Csúzli 3.


2020. március 27. 12:07 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 4 db

Ha egyetlen szóval jellemezhetnénk az életünkre jelenleg legnagyobb hatással lévő Plútót, akkor az a CSÚZLI lenne. Ismerd meg az Asztrológia legszélsőségesebb bolygóját, és használd ki a benne rejlő ÓRIÁSI lehetőséget...

 

Ott tartottunk, hogy a világ nem ért véget, mível van lejjebb is...

A 3. pontot elhagyva, a Plútó csúzlijának lényegi részéhez érkeztünk. A 3. és a 4. pont között történik a "temetés", ami elengedhetetlen ahhoz, hogy majd később a 4. és az 5. pont között újjászülessünk. Az ábrából jól látszik, hogy mind közül ez a legnehezebb szakasz:

 

Plútó hatása 3.  - Asztropatika.hu

 

A Plútónak egyetlen célja van: eltemetni a már nem működő régi rosszat, hogy helyette egy új és jobb születhessen. (Tudod?! Temetőre vidámparkot!) Persze pontosan tudja, hogy senki sem akar kilépni a komfortzónájából és eltemetni a megszokottságot nyújtó - ez által némi biztonságot adó régi rosszat, ezért besegít a temetésbe. A komfortzónánkból kiragadva bennünket, olyan helyzeteket teremt, amely során fokozatosan "megöl" bennünk dolgokat. Erre azért van szüksége, hogy biztosan elengedjük azokat a dolgokat amelyekre már nem lesz szükségünk. Lényeges dolog ez!

A bolygók ugyanis nem ostobák. Pontosan tudják, hogy ebben az életben milyen dolgokra lesz szükségünk. Így az életünkben ennek megfelelően fejtenek ki hatásokat és okoznak sorsalakító eseményeket.
Vagyis
amit a Plútó bennünk most eltemetni készül, arra az életünk hátralévő részében már nem lesz szükségünk.

 

Nem tudni, hogy kinél mit temet el. Vannak akiknél szokásokat, másoknál meggyőződéseket, de olyan is lesznek akiknek a munkáját, esetleg a házasságát temeti el. Ha már itt tartunk. A Plútó ténykedése gyakran csapódik le a párkapcsolatokban. Ennek leginkább az eddig sosem tapasztalt új helyzet az oka, melynek során a párok olyan tulajdonságokat fedeznek fel egymásban, amit eddig nem volt alkalmuk megtapasztalni. Mit jelent ez? Azt, hogy az elkövetkező hónapokban RENGETEG házasság vagy párkapcsolat fog tönkremenni, vagy MEGERŐSÖDNI!

FONTOS! Amennyiben a párkapcsolatodban problémák merülnek fel, az nem azt jelenti, hogy akkor a Plútó miatt most biztos ezt kell eltemetned. Egy korábban jól müködő kapcsolatot két ok miatt sem szabad elengedned. Egyfelől ez az időszak hamar véget ér, másfelől a jól működő párkapcsolatok megingatásával csak játszik a "húrfeszítéseken" amúgy jókat szórakozó Plútó. Igaz, az e fajta játszadozása a párkapcsolatokban néha a másik gyűlöletéig is elmegy, de ez tényleg csak az ő ördögi játékának része, ami gyorsan elmúlik. A kérdés csak az, és ez dönti el az adott kapcsolat jövőjét, hogy ezt a párok mennyire veszik komolyan. A játszadozásánál maradva! Ugyanezt teszi a korábban rosszul müködő kapcsolatok egy részénél is - csak őket összekovácsolja. Előnyére legyen mondva, hogy örökre! Azaz ebben az időszakban kellő erőt ad nekik ahhoz, hogy soha ne hagyják el egymást. Szóval ilyen játszadozó bolygó ez a Plútó.

 

Egy gondolat erejéig térjünk vissza a 3. és a 4. pont közötti szakaszra, pontosabban az egyes állomásokra - mert ilyenek is lesznek! Bármilyen mélységeket is éljünk meg, bizonyos időközönként eljutunk olyan lelki mélységekbe, ahol azt érezzük, hogy most aztán már tényleg nincs tovább. A Plútó ekkor kezébe lapátot ragadva bebizonyítja, hogy de igen is van még... lejjebb is világ. Ilyen alkalmakkor az énünk egy részét magunk mögött hagyjuk, vagyis ekkor történik a "temetés".

 

Folytatás >>> itt!

 

Az életedre gyakorolt hatásairól részletesebben:
 
  ebben a könyvben olvashatsz!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »