Egy kis segítség


2020. március 19. 11:12 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 42 db

3 nap múlva a Szaturnusz belép a Vízöntő jegyébe. Jegyváltása nem csak a világ eseményeire, de az egyéni sorsok alakulására is jelentős hatással lesz. Különösen a Vízöntők, az Oroszlánok, a Bakok és a Rákok életére...

Kezdjük a világgal. Mióta a Föld belépett a Vízöntő korszakába, a Szaturnusz most lép be először a Vízöntő jegyébe. Ez azért lényeges, mert most indít el olyan Vízöntős dolgokat, amelyek a világ elkövetkező 2000 évére hatással lesznek. Ha figyeled a történéseket, akkor magad is észrevehettél már néhány árulkodó előjelet. Ilyen például az emberek humánus oldalának megnyílása. Naponta jönnek a segítő felajánlások, a másokat támogató vagy erőt adó kedves gesztusok. Aztán ott van a maga digitalizált függetlenségével a minden ízében Vízöntős otthoni iroda (home office), ami most fog csak igazán szárnyra kelni a világban. Nézzük az egyéni sorsokat!

 

VILÁG - ORSZÁG - EMBER

Ne tévesszen meg az, ami a világban zajlik. A világban zajló történések felettünk állnak, ahogy az országunkat érintő események is. Ezek a felettünk álló események - mivel mindannyiunkra egyaránt hatással vannak, hátteret adnak az életünknek. Vagyis változatlanul lesznek akiknek a helyzethez képest könnyebb lesz az évük, és olyanok is, akiknek nehezebb. A Bakoknak és a Rákoknak mindenképpen könnyebb lesz, hiszen a Szaturnusz kilép a Bak jegyéből. Ugyanakkor a Vízöntők és az Oroszlánok egy kicsivel több nehézségre számíthatnak. Lesznek közöttük akik komoly leckéket kapnak, de olyanok is, akik előnyt kovácsolnak majd ebből az időszakból. Sokat lehetne beszélni a Szaturnusz hatásairól, viszont a mostani helyzetben a legnagyobb segítséget akkor tudnám nyújtani - s nem csak a Vízöntőknek és az Oroszlánoknak, ha a róla szóló kiadványomat INGYENESSÉ tenném. Ha úgy érzed segítségedre lenne, akkor a jegyváltásáig, azaz március 22-ig kattints ide és rendeld meg 0 Ft-ért!  (Frissítés: az akció lejárt. A kiadvány július 2-ig, az eredeti ár feléért itt érhető el.)

 

FONTOS! Az most szabadon letölthető kiadványért a köszönet nem engem illet. Hanem azokat, akik korábban megrendelték. Nélkülük ugyanis nem lehetnék, és nem tehetnék ilyen felajánlásokat. Úgyhogy KÖSZÖNÖM SZÉPEN nekik.

 

ui: holnap Olaszországról lesz szó, és egy érdekes összefüggésről. Készítsd a horoszkópodat, mert szükség lesz rá!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »