Újratervezés, horoszkóppal! 29.


2020. május 14. 12:24 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 6 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

Bízom benne, hogy az eddig leckékkel sikerült benned néhány gondolatot elindítanom. Különösen a jegyekhez köthető HOGYANOKKAL, amelyek segítségével - szükség esetén a a leggyorsabban változtathatod meg az életed egyes területeit.
 

A folytatásban a MIT kérdésre fogunk választ adni. Vagyis rátérünk a bolygókról szóló utolsó, egyben a legizgalmasabb részre. Itt már konkrét életeseményekre is kapsz utalásokat, de mielőtt hozzákezdenénk, néhány fontos dolog:

az elkövetkező leckékben - a Naptól kezdve egészen a Chironig - végigvesszük a bolygók által kiváltandó hatásokat és az azokhoz köthető életeseményeket. Vagyis megnézzük, hogy egy-egy bolygó hatására MIT csinálsz vagy csinálhatnál az általuk érintett életterületeken. Nyilván oldalakat lehetne írni a bolygókról, ezért igyekszem olyan életeseményekről vagy hatásokról írni, amelyeket nagy eséllyel meg fogsz élni - vagy már megéltél. Ez utóbbival kapcsolatban egy lényeges dolog: attól, hogy egy életterületen az adott bolygó által jelzett eseményt már megélted, az nem azt jelenti, hogy a későbbiekben már nem fogod. Akár többször is megélheted. Sőt! A tapasztalatok egyértelműen azt igazolják, hogy a további eseményeket mindig nagyobb mértékben éljük meg. Vagyis a bolygók által kiváltott életesemények egy adott életterületen SOSEM változnak. Gyakran másképp becsomagolva, de mindig ugyanazt éled meg, - csak NAGYOBB téttel. Sajnos az emberek többsége ezt nem tudja, ezért sokan megelégszenek már egy megélt eseménnyel is. Pedig ha az adott életterületen tovább küzdenének a céljaikért, akkor mindig többet és nagyobbat érnének el. A bolygók által jelzett eseményeknél ezt mindenképpen vedd számításba! Ahogy azt is, hogy ezek az események a saját világodban, a saját szinteden történnek meg. Hogy ezt szint dolgot jobban átlásd, jöjjön egy példa! Képzelj el egy hajléktalant és egy vezérigazgatót. A születési horoszkópjukban mindkettőjük Napja a 2. házban áll. Ezt a 2. házban álló Napot mindketten a saját világukban és szintjükön élik meg. Így amikor eljön az idő és aktívvá válik ez a Nap, akkor a vezérigazgató tulajdonrészt vagy részvényeket kap a cégéből, míg a hajléktalan talál egy vaskos pénztárcát az utcán... Amint látod a lényeg ugyanaz. Csak szint más. Ahogy arról a korábbi leckékben már szó volt, a szintünket egyedül a Merkúr képes megemelni, mégpedig a folyamatos tanulással. Na ezért nem szabad abbahagyni a tanulást. Ugyanis amint látod nem mindegy, hogy egy bizonyos hatás hol - akarom mondani milyen szinten ér bennünket. A jó hír, hogy semmi nincs még veszve! Hiszen ha ma hozzálátsz a tanuláshoz - és éppen ezt teszed most is!, akkor a holnapi napot már egy hajszálnyival magasabb szintről kezded.


Tehát,
az elkövetkező leckékben a bolygók által leggyakrabban kiváltott hatásokról és az azokhoz társítható életeseményekről lesz szó. S hogy színesebbé tegyük a bolygókat, a leckék végén igyekszem majd egy-egy érdekességet is megosztani velük kapcsolatban.

Nem felejtettem el!
Azt ígértem, hogy mutatok neked egy technikát, amellyel az üres házaidban is lesznek bolygók. Nos, miután végig vettük az összes bolygót, vagyis már tudod, hogy melyik MIT vált ki... akkor mutatom meg neked. Azért a leckék végén, mert egyfajta búcsúzásként* olyan kapukat szeretnék általa benned megnyitni, amelyekre most még nem is gondolnál.
(* Búcsúzásként azért, mert az utolsó lecke után a további bejegyzések már ismét zártak lesznek. Ez a sorozat ahogy eddig, úgy a jövőben is bárki számára szabadon elérhető lesz, - ahogy ígéretem szerint júliusig az efemeridák is.)

 

Oké,
most már mindent tudsz, úgyhogy lássuk az első bolygót:

 

A Nap - Asztropatika.hu

 

Kérlek, vedd elő a füzetedet és keresd meg benne azt a házat, amelyikben a Napod áll! A MIT kérdés alá a következő kulcsszavakat írd:

azonosulsz, megvalósítasz, szerzel, irányítasz, rávilágítasz, megmutatod, büszke vagy

 

A Naphoz köthető életesemények tekintetében maradjunk az utolsó kulcsszónál: büszke vagy. Mikor tudsz büszkévé válni? Ha eredményeket érsz el. Nos, abban a házban ahol a Napod áll, még elrontani sem tudod, hogy valamilyen sikert vagy eredményt elérj. Vagyis a Nap által érintett életterületeden GARANTÁLT siker vár rád.

Tudom mire gondolsz? Milyen sikert tud okozni a Nap a 12. házban? A 12. ház miatt például olyat, hogy mindenki másnál jobban tudod megoldani az élet nehézségeit. Egy ilyen bolygóállással olyan nehézségeket is képes vagy megoldani, ami másoknak nem sikerülne. Erre nem lehet büszkének lenni? Dehogynem! És ez csak 1 a számtalan közül, amire a 12. házban még büszke lehetnél. 

Ha már itt tartunk... Egy egy ház több életterületet is magába foglal. A példánál maradva a 12. ház nem csak a sorsterheket, hanem a megérzéseket, a gondolatokkal való teremtést, de akár még a visszavonulásban végzett tevékenységeket is magába foglalja. A dolog érdekessége, hogy a házhoz köthető ÖSSZES TERÜLETRE érvényes a Nap hatása. Vagyis akinek a Napja a 12. házban áll, annak ugyanakkora esélye van sikereket elérni a gondolatokkal való teremtésben, mint a nehézségeinek megoldásában. És ugyanez érvényes az összes többi bolygóra is! Kár, hogy az emberek ezt nem tudják (te most már tudod!) és emiatt nem is próbálják ki magukat a házhoz köthető más területeken. Pedig ha tudnák, hogy ott is ugyanazok a hatások várnak rájuk, sokkal bátrabbak lennének. Tehát, ha mondjuk egy 12. házban lévő Napod van, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a teremtő erődet. Vagy... itt az ideje, hogy belefogj egy olyan tevékenységbe, ahol a művedet ismerik, de az alkotót - mármint téged nem. Tudod?! Visszavonulásban végzett tevékenységek... ahol téged nem, de amit létrehozol azt mindenki ismeri. Számtalan olyan remekmű létezik, ahol a világ az alkotást ismeri, de az alkotót nem. Ilyen esetekben bátran gondolhatsz a 12. házban lévő Napra. 

Szóval, a Napod által érintett házban, a házhoz köthető összes életterületet vedd figyelembe. Már csak azért is, mert mindegyiken siker vár rád. Területenként egyet-egyet mindenképpen megkapsz a SORS-tól, hogy legyen mire büszkének lenned. A többi már a szorgalmadtól függ.

Még valami! A horoszkópod kiértékelésénél használd a kulcsszavakat és a fantáziádat. Egyszerűen olvasd össze a füzetedben lévő: HOLHOGYAN és MIT kulcsszavakat. Hagyd, hogy a Merkúrod kalandozzon...  Bízz benne! Olyan dolgokat úgysem juttatna az eszedbe, amire a jelenlegi szintedről elindulva ne lennél képes. 

 

Gondoltad volna?
A legőszintébbek azon az életterületeinken vagyunk, ahol a képletünkben a Napunk áll. Erről a területről sokszor magunktól is beszélünk, ráadásul teljes őszinteséggel. Itt ugyanis nem tudunk füllenteni. Ha például 8. házban álló Napod van... akkor a ne szólj szám nem fáj fejem mondást érdemes lenne bizonyos helyzetekben megfogadnod. Ugyanis egy ilyen állással könnyen kikotyognál olyan dolgokat, amit talán nem kéne. De erre már magad is rájöttél... amennyiben 8. házban lévő Napod van.
 

A folytatásban jön a Hold. Érdekes lesz az is!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: