Hinta-palinta Jupiter


2013. december 10. 11:07 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 46 db

Kevesen tudják, hogy 40 éves kor felett valamikor a Szaturnusz és Jupiter hatása felcserélődik. Azaz a korábbi vizsgáztatóból adakozó, az adakozóból pedig vizsgáztató lesz. Nem is akármilyen!

A JUPITER hosszú éveken át elhiteti veled, hogy mindaz amit adott - jár neked. Ezt olyannyira el hiszed, hogy az ajándékait már már természetesnek veszed. Fogalmazhatunk úgy is, hogy egy olyan hintába ültet, amiben még lököd is magadat.

A kezdetekben ezzel nincs semmi baj. Az ajándékok jönnek, a szerencsédbe vetett hited pedig szépen erősödik. Egy idő után, olyan 35-36 éves korod körül az ajándékok mértéke csökkenni, a hited pedig erősödni kezd.

Miért is?

Egyszerűen azért, mert addigra már annyi leckét kaptál az élet más területein, hogy érthetően olyan dolgokba kezdesz el hinni és kapaszkodni, amelyek korábban simán mentek. Vagyis az élet más területein lévő nehézségeid erősítik meg benned a hitet. Még akkor is, ha a Jupitertől már egyre kevesebb ajándékot kapsz.

Aztán egyszer csak az ajándékok elfogynak, s a hiteden kívűl a Jupiter, már nem ad semmit. Ha jobban belegondolsz, a Jupiteré az egyik legkegyetlenebb lecke: sóvárogni a soha vissza nem térő szép emlékek után.


Nehogy elkeseredj, van megoldás!

40 éves korod felett ugyanis a Szaturnusz és a Jupiter felcserélődik. Gyakorlatilag ez úgy néz ki, mintha a képletedben a két bolygó helyet cserélne egymással. Ahol eddig a Szaturnusz állt, ott a Jupiter lesz és fordítva - mármint a hatásaikat tekintve.

Amikor a két bolygó megkezdi a “helycserét”, azt semmi mással nem lehet összetéveszteni! Ahol a Szaturnusz áll, ott szépen lassan megjelennek az “ajándékok”, ahol a Jupiter - ott pedig megszólal egy belső hang…

Életedben először ekkor gondolkozol el azon, hogy ami eddig természetes volt, az lehet, hogy nem is az? Ekkor kezd csak igazán tudatosulni benned, hogy a fák nem nőnek az égig - s egyszer minden jónak vége szakad. Persze hiszel magadban, a szerencsédben és abban, hogy az eddig "alanyi jogon járó" ajándékaid végleges elapadása úgysem történhet meg. De mivel a belső hang már elültette a kétely magját, - hogy önmagad megnyugtasd: a hitedhez nyúlsz. Vagyis lesznek olyan helyzetek amikor imádkozni fogsz, hogy még egyszer utoljára sikerüljön elérned azt, amit korábban ima nélkül is megkaptál.

Kezdetekben az ima hatásosnak bizonyul - hiszen egyszer-kétszer még megkapod, amiről a belső hangod miatt már tudod, hogy valójában nem érdemelnéd meg. Persze ez az ima dolog is csak a Jupiter leckéjét készíti elő, hogy minél erősebben higgyél majd, a későbbi semmibe…

Szóval,
ahogy a Jupiter által érintett életterületeiden a belső hangod megszólal:
NE AKARJ TÖBBET! Becsüld meg mindazt, amit addig - általa elértél.

A Jupiter ugyanis semmi mást nem akar tőled, minthogy megbecsüld az ajándékait. Ha sikerül, megtarthatod. Ha nem, akkor csak az emlékeit…
 

 

ui: további segítséget az ajándékainak megbecsüléséhez ebben a kiadványban találsz!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »