4. Hogyan írd felül a sorsod?


2017. május 4. 09:21 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Megfigyelted már, hogy a legtöbb sikeres ember mit nevez meg a sikere zálogaként? Szinte kivétel nélkül mindannyian a kemény és kitartó munkát említik meg. A sikerük legfontosabb összetevőjét: a szerencsét valahogy elfelejtik megemlíteni…

.. pedig nélküle nem sok mindent értek volna el, ahogy a saját életünkben mi sem. 

Hogy a szerencsét jobban megértsd, evezzünk misztikusabb vizekre! 

Egy hasonlattal élve az életünk olyan, akár egy vakáció, amelyre mindannyian más és más csomagokkal érkeztünk. Mi van a csomagunkban? Megoldandó feladatok, szerezhető tapasztalatok és a mindezek eléréséhez szükséges: zsebpénz. Ha már úgy is misztikázunk, akkor nevezzük a zsebpénzt: lélekegyenlegnek.

Az életünkben bekövetkező minden egyes eseményért, hovatovább a Vénuszunk által kitalált vágyainkért két dologgal fizetünk: idővel és a lélekegyenlegünkkel. Feltéve, ha ez utóbbiból elegendő van a “számlánkon”. 

A sikeres emberek jó nagy egyenleggel rendelkeznek, ezért is tudják “megvásárolni” a céljaikhoz szükséges “pluszokat”. Azokat az apró kis szerencséket, amivel végeredményben elérik az álmaikat. 

Félre ne érts! Nem azt mondom, hogy a kemény és kitartó munkának nincs értelme - mert ez így nem igaz. A saját világunkban (ahová vakációzni jöttünk) - ha kellően sok időt szánunk rá, akkor kitartó és kemény munkával sok mindent elérhetünk. De sajnos közel sem annyit, mintha a SORSUNKAT a lélekegyenlegünkkel egy kicsit megolajoznánk…

Gondolj csak a huszonéves dollár milliárdosokra! Ők vajon annyit dolgoztak az életben, mint te? Nem valószínű. Az viszont igen, hogy jó nagy “zsebpénzzel” érkeztek a vakációjukra. Ahogy azok is, akik mindenféle tehetség nélkül érnek el látványos eredményeket. (Nehogy sajnáld tőlük! A lélekegyenlegükért egyszer valahol már megdolgoztak - gondolj erre!)

Az emberek kb. 95%-a bár érzi, hogy valami lehet - ami miatt egyes emberek szerencsésebbek másoknál - de a lélekegyenleg lényegét és működését nem ismerik - ezért nem is nagyon tudják vele befolyásolni. Pedig ha tudnák, hogy a lélekegyenleg menet közben is feltölthető - sokkal bátrabban állnának hozzá az álmaikhoz, és írnák felül a SORSUKAT.

A lélekegyenleg jelenlétét egyébként a Halak jellegű emberek ösztönösen ismerik! Ezért is akarnak olyan sokszor, önként áldozatokká válni. Az áldozathozatal vagy a jóság ugyanis mindig egy kis zsebpénzfeltöltéssel jár - s ezt ők pontosan tudják! :)

Persze lehet másképp is “zsebpénzt” szerezni! Például úgy, ha az egyenlegünket kezelő Jupiter kegyeibe férközünk. A szerencse bankárnak is vannak törvényei. Ha ezeket betartjuk, akkor időnként feltölti az egyenlegünket… Ezeket az egyenlegnövelő szabályokat és törvényszerűségeket hamarosan te is megismerheted!  

 

Ha már a Halak technikájáról szó esett, az 5. részben megnézzük ezt az áldozathozatal dolgot… (A Jupiter amúgy imádja!)

A sorozat korábbi részeit itt tudod elolvasni: 
1. Nem vagyunk egyenlőek!
2. A vér törvénye
3. Hozzá imádkozol!

 

Ajánló:
a témával kapcsolatban további érdekességeket ebben a kiadványban találsz:

 

A Jupiter könyve

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: