN kérdés alá:
 

Az Oroszlán füzete - Asztropatika.hu

 

Most már tudod, hogy az állatövi jegyek elnevezése nem a véletlen műve. Ahogy az állatvilágban az oroszlánok, úgy az Oroszlán jellegű emberek is utálják, ha mások az orrukhoz érnek. Ahogy az is, ha valaki belép az aurájukba. Ilyenkor látványosan hátrálnak, vagy támadnak. És akkor a fogukról még nem is beszéltünk! Tudtad, hogy az Oroszlán jellegű embereknek van a legerősebb harapásuk? Pici gyöngyszerű fogaikat, hatalmas gyökerek támasztják alá. A fogorvosok sokat mesélhetnének erről... :)

 

A folytatásban jön a legszorgalmasabb jegy!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: