Újratervezés, horoszkóppal! 22.


2020. április 30. 09:17 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 6 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A korábbi leckékből már tudod, hogy az Oroszlán jegyében kezdődő házadban NAGY falatok várnak rád, a Szűz jegyében kezdődő házadban pedig az életed utolsó harmadában sikerek! Folytatásként jöjjön az állatöv legszebb jegye:

 

A Mérleg - Asztropatika.hu

Miért ők a legszebbek? Mert a Mérleg jellegű emberek arca a legszimmetrikusabb. Ha az arcuk két oldalát egy tűkör segítségével egymás mellé vetíted, akkor az így kapott képek nagyjából azonosak lesznek. A legtöbb ember esetében az arc két oldalának eltérése látványosabb.

 

Maradjunk a szépségnél! Már csak azért is, mert a Mérleg jegyében rejlő szépség a te életedben is visszaköszön. Mégpedig a Mérleg jegyében kezdődő házadban. A házhoz köthető életterületeid mível "szépek", így a külvilág számára vonzóak. Amit ebben a házban teszel, ami ebben a házban történik veled, amit itt elérsz... az a külvilágnak tetszik. Olyannyira, hogy miatta akár még irigyek is lehetnek rád. Mindenesetre az életedben ez az egyik olyan terület, ami kapocsként szolgál a külvilághoz. Vagyis a Mérleg által érintett életterületeiden tudsz másokkal kapcsolatot teremteni. Nem meglepő, hogy sokan például a Mérleg jegyéhez köthető életterületeikkel összefüggésben találnak rá a házastársukra, vagy lesz ez a terület a kapcsolatukban meghatározó!

 

Ott tartottunk, hogy a Mérleg jegyéhez köthető életterületeid tetszenek a külvilágnak. De valójában mi is tetszik nekik? A sikereid! Bizony, a Mérleg jegyéhez köthető életterületeken GARANTÁLT sikerek várnak rád. Ennek mértékét azonban te határozod meg, - mégpedig a műveltségeddel és a szorgalmaddal. Az érintett életterületen a műveltség talán még fontosabb a szorgalomnál is. A helyzet ugyanis a következő: a Mérleg jegyéhez köthető életterületeiden előbb-utóbb megszületik benned az igény. Igény az érintett életterület egyes dolgai iránt. Minél műveltebb vagy, annál NAGYOBB dolgok után fogsz vágyakozni. Mivel a Mérleg jegyéhez köthető életterületeiden a vágyak valóra válnak, nem mindegy, hogy mekkora dolgok után vágyakozol. Biztos, hogy valóra válnak? Biztos! Hiszen hogyan másképp lehetnél a külvilág számára vonzó, mintsem az itt elért sikereiddel.

 

Oké,
lássuk HOGYAN viselkedsz még a Mérleg jegyében kezdődő házadban:

 

megértően, figyelmesen, tapintatosan, elbűvölően, elnézően, hiszékenyen, kacérul, határozatlanul, befolyásolhatóan, irritálóan

 

Kérlek, lapozz a füzetedben. A születési képletedben nézd meg, hogy melyik házad kezdődik a Mérleg jegyében. Amennyiben két házad is a Mérleg jegyében kezdődik, úgy mindkét ház területeit írd fel. Előfordulhat, hogy a horoszkópodban egyetlen ház sem kezdődik a jegyben. Ebben az esetben annak a háznak a területeit írd fel, amelyikben a Mérleg jegye közrezárt. Ugye tudod? A közrezárt jegyben is ugyanúgy történnek események, annyi különbséggel, hogy azt a külvilág nem látja. Pontosabban az eredményeidet látják, de hogy pontosan mit is művelsz abban a házban, hogyan éred el az eredményeidet, azt nem tudják.

 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

 

Ugye nem felejtetted a korábbi leckékből az egyensúly törvényét?

 

Mármint azt, hogy minden dologgal szemben van egy ugyanolyan erővel ható másik is. Ennél a tetszik dolognál maradva... Való igaz, hogy a Mérleg jegyéhez köthető életterületeid vonzóak mások számára, viszont ugyanilyen irritálóak is, - főleg a saját nemed képviselői között. Például ha nőként a 2. házad kezdődik a Mérleg jegyében, akkor majdnem biztos lehetsz abban, hogy lesznek nők, akiket irritál az anyagi sikereid, hovatovább vetélytársnak tekintenek. A férfiak nem. Ők elismerik az eredményeidet. Ugyanez fordítva is érvényes, ha mondjuk férfiként kezdődik a 2. házad a Mérleg jegyében. Ebben az esetben a férfiakat fogod irritálni, a nőket pedig vonzani. :)

 

A folytatásban jöjjön az állatöv legszélsőségesebb jegye!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »