A legmisztikusabb ház


2013. november 15. 10:49 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 24 db

Van a horoszkópodban egy ház, amiről még keveset tudunk. De amit sejtünk, már az is kellően elgondolkodtató...

A hagyományos értelemben vett titkokat az Asztrológiában: a 8. és a 12. házakhoz társítjuk.
Van azonban egy ház - a horoszkópod legmisztikusabb háza, aminek viszont a nyomába sem érnek.

Az Asztrológiával foglalkozók már régóta felfigyeltek a generációkon átívelő sorsokra. Amikor is egy gyermek, a szüleinek és nagyszüleinek sorsát éli meg, vagy azt folytatja.

Valószínűleg már Te is találkoztál családon belül - kísértetiesen hasonló sorsokkal. Horoszkópodban a születés és a halál egyetlen házhoz köthető, mégpedig az eredeted és az életvéged tartalmazó IV. házhoz. Ez a kéleted legmisztikusabb háza, hiszen itt léptél be az életbe, és egyszer majd itt fogsz kilépni.


Nos,
a képleted IV. házában emberi ésszel felfoghatatlan titkok rejlenek. Benne van minden, amit magaddal hoztál, s az is, amit majd egyszer továbbviszel.

Mit hoztál magaddal?

Például öröklött betegségeket és generációkon átívelő sorsokat! Vagyis olyan sorseseményeket, amelyekért nem Te vagy a felelős - hanem valamelyik elődöd. Ez egyébként éppúgy lehet pozitív, mint negatív esemény is.


Nézzünk egy-egy szélsőséges példát!

Átkok… - a feltételezés szerint ez akkor következik be, amikor valamelyik ősünk eladja a lelkét. Most azt kérdezhetnéd - hogyan adhatja el azt bárki is? Jó pénzért minden megvehető - és ezt értsd szó szerint! A kifizetett árat viszont az utódokon hajtják be…

Olyan is van amikor valaki, mindenféle tehetség és munka nélkül úgy él, mint egy kiskirály. Ráadásul a képletében egyetlen erre utaló jel sincs. A IV. ház kutatói szerint, ebben az esetben arról lehet szó, hogy neki tartoznak… vagyis az Ő egyik ősének, és így törlesztik az adóságukat. Ijesztő dolgokról ezek. (A lélekegyenlengről ebben a kiadványban olvashattál.) 


Szóval,
a horoszkópod IV. háza valószínűleg egy kapu két világ között. A házban lévő bolygókból, és annak uralkodójából nagy vonalakban következtetni lehet arra, hogy mit művelhettek az őseink, ahogy arra is, hogy mi mit viszünk majd magunkkal vagy hagyunk magunk után.

Azonban ezekkel kapcsolatban is csak sejtések vannak. A IV. ház ezen oldalát nem ismerjük, és lehet, hogy sosem ismerhetjük meg. Mindenesetre aki megfejti ennek titkát, az egy lépéssel közelebb kerül a NAGY TITOKHOZ.


Még valami!

Mielőtt arra kérnél, hogy nézzem meg a IV. házad és abból… - nem tudok rá válaszolni. Már csak azért sem, mert a választ neked kell érezned. A IV. házadban lévő bolygók, azok fényszögei, az általuk uralt házak és a IV. házad ura - ebben segít neked. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a IV. házad olyan titkokat rejt, ami csak számodra olvasható - mások számára nem.

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »