Csúzli 7.


2020. március 31. 11:18 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 25 db

Ha egyetlen szóval jellemezhetnénk az életünkre jelenleg legnagyobb hatással lévő Plútót, akkor az a CSÚZLI lenne. Ismerd meg az Asztrológia legszélsőségesebb bolygóját, és használd ki a benne rejlő ÓRIÁSI lehetőséget...


Ott tartottunk, hogy megszületik az új, amivel célba vesszük a Napot...

 

Mielőtt rátérnék arra, hogyan születik meg benned az új, illetve milyen segítséget szeretnék neked ehhez nyújtani, térjünk vissza a Nap jelére, benne a Plútóval:

A Nap jelében a Plútó hatása - Asztropatika.hu

Amint látod, az egész csúzlis folyamat a Nap jelének belső körében zajlik, ami nem mellesleg a komfortzónánkat szimbolizálja. Csúzlijával a Plútó semmi mást nem tesz, mint teremt egy helyzetet, amiben lehetőséget kapunk, hogy az általunk eddig nem ismert, de bennünk lévő "új" tulajdonságainkat - vagy új céljainkat felfedezve kitörjünk a komfortzónánkból. Akik a lehetőséggel nem élnek, vagy épp alkalmatlannak bizonyulnak arra, hogy kitörve NAGY dolgokat elérjenek, azok komfortzónájára a félelem tégláiból falat húz.

Most már tudod, hogyan terelgeti a sorsunkat a Plútó. Azt viszont még nem, hogy mi történik a 4. pont elhagyása után!

Nos, a 4. pont elhagyása után a Plútó elengedi a kifeszített gumit és szélsebesen elkezdünk felfelé repülni. Gyakorlatban ez napokat, heteket, maximum hónapokat jelent - vagyis viszonylag rövid idő alatt felérünk a csúcsra. Egészen pontosan arra a helyre, amit SORS nekünk szánt. Akár átmentünk a Plútó vizsgáján akár nem, az 5. pontig mindannyian eljutunk. Az elszakadó csúzligumiban annyi energia még van, hogy az 5. pontig visszarepítse azokat, akik nem életek a lehetőséggel. A többiek továbbrepülnek, és a 6. pontnál már azt is tudják, hogy a nemrég született új tulajdonságaikkal és ötleteikkel hegyeket fognak megmozgatni. A 6. pontot elhagyva a lendületük továbbra is erős, így a felső komfortzónájukat könnyedén áttörve olyan lehetőségekkel találkoznak, amiről korábban álmodni sem mertek volna.

Látva a végeredményt, sokan újra átélnék a csúzli élményt. Minden bizonnyal ez a vágy ösztönösen bennünk él, hiszen egykor ezért indultunk el és nyúltunk a narancssárga virágért...

 

A Plútó virága - Asztropatika.hu

 

Ami az új tulajdonságokat és célokat illeti...

A "pokol bugyraiban" vagyis a 4. pont környékén, ezek önmaguktól is megszületnének. Egyszerűen csak figyelned kell a benned kialakuló változásokra, az új szokásokra és irányokra. Mindettől függetlenül, további gondolatokat ébresztve és ötleteket adva szeretnék személyre szólóan a segítségedre lenni. Ezért arra gondoltam...

.. hogy végigmegyünk a születési horoszkópodon! Azaz az alapoktól kezdve, egyszerűen és érthetően végigvesszük az összes jegyet, házat és bolygót. Ügyelni fogok rá, hogy a bárki számára könnyen elsajátítható leckék folyamatosan gondolatokat és ötleteket ébresztenek benned. Csupán egyetlen dolgot kell tenned, illetve kettőt! Kinyomtatni a születési horoszkópodat, és követni a bejegyzéseimet.

ui:
Az én oldalamon sajnos nem lehet elkészíteni a születési horoszkópodat, viszont számos olyan oldal van, ahol azonnal elkészítheted a sajátodat. (A keresődbe ezt írd be: online horoszkópkészítő) Ugyanakkor ha ismersz jó horoszkópkészítő oldalt, úgy kérlek, hogy a hozzászólásodban oszd meg velünk. Köszönjük szépen!

 

Az életedre gyakorolt hatásairól részletesebben:
 
  ebben a könyvben olvashatsz!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: