Csúzli 4.


2020. március 28. 12:26 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 13 db

Ha egyetlen szóval jellemezhetnénk az életünkre jelenleg legnagyobb hatással lévő Plútót, akkor az a CSÚZLI lenne. Ismerd meg az Asztrológia legszélsőségesebb bolygóját, és használd ki a benne rejlő ÓRIÁSI lehetőséget...


Ott tartottunk, hogy az énünk egy részét eltemetjük...
 

Az ágyúval verébre lővő Plútó a 4. pont felé közeledve mutatja meg csak igazán az arcát. Folyamatosan próbára téve bennünket, olyan dolgokat vált ki, aminek a vége: a teljes beletörödés, - a már nem érdekel, lesz ami lesz, hovatovább a halál is jobb ennél állapota. Fogalmazzunk úgy, hogy ezen a ponton tör meg bennünket és éri el azt, hogy a régi rossz dolgokat VÉGLEG eltemessük...
 

Plútó hatásai - Asztropatika.hu

Ahogy arról a korábbi részben szó volt, a Plútó szeret játszadozni. Kedvenc játéka, ami egyben a vizsgánk: a húrfeszítő kirobbantósdi. Szó szerint az idegeinkkel játszik. A húrt lassan feszítve azt teszteli, hogy meddig bírjuk a terhelést... hogy mikor jön el az a pont, amikor a helyzetből inkább kirobbanva, egy hirtelen gondolattól vezérelve valami olyasmit teszünk, amivel még mélyebbre temetjük magunkat. Akik a játékban megbuknak, vagyis robbantanak - azoknak itt szakad el a csúzligumijuk, és ragadnak ÖRÖKRE a mélyben.

Így első olvasatra talán bonyolultnak tűnhet ez a robbantósdi, nézzük rá egy példát!

Egy édességet kedvelő 70 éves ember hónapok óta "karanténban" él. Napról napra egyre elviselhetetlenebb kényszert érez, hogy a kedvenc édességének ízét újra érezhesse. Vagyis a fokozatosan élesedő bombájához már csak egy apró szikra hiányzik. Mit ad Isten, illetve Plútó...  a TV-ben pont az ő kedvenc édességét reklámozzák. Szinte már a szájában érzi a megszokott ízt, amikor bezárja a lakása ajtaját és elindul a kis bolt felé. Aztán BUMMM. Amit hónapokon át oly sikeresen elkerült, abba egy hirtelen felindulásból hozott döntés miatt beleszalad.

Ez még csak az enyhébb eset. Az öngyilkosságokat, a családi tragédiákat szintén ide írhatod. Ugyanis ezek mind mind az ő húrfeszítő kirobbantósdi játékának a következményei.

 

Most már tudod, hogy a húrt a vizsgáztatásunk miatt feszíti. Van azonban egy jó húr is - akarom mondani hír. Amit kár, hogy a robbantást választók nem tudnak. Miszerint, ha nem ülünk fel a húrfeszítésének, azaz a végsőkig kitartunk, akkor a csúzligumink SOSEM SZAKAD EL! Ne feledd, ővé a csúzli, ezért elszakítani sem tudja/akarja. Csak mi, a meggondolatlan döntéseinkkel.

Ha már a döntéseknél tartunk! Tudod, hogy sokak számára miért csábító a robbantás? Mert úgy gondolják, hogyha már a kialakult helyzetben nem, legalább a robbanást ők idézhetik elő. Mindez óriási tévedés a részükről. Ugyanis mindvégig az ő kezükben volt a döntés, s talán ez a legfontosabb leckéje a Plútónak, aminek a lényegét ha megértjük, akkor temetőre vidámparkot építhetünk.

Folytatás >>> itt!

 

Az életedre gyakorolt hatásairól részletesebben:
 
  ebben a könyvben olvashatsz!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: