Nem fogod feladni!


2015. szeptember 30. 08:46 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 22 db

A Szaturnusz leckéivel és az általa okozott lelki hullámvasúttal megbirkózni nem könnyű feladat. Ilyen esetekben nehéz is jó tanácsot adni, mégis van egy, ami a nehézségeken átsegíthet…
 

Személyiségfejlesztő tréningeket gyakran hivatkoznak egy vizsgálatra, aminek során nehézségekkel küzdő emberek tízezreit figyelték meg. Az élethelyzetekre adott reakcióikat vizsgálták, egészen pontosan a tűréshatárukat.

Nagyon érdekes következtetésre jutottak, ami tökéletesen rávilágít a Szaturnuszi leckék és az azokért járó jutalmak kapcsolatára.

Nos,
a vizsgálat kétszeresen is meglepő eredménnyel zárult! Egyfelől bőven kilencven százalék felett volt azok száma, akik feladták a küzdelmet. Vagyis a nehézségeiket inkább nem oldották meg. Ami még ennél is megdöbbentőbb volt - figyelj, mert most jön a lényeg: ezen emberek 98%-a csupán karnyújtásnyira volt a megoldástól. És pont ebben rejlik a Szaturnuszi leckék lényege!

Vagyis,

mielőtt bármit feladnál, gondolj a 98%-ra! Arra, hogy már csak egy karnyújtásnyira vagy a megoldástól. Ezért ne adj fel SOHA SEMMIT!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »