Kezdődik!


2020. március 22. 06:39 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 27 db

A világ már nem lesz olyan, mint amilyen eddig volt. Jobb lesz! Csak az átmenet lesz nehéz. Piszkosul nehéz... Ezt jelzi a ma reggel 4 óra 58 perckor jegyet váltó Szaturnusz.

Mielőtt a világot sújtó vírus miatt bűnbaknak kikiáltanánk, nem ő a felelős. Nem ő hozta a nyakunkra. Ő csupán statisztált hozzá, ahogy fog majd most is, amikor a számok elszabadulnak.

De mielőtt erre rátérnék, ne feledkezzünk meg a katedrára szólított Vízöntőkről és Oroszlánokról, illetve a katedráról lelépő Bakokról és Rákokról sem!

Helyzet a következő:

a Szaturnusz csak átmenetileg lépett be a Vízöntő jegyébe, hiszen július 2-án visszalép majd a Bak jegyébe! Júliusig a Vízöntőknek és az Oroszlánoknak osztogatja a leckéket és a lehetőségeket, míg júliustól újfent előveszi a saját gyermekeit. Valószínűleg ekkor már nem a leckéztetésük céljából, sokkal inkább azért, hogy bankettot tartva pénztárhoz szólítsa őket.

A Vízöntők és az Oroszlánok, - már ha a helyzethez képest lehet így fogalmazni: szerencsések! Szerencsések, mert a Szaturnusztól július 2. és december 17. között esélyt kapnak arra, hogy az időközben felmerülő leckéikből lehetőségeket kovácsoljanak. Ha sikerül nekik, - és miért ne sikerülne, akkor 2020. december 17. után az életük legnagyobb lehetőségei várnak rájuk.

 

Jegyváltásokkal kapcsolatban gyakori kérdés:

"Mi köze van az Oroszlánokhoz a Vízöntő jegyébe lépő Szaturnusznak?"

Ha a bot egyik végét megmozdítod, akkor megmozdul a másik is. Mivel az ekliptikán a Vízöntő jegyével szemben az Oroszlán található, ezért az egyensúly törvénye alapján (lásd a botos példát) ők is megérzik a Szaturnusz jegyváltását. Ugyanakkor igaz, hogy az őket érő hatásokban van egy lényeges különbség! Amelyik jegybe a Szaturnusz belép, annak a jegynek a szülöttei - jelen esetben a Vízöntők, tisztában vannak azzal és el is fogadják, hogy az őket érő megpróbáltatásokért - a korábbi döntéseik miatt ők a felelősek. Ellenben a szemben lévő jegy szülöttei úgy érzik - és tegyük hozzá, hogy sok esetben teljesen jogosan!, hogy a felmerülő nehézségeikért mások a felelősek. Vagyis mások miatt jutottak abba a helyzetbe, amibe kerültek. Mindez pozitív értelemben is igaz. Vagyis sok Vízöntő fogja majd a saját sikerének érezni a most felmerülő lehetőségeket, ahogy sok Oroszlán mond majd hálát azoknak, akik a sikereikhez hozzásegítették őket. Egyébként az arányokat nézve: 80/20. Vagyis az érintett jegyek szülötteinek 80%-a leckét kap, 20%-a lehetőséget. (Megjegyzés: biztos vagyok abban, hogy érintettként az utóbbiak közé tartozol. Ugyanis a 80% ezt az oldalt nem szokta olvasni.)

 

Egy gondolat erejéig maradjunk még a Vízöntők és az Oroszlánok "szerencséjénél"! Az biztos, hogy a jelen helyzetben az érintettek 80%-ra több teher vár mint bárkire a Földön. Ugyanakkor a világot érintő teher most oly nagy, hogy szinte észre sem fogják venni, hogy a Szaturnusz katedrára szólította őket. Ettől függetlenül a Vízöntők és az Oroszlánok még véletlenül se vegyék félvállról a dolgokat, mert könnyen leckét kaphatnak.

 

AMIG A VIDÁMPARK FELÉPÜL...

Ahogy említettem a vírus kialakulásáért nem a Szaturnusz a felelős. Viszont azzal, hogy most kilépett a Bak jegyéből, szabad kezet adott a jegyben lévő Plútónak és Jupiternek. Plútóé a vírus, Jupiteré a bőség... nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kikövetkeztessük: ők ketten, most szabadítják el csak igazán a vírust. Az egyetlen reményteli hír, hogy április 25-én a Plútó pihenőre tér, azaz retrográd mozgásba vált. Egy világ reménykedik a csodában, mi viszont abban, hogy ettől a naptól kezdve a számok megtorpannak, s talán még ha lassan is, de mérséklődni kezdenek. Az életünk alighanem legnehezebb 34 napja előtt állunk, amit egy 2 hónapos lassú levezetés követ majd. Így vagy úgy a világ már sosem lesz olyan, mint amilyen volt. Nem lesz rosszabb, jobb lesz! Csak addig tartsunk ki, amíg a Plútó megépíti a vidámparkját. Nem lesz könnyű, viszont együtt sikerülni fog!

ui: maradj otthon, és hallgass az egészségügyi szakemberek tanácsaira!


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »