Csúzli 2.


2020. március 26. 11:49 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 6 db

Ha egyetlen szóval jellemezhetnénk az életünkre jelenleg legnagyobb hatással lévő Plútót, akkor az a CSÚZLI lenne. Ismerd meg az Asztrológia legszélsőségesebb bolygóját, és használd ki a benne rejlő ÓRIÁSI lehetőséget...

Ott tartottunk, hogy 2. és a 3. pont között járva nincs bennünk félelem...
 

A Plútó - Asztropatika.hu

 

Pontosabban van, csak azt igyekszünk elhessegetni. A helyzet érdekessége, ami egyben a legbiztosabb jele annak, hogy már benne vagyunk a Plútó csúzlijában, hogy a félelmünk kezelésében megjelenik a szélsőségesség. Az egyik pillanatban kapunk egy hírt, amitől megkönnyebbülünk. A következő nap egy olyat hallunk, amitől a félelem uralkodik el rajtunk. Ez az ide-oda szélsőségekbe billenés megy napokon, sőt heteken át. Ha már a híreknél tartunk! Szélsőségességét a Plútó, a "mindenre odafigyelek" hatásával táplálja. Érdekességként nézd csak meg a gyermekeit: a Skorpiókat! Ők gyárilag "mindenre odafigyelnek", és sok esetben hamarább hisznek egy vadidegennek, mint a saját családtagjaiknak. Lehet, hogy ez egy kicsit túlzás volt, - ettől függetlenül mindenkinél nagyobb hangsúlyt helyeznek mások szavaira. A 2. és a 3. pont között pontosan ezt a "mindenre odafigyelek" hatást kapcsolja be a Plútó, és éri el mindannyiunknál a szélsőséges hangulatot.

Ahogy közeledünk a 3. pont felé, "az egyik nap jó hírt olvastam fellélegzem, a másik nap pánikba esem" érzését, fokozatosan a félelem veszi át. Ne feledd, korábban - egyéb más életeseményeinkkel összefüggésben már jártunk ezen a szinten. Tudjuk, hogy közel van már az alja, vagyis az a szint ahol életünkben eddig a legmélyebben voltunk, - ahogy azzal is tisztában vagyunk, hogy a fékezés nélküli zuhanás miatt a becsapódás elkerülhetetlen lesz. Mivel a becsapódással már számolunk, közvetlenül a 3. pont előtt megjelenik a halál gondolata. Ez mindenkinél másképp jelentkezik. Van aki látszólag dacol vele, más fejet hajtva előtte beletörődik. Így vagy úgy, gondolatainkban megjelenik a csírája.

A 3. pontot elérve rádöbbennünk, hogy nem ért véget a világ, mível van lejjebb is...
 

Folytatás >>> itt!

 

Az életedre gyakorolt hatásairól részletesebben:
 
  ebben a könyvben olvashatsz!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: