Újratervezés, horoszkóppal! 22.


2020. április 30. 09:17 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 6 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

A korábbi leckékből már tudod, hogy az Oroszlán jegyében kezdődő házadban NAGY falatok várnak rád, a Szűz jegyében kezdődő házadban pedig az életed utolsó harmadában sikerek! Folytatásként jöjjön az állatöv legszebb jegye:

 

A Mérleg - Asztropatika.hu

Miért ők a legszebbek? Mert a Mérleg jellegű emberek arca a legszimmetrikusabb. Ha az arcuk két oldalát egy tűkör segítségével egymás mellé vetíted, akkor az így kapott képek nagyjából azonosak lesznek. A legtöbb ember esetében az arc két oldalának eltérése látványosabb.

 

Maradjunk a szépségnél! Már csak azért is, mert a Mérleg jegyében rejlő szépség a te életedben is visszaköszön. Mégpedig a Mérleg jegyében kezdődő házadban. A házhoz köthető életterületeid mível "szépek", így a külvilág számára vonzóak. Amit ebben a házban teszel, ami ebben a házban történik veled, amit itt elérsz... az a külvilágnak tetszik. Olyannyira, hogy miatta akár még irigyek is lehetnek rád. Mindenesetre az életedben ez az egyik olyan terület, ami kapocsként szolgál a külvilághoz. Vagyis a Mérleg által érintett életterületeiden tudsz másokkal kapcsolatot teremteni. Nem meglepő, hogy sokan például a Mérleg jegyéhez köthető életterületeikkel összefüggésben találnak rá a házastársukra, vagy lesz ez a terület a kapcsolatukban meghatározó!

 

Ott tartottunk, hogy a Mérleg jegyéhez köthető életterületeid tetszenek a külvilágnak. De valójában mi is tetszik nekik? A sikereid! Bizony, a Mérleg jegyéhez köthető életterületeken GARANTÁLT sikerek várnak rád. Ennek mértékét azonban te határozod meg, - mégpedig a műveltségeddel és a szorgalmaddal. Az érintett életterületen a műveltség talán még fontosabb a szorgalomnál is. A helyzet ugyanis a következő: a Mérleg jegyéhez köthető életterületeiden előbb-utóbb megszületik benned az igény. Igény az érintett életterület egyes dolgai iránt. Minél műveltebb vagy, annál NAGYOBB dolgok után fogsz vágyakozni. Mivel a Mérleg jegyéhez köthető életterületeiden a vágyak valóra válnak, nem mindegy, hogy mekkora dolgok után vágyakozol. Biztos, hogy valóra válnak? Biztos! Hiszen hogyan másképp lehetnél a külvilág számára vonzó, mintsem az itt elért sikereiddel.

 

Oké,
lássuk HOGYAN viselkedsz még a Mérleg jegyében kezdődő házadban:

 

megértően, figyelmesen, tapintatosan, elbűvölően, elnézően, hiszékenyen, kacérul, határozatlanul, befolyásolhatóan, irritálóan

 

Kérlek, lapozz a füzetedben. A születési képletedben nézd meg, hogy melyik házad kezdődik a Mérleg jegyében. Amennyiben két házad is a Mérleg jegyében kezdődik, úgy mindkét ház területeit írd fel. Előfordulhat, hogy a horoszkópodban egyetlen ház sem kezdődik a jegyben. Ebben az esetben annak a háznak a területeit írd fel, amelyikben a Mérleg jegye közrezárt. Ugye tudod? A közrezárt jegyben is ugyanúgy történnek események, annyi különbséggel, hogy azt a külvilág nem látja. Pontosabban az eredményeidet látják, de hogy pontosan mit is művelsz abban a házban, hogyan éred el az eredményeidet, azt nem tudják.

 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

 

Ugye nem felejtetted a korábbi leckékből az egyensúly törvényét?

 

Mármint azt, hogy minden dologgal szemben van egy ugyanolyan erővel ható másik is. Ennél a tetszik dolognál maradva... Való igaz, hogy a Mérleg jegyéhez köthető életterületeid vonzóak mások számára, viszont ugyanilyen irritálóak is, - főleg a saját nemed képviselői között. Például ha nőként a 2. házad kezdődik a Mérleg jegyében, akkor majdnem biztos lehetsz abban, hogy lesznek nők, akiket irritál az anyagi sikereid, hovatovább vetélytársnak tekintenek. A férfiak nem. Ők elismerik az eredményeidet. Ugyanez fordítva is érvényes, ha mondjuk férfiként kezdődik a 2. házad a Mérleg jegyében. Ebben az esetben a férfiakat fogod irritálni, a nőket pedig vonzani. :)

 

A folytatásban jöjjön az állatöv legszélsőségesebb jegye!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »