Az Ikrek szerelmi horoszkópja


2013. május 27. 09:49 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 0 db

Érzelmeiben talán nem is a KIT, hanem a MIT szereti. Vagy legalábbis a kettőt egyszerre. Érzelmi világa ugyanis nem feltétlenül személyhez kötődő, sokkal inkább az elvekhez és a szellemiséghez...

Érzelmeit hol a szív, hol pedig a szellemiség ébreszti fel. A szív ébresztése esetén háttérbe szorítja a szellemiséget, és nem a mit, hanem a kit fogja szeretni.

Ebben az esetben a kötödése erősödik, az észérveken azonban átsiklik. Ilyenkor könnyen elképzelhető, hogy a szerelemért cserébe olyan helyzeteket is felvállal, amelyeket máskülönben soha. Mindez jelenthet egy morálisan gyengébb partnert éppúgy, mint a saját céljainak az elhanyagolását.

Vagyis ha megérinti a szerelem, az elveit és a szellemiségét átülteti a másikba, és az Ő gondolatain keresztül éli át azokat. Környezete - ha ezt észre is veszi, nem igen tud hatással lenni rá.

Amennyiben a szellemiség ébreszti fel az érzelmeit, úgy a helyzet felcserélődik, és sokkal inkább a mit fogja szeretni. Érzelmeit ebben az esetben kiválthatja akár egy "jópofa" partner, akinek szellemiségét tisztelni tudja, vagy egy olyan személy, akiben megtestesülni látja a jövőbe vetett hitét.

A felismerés mindkét esetben végzetes lehet. A szív hangsúlyossága esetén, mivel remélt tulajdonságokkal öltözteti fel a másikat, elkerülhetetlen a keserű felismerés. Vagyis idővel rádöbben arra - illetve csak úgy gondolja, hogy akit egykor megszeretett, az már egy teljesen más, tőle idegen ember.

A másik esetben viszont idővel megismeri a társa összes "szellemi titkát", azaz mindent megtanul, amit a partnerében érdekesnek talál. Mivel mindkét helyzetben megelégszik a felszínen tapasztalható dolgokkal, - azaz szerelem esetén figyelmen kívül hagyja a másik valódi tulajdonságait, szellemi kapcsolatban pedig a tények birtokában átsiklik a mélyebb ismereteken, felületessége szakításhoz vezethet.

Esetében a legjobb egy olyan kapcsolat lenne, amelyben egyszerre van jelen a szerelmi és a szellemi indíték. Ebben az esetben nem kalandozna el a fantáziája, azaz képzeletedben sem élne át erotikus élményeket. Így partnere egy személyben lenne a barátja, a szeretője és a szellemi irányítója. Bár ez utóbbi igen ritka. Kapcsolataiban ugyanis rendszerint helyet kapnak a jó pszichológiai érzékkel színesített taktikai húzások éppúgy, mint a füllentések. Szinte bármit, bármikor, ki tud magyarázni...


Kapcsolodó bejegyzés: Az Ikrek jellemzése
Kapcsolodó kiadvány: Az Én Képletem (születési horoszkóp)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »