A Plútó könyve

Az életed fejezeteit jelző Plútó beköti a szemed és a szakadék szélére kísér, hogy aztán magadtól, vagy "némi" rásegítéssel a mélybe ugorj. Ez a könyv nem ment meg az ugrástól, viszont leveszi a kendőt a szemedről, hogy tudd hova ugrasz...

Ára: 6.900 Ft

MEGRENDELEM

Ugrani fogsz, nem kérdés. A kérdés inkább az, hova érkezel?


   Ha nem bekötött szemmel szeretnél leugrani, akkor érdemes tovább olvasnod... 

A Plútó hatásaival szemben a tisztánlátás az egyetlen hatékony eszköz. Tisztán látni csak akkor tudsz, ha pontosan tudod mi vár rád, és hogy azokra hogyan célszerű reagálnod. A Plútó célja világos: felszínre hozza a személyiséged azon rejtett oldalait, amelyekre majd az életed egy későbbi szakaszában szükséged lesz. Ehhez olyan komfortzónán túli eseményeket használ, amelyekkel eddig még nem találkoztál. Ezek éppúgy lehetnek "vidámparkot" érő pozitív, mint ahogy "temetőt" érő negatív események is.

Ez a könyv a kendőt veszi le a szemedről. AZONNAL használható jó tanácsokkal ellátva téged, lépésről lépésre fogja megmutatni, hogy az életed ezen fejezetében mi vár rád...

 

A Plútó könyve - Asztropatika.hu

 

A könyvből megtudhatod:

- mi az, amire ugrás előtt feltétlenül figyelned kell
- melyik Plútós fejezetedben fogsz várhatóan végleg "hazatérni"
- miről szól az a 2 forgatókönyv, amelyek közül az egyiket biztosan megkapod
- melyek lesznek azok a megérzéseid, amelyeket figyelmen kívül hagyhatsz, és azok, amelyekre az utad során figyelned kell
- hogyan választjátok ki a Plútóval közösen azt az életterületet, ahol az események majd történni fognak
- hogyan reagálj az életed legnehezebb helyzetére
- mi az a kérdés, amit kétszer fog neked feltenni és mindkét alkalommal másképp fogsz rá válaszolni
- mi az a 2 dolog, amiről vele kapcsolatban eddig még egyetlen Asztrológiai könyvben sem olvastál.
- mi az a 2 jó tanács, amit már mától használnod kéne.
- mi a Plútó legmegrázóbb és legkegyetlenebb eszköze, ami által választ kapsz a legfájóbb miértre.

(A többi legyen meglepetés!)

 

"Bárcsak korábban..."

A könyv elolvasása után, ahogy sokan mások, úgy valószínűleg te is azt fogod majd mondani, hogy bárcsak korábban tudtál volna minderről. Felesleges lesz majd azon életeseményeidre visszagondolnod, amelyeket a könyv alapján könnyedén elkerülhettél volna. A legfontosabb, hogy a jövőben már tudni fogod mit kell tenned ahhoz, hogy a vidámparkig eljuss.

 

A legértékesebb része a könyvnek...

108 oldalon - mellébeszélés nélkül - adom át neked a tapasztalataimat. De nemcsak a sajátomat, másokét is. A könyv legértékesebb része az a 32 mások által megélt és leírt tapasztalat, amelyek mintegy kiegészítve a könyv állításait, hűen fogják tükrözni a Plútó szélsőséges hatásait. Az biztos, ha elolvasod őket - azon túl, hogy számos dolgot helyre tesznek benned - napokig a hatásuk alatt leszel majd.

 

"Nem értek az Asztrológiához, így is tudnám használni?"

Igen. Bár a könyv használatához különösebb Asztrológiai ismeretekre nincs szükséged, egy valamire viszont igen: tudnod kell, hogy a képletedben melyik házad kezdődik a Vízöntő jegyében. Ha esetleg nem tudnád, akkor ebben a segítségedre leszek - erről bővebben a könyvben.

 

"Tehát, ha elolvasom a könyvet, akkor minden nehézséget elkerülök?"

Nem biztos. Ugyanis nem tudni, hogy a Plútó milyen életeseményekkel kívánja a személyiséged rejtett oldalait felszínre hozni. Az viszont biztos, hogy történhet veled bármi, te pontosan tudni fogod, hogy mi miért történik és hogy azokra hogyan érdemes reagálnod. 

 

"Milyen formátumban kapom meg?"

A Plútó könyvét pdf, mobi és epub formátumokban kapod meg, így a számodra legértékesebb részeket akár ki is nyomtathatod!

 

"Mennyibe kerül?"

A befektetésed az életed ezen fejezetébe, egy bevásárlás töredékébe kerül. Ráadásul a benne lévő jó tanácsokra és mások tapasztalataira akkor is emlékezni fogsz, amikor az árát már rég elfelejtetted... 

Az életed Plútós fejezeteiről szóló könyv ára: 6.900 Ft
 Tagoknak további kedvezménnyel! 
(A kedvezményed automatikusan levonásra kerül,
ahogy a tagsághoz használt email címedet beírod.)

 

És ez még nem minden! 

"A családtagjaimnak is odaadhatom?"
Igen! Ha kell segíts nekik, hogy a könyvben lévő tanácsok segítségével ők is a lehető legtöbbet tudják kihozni az életük ezen fejezetéből.

 

"JÓ GONDOLAT" GARANCIA
Tudom, hogy ezzel a könyvvel előnyben leszel azokkal szemben, akik bekötött szemmel vetették magukat a mélybe. Akiknek igazából fogalmuk sincs arról, hogy mi vár rájuk.

Miért vagyok ebben biztos? Azért, mert a könyvben lévő jó tanácsok már számtalanszor bizonyítottak, és eddig még senkinek nem okoztak csalódást. Neked sem fognak.

De ha netán mégis... Ha esetleg egyetlen jó gondolatot vagy tapasztalatot sem találtál a könyvben, úgy 1 éven belül jelezd felém, és én kérdés nélkül visszafizetem az árát!


Nos, készen állsz arra, hogy lépésről lépésre megismerd azt az utat, amin a Plútó végig fog téged vezetni? Ha igen, akkor...

.. töltsd ki a megrendelő lapot, hogy egyszer majd az óriáskeréken ülve, hálás lehess - nem nekem, ÖNMAGADNAK, amiért esélyt adtál ennek a könyvnek...
 

A megrendeléshez
töltsd ki és küldd el az alábbi megrendelőlapot:

 

Felhasználói adataid:

Hogyan szeretnéd kifizetni a megrendelésed?

(Megrendelésed véglegesítése után e-mailben küldöm az átutaláshoz vagy a befizetéshez szükséges adatokat.)

- áfás számlát kérek:

(Megrendelésed véglegesítése után átirányítalak a Bank oldalára, ahol megjelenik a díjbekérő számlád, melyet azonnal és biztonságosan kifizethetsz. Ebben az esetben a megrendelésed néhány percen belül megkapod!)


Ára: 6.900 Ft


 

Neked is jár!

Megrendelőként neked is jár az Asztropatika INGYENES tagsága,
amely a következőket tartalmazza:

- zárt tartalom elérése
- heti és időszaki hírlevelek
- különleges ajánlatok csak neked
- EXTRA kedvezmények további vásárlásaidnál

Ezt a kiadványt már egyszer megrendelted.

Ezt a kiadványt vagy szolgáltatást csak VIP tagok rendelhetik meg.


Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadók. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Megrendelésedtől 15 napon belül, mindenféle további kötelezettség nélkül elállhatsz!