Csúzli 1.


2020. március 25. 12:42 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 9 db

Ha egyetlen szóval jellemezhetnénk az életünkre jelenleg legnagyobb hatással lévő Plútót, akkor az a CSÚZLI lenne. Ismerd meg az Asztrológia legszélsőségesebb bolygóját, és használd ki a benne rejlő ÓRIÁSI lehetőséget...

Életünket a lassú mozgású bolygók terelgetik. Ők váltják ki azokat az eseményeket, amelyek segítségével a "Mindenható gépezetében" a helyünkre kerülünk. A terelgetni két esetben szoktak bennünketi: ha menet közben letérnénk a nekünk szánt útról, vagy ha ott fent a TORONYBAN úgy döntenek, hogy valahol máshol több hasznunkat vennék. A TORONY utasításait a lassú mozgású bolygók hajtják végre, - mindegyik másképp.

A Jupiter például előbb ajándékoz, azután leckéztet. A Szaturnusz pont a fordítottja: előbb leckéztet, azután ajándékoz. Az Uránusz olyan akár a kocsikban a GPRS. A sorsok hirtelen újratervezésénél mutatja meg csak igazán az erejét. A Neptunusz olyan akár egy varázspálca. Néha csodákat okoz, hogy a TORONYBA (Mindenhatóba) vetett hitünket sose veszítsük el. A Chirontól citromot kapunk és annak esélyét, hogy cukrot találva hozzá, limonádét csináljunk az életünk egy bizonyos területéből. Mind közül a Plútó a legszélsőségesebb terelgető! Ő a komfortzónán túli határainkat mutatja meg: lent és fent. A drasztikus eszközöket sem nélkülöző terelgetései miatt a TORONY ritkán használja. Normál esetben egy ember életében egyszer - kétszer, az egész emberiséget érintően talán 100 évente egyszer. Hát, pont egy ilyenbe futottunk bele. A látszat ellenére nincs miért elkeserednünk. Ugyanis amint látod, az összes bolygó így vagy úgy jót tesz nekünk. Ez alól a Plútó sem kívétel. Sőt! Amint tapasztalni fogod, amilyen drasztikus, ugyanolyan bőkezű. (Bőkezűbb, mint bármely más bolygó!)

A hatásait, amelyeken keresztül végigvezet bennünket, leginkább egy csúzlihoz hasonlítható. 
Amilyen mélyre lehúz bennünket, olyan magasságba fog majd felrepíteni. Ráadásul a csúzlihoz hasonlóan villámgyorsan.


 

A Plútó hatása - Asztropatika.hu

 

Az ábrából jól látszik a Plútó hatásainak egyes állomásai. Az 1-es pont a kezdet, avagy a "csábítás" pontja. Az ábrán látható sárga virágot - némi kockáztatásért cserébe, eddig mindig megszereztük. Ezen felbuzdulva, s mert az unalmasnak gondolt életünkbe jól jönne egy kis "ördögi" izgalom, bátran nyúlunk a narancssárga virág után... és HOPP... hirtelen megindul a lábunk alatt a talaj. (Ekkor kezdi el a Plútó felhúzni a csúzliját, benne velünk.)

2. pontnál járva - bár tudjuk, hogy valami nem stimmel, bízunk abban, hogy kezünkben a narancssárga virággal hamarosan földet érünk. Némi hullámzó ijedséget leszámítva nincs bennünk félelem, mível korábban - más élethelyzetekkel kapcsolatban már jártunk ezen a szinten, és eddig mindig földet értünk...

Folytatás >>> itt!

 

Az életedre gyakorolt hatásairól részletesebben:
 
  ebben a könyvben olvashatsz!


 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »