Csúzli 6.


2020. március 30. 11:12 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 11 db

Ha egyetlen szóval jellemezhetnénk az életünkre jelenleg legnagyobb hatással lévő Plútót, akkor az a CSÚZLI lenne. Ismerd meg az Asztrológia legszélsőségesebb bolygóját, és használd ki a benne rejlő ÓRIÁSI lehetőséget...

Ott tartottunk, hogy 3 ujjunkkal mutatunk magunkra.

 

Már tudod, hogy a Plútó hatásmechanizmusa leginkább egy csúzlihoz hasonlítható. Minél mélyebbre húz le, annál magasabbra fog fellőni. Persze menet közben mindent megtesz, hogy azt érezd: "ennél mélyebbre már nem lehet menni."

A mélység megmutatásával nem az a célja, hogy megtörjön (egy kicsit azért az is) - sokkal inkább az, hogy eltemessen benned olyan dolgokat, amelyekre a továbbiakban már nem lesz szükséged. Ha a végsőkig kitartva ügyes vagy, azaz minden húrfeszítésének ellenállva nem szakítod el a csúzligumit (lásd: kirobbantósdi), úgy a 4. pontot elhagyva a CSODÁT mutatja meg neked. Ellenkező esetben "ottfelejt" a gödör alján. Csakhogy te ügyes vagy, így a következőt fogod tapasztalni:

A gödör alján megjelenik egy új érzés: a BELETÖRÖDÉS. Ennek is egy olyan szintje, amikor magatehetetlenül sodródva már szinte bármit elfogadsz, beleértve a Plútó cimboráját: a halált is. Ezen a ponton, vagyis amikor mindenről lemondva átadod magadat egy felsőbb erőnek, hirtelen történik valami...

Az eltemetett dolgok hamvaiból, olyan új tulajdonságok és célok kezdenek kibontakozni, amelyekről korábban nem is tudtál, - vagy ha tudtál, nem tulajdonítottál nekik nagy jelentőséget.
Bárhogy is legyen, ezek az új tulajdonságaid illetve céljaid fognak az egekig repíteni. Na jó, ha addig nem is, de mindenképpen magasabbra, mint ahol az életed során eddig tartottál.

 

Egyébként a "Mindenről lemondva, átadod magadat..." pillanata jelzi a Plútónak, hogy az esetedben a temetés őszintén megtörtént. Azaz egyszer és mindenkorra eltemetted mindazt, amire már nem lesz szükséged. Ettől kezdve a csúzli feszítése megszűnik. A húrfeszítést a célzás váltja fel, amikor is az éppen születendő új tulajdonságaiddal és céljaiddal a célba veszed a Napot...

Folytatás >>> itt!

 

Az életedre gyakorolt hatásairól részletesebben:
 
  ebben a könyvben olvashatsz!


 

Megjegyzés:

Noha a mostani globális események miatt a Plútó hatását mindannyian megérezzük, csak úgy tesztelésképp érdemes a hatásmechanizmusát a saját horoszkópodban is megnézned! 
Nézd meg, hogy a képletedben melyik házadban áll! A házhoz köthető életterületen a csúzli-hatás legalább egyszer megtörténik. Ha ezen már túl vagy, akkor könnyedén visszaellenőrizheted az eddig tanultakat. Ha még nem, akkor készülj, mert az általa érintett életterületeden, egyszer ez vár rád. Mikor lesz ez az egyszer? Nem is biztos, hogy egyszer! Egyeseknél többször is megtörténhet, viszont hogy mikor, az leginkább a TORONYTÓL függ. :) Ott születik meg az utasítás, ha esetleg valahol máshol vagy másképp kell folytatnunk az életünket. Amúgy a tapasztalatok azt mutatják, hogy fiatalabb és idősebb korunkban aktívabban csúzlizik. Tudod?! Szélsőséges.

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »