Terápia Skorpióknak


2014. június 16. 10:47 | Szerző: Dr. Kovács Imola | Hozzászólás: 2 db

A Skorpió szülött szervezete általában erős, ellenálló és hatalmas életerővel rendelkezik. Ha mégis megbetegszik, kitűnő regeneráló képességének köszönhetően hamar túljut a betegségen és felépül. Egészsége megőrzése és gyógyulása szempontjából kitüntetett szerepe van az alvásnak.

Vonzódik a misztikumhoz, a titkokhoz, szívesen foglalkozik a lélek mélységeinek kutatásával, a tudatalattiban elfojtott problémák felszínre hozásával. Kiváló gyógyító is válhat belőle, akár testi betegségek gyógyításában, például sebészként, akár lelki problémák feltárásában pszichológusként tevékenykedik.

Érzékeny szervei a nemi,- és szaporítószervek, illetve a vastag,- és végbél területe. Fertőzés, gyulladás esetén hajlamos magas lázra.

Jól tűri a fájdalmat és a kellemetlen egészségügyi beavatkozásokat. Végletekre hajlamos, a középút nehezen megvalósítható számára. Zárkózott, titkolózó, az orvos-beteg kapcsolatban a bizalom, a titoktartás elengedhetetlen szükséglete. Szeretné úgy érezni, hogy az ő kezében van az irányítás, nem szereti a kiszolgáltatottságot. Gyakran mély érzelmi, pszichés sebekkel rendelkezik, lehet fizikai vagy érzelmi visszaélés áldozata.

Bach virágok közül a mezei katáng segít olyan negatív érzelmeket, mint a gyűlölet, a bosszúvágy és birtoklási hajlam átalakítani és egy pozitívabb, konstruktívabb formában kifejezni.

Terápiák: homeopátia, tantra, pszichoterápia, gyászfeldolgozás, méregtelenítés.


Dr. Kovács Imola

Egészség a horoszkópban szerzője


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »