Amikor találkozol vele...


2018. június 6. 11:45 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 28 db

.. alapjaiban változtatja meg a hozzáállásod az élethez. Nem sokszor randevúztok, hiszen a 246 éves keringési ideje miatt, csupán két-három alkalommal találkozhatsz vele. Igaz, mindegyik maradandó nyomot hagy benned.

A példában - egy születési képletben lévő Plútó kivetített fényszögeit látod. Tőle jobbra és balra 60 fok távolságra a szextileket, 90-90 fok távolságra a kivetített kvadrátjait, 120 fokra minkét irányba a trigonjait, vele szemben 180 foknál az oppozíciós fényszögét és kék színnel 0 foknál az együttállást:

Plútó kivetített fényszögei - Asztropatika.hu

Kivetített fényszögei - ahogy minden más bolygó esetében is!  - érzékeny pontokat jelölnek, amelyekre ha a tranzitja során rálép, akkor hatásokat vált ki.

Az első (szextil) találkozásnál - amelyet kb. 20 és 40 éves korod között élsz meg, szembesülsz azzal, hogy egyikünk élete sem egy örökégő mécses - azaz az életünk véges. A szembesülést, leggyakrabban: egy életveszélyből való megmeneküléssel, vagy egy veled egykorú barát vagy ismerős elvesztésével éled meg. Ennek a pontnak az érdekessége, hogy nagyjából ebben az időszakban figyelsz fel azokra a hírekre, amelyekben az áldozatok veled egykorúak, vagy nálad fiatalabbak. Az első találkozásnak - azon kívűl, hogy már nem érzed magad “halhatatlannak”, más hozadékai nincsenek. Nem úgy a másodiknak…

A második találkozásnál (lásd kivetített kvadrát fényszög), a Plútó már valamilyen életfogytig tartó hatást is maga után hagy. Kb. ekkor jár le a testünk alkatrészeire a gyári garancia, vagyis a legtöbb esetben ez a találkozás betegséget jelöl. Ne ijedj meg - nem kell nagyra gondolnod, éppen csak akkorkára, hogy eszedbe jusson: lassan már több a múltad, mint a jövőd.

A szerencsésebbek a harmadik találkozást is megélik. Mind közül talán ez a legpozitívabb. A hatást amit ekkor megélhetünk, leginkább ahhoz az érzéshez lehetne hasonlítani, amit a klinikai halál állapotából visszatérők éreznek. A többségük megbékélést érez, és már nem félnek az elmúlástól.

A negyedik találkozás olyan, mint egy nagy nyaralás utolsó napjai. Amikor az ember - bár minden szép és jó volt - de már vágyódik hazafelé…

 

A Plútó visszatérései mindamellett, hogy felkészítenek a “NAGY UTAZÁSRA”, önértékelésre is sarkalnak. Többek között megtanítanak elengedni és elfogadni. Ha alázatot tanúsítsz és hagyod, hogy tanítson, akkor NAGY magasságokba emel.

 

Még valami!

Bizonyára felmerült benned a kérdés, hogy az egyes pontokon miért van az életkorokban ilyen nagy szórás?

Ellipszis pályája miatt a Plútó egyes jegyekben 10 évig, míg más jegyekben közel 40 évig is tartózkodhat! Vagyis vannak generációk, akik viszonylag hamar eljutnak a 3. találkozásig. És olyanok is, akik 100 éves koruk előtt megélik a negyediket.

 

Fel lehet ezekre a találkozásokra készülni?

Azzal, hogy ezt elolvastad - lelkileg máris felkészültél. A Plútó hatásairól bővebben ebben a kiadványban olvashatsz! 

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: