Újratervezés, horoszkóppal! 37.


2020. június 23. 13:23 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 5 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

Az előző leckében az Uránusz vésőjével ismerkedtél meg. Vagyis azon hatásával, amellyel "sziklába vési" az elveidet. Most már tudod: az Uránuszi elvek jók, de csak úgy 40-42 éves korodig. Nos, a folytatásban jöjjön egy kis köd - mármint szó szerint: a köd...

A Neptunusz - Asztropatika.hu

 

A Neptunuszi köd feladata: a VÉDELEM. A köd amit az általa érintett életterületeinkre bocsát nem csak láthatatlanná, de egyben megfoghatatlanná is tesz bennünket. Másképp fogalmazva: horoszkópodban a Neptunusz olyan életterületeket jelöl, amit a külvilág egyszerűen nem tud hova tenni. Az ott lévő "ködösség" miatt ugyanis nem a valóságot látják. Ez rendszerint két dolog miatt szokott bekövetkezni. Egyrészt az érintett életterületedről ha nem kérdeznek - nem mondasz és még a viselkedéseddel sem árulsz el semmit. Másrészt... olyan dolgokat tehetsz vagy mondhatsz itt, amivel megtéveszted a külvilágot. Lássunk egy-egy példát rá!

Biztos hallottál már olyan esetről, amikor a halála után egy hajléktalanról kiderült, hogy valójában milliomos volt. Ahogy valószínűleg már olyan esetről is, amikor valaki úgy csal ki másoktól tetemes összegeket, hogy elhiteti velük a mesébe illő gazdagságát, pedig semmije sincs.

Noha mindkét példa egy 2. házban álló Neptunuszról szól - a végeredmény ugyanaz: a Neptunusz által érintett életterületeken a külvilág nem látja a valóságot.

(Megjegyzés: a neveltetésünk, de még annál is jobban a műveltségünk dönti el, hogy a Neptunusz által érintett életterületeinken hogyan "tévesszük"meg a külvilágot. Úgy, hogy nem beszélünk, vagy úgy, hogy másokat becsapunk.)

 

Maradjunk még a VÉDELEMNÉL! Ugyanis a ködösségen kívűl van itt még valami, amit érdemes megemlítenünk, mégpedig az ISTENI VÉDELEMET. A helyzet az, hogy a bolygóink közül a Neptunusz az egyetlen aki tartja bennünk a hitet. Hogyan éri ezt el? Például úgy, hogy időnként teljesíti a kívánságainkat. A hétköznapi apró imáinkon túl néha olyan vágyainkat is meghallgatja, amelyekért amúgy a reménykedésen kívűl nem sokat teszünk. Viszont azzal, hogy csodával határos módon ezeket megkapjuk, a Mindenhatóba vetett hitünket erősíti. Ahogy azzal is, ha bizonyos helyzetekből megment bennünket. Ugye tudod?! Mindenki önmagának akar jót. Még a Mindenható is. Mivel érdeke, hogy a hitünk erős legyen, ezért ha kell Isteni védelemben részesít bennünket. Egyszerűbben fogalmazva: a Neptunusz által jelzett életterületeinken, - más területekhez képest nagyobb csacsiságokat is megúszunk. Csupán azért, hogy a hitünk erős legyen. FONTOS! Az biztos, hogy a Neptunuszi területeink sok hibát és csacsiságot elbírnak, viszont örökké és mindenáron nem! Egy bizonyos szint felett a Mindenható marketingese, mármint a Neptunusz elengedi a kezünket. Mire akarok kilyukadni? Arra, hogy "pofátlanul" ne kövess el csacsiságokat, mert előbb-utóbb megunja a Neptunusz és keres magának más hívőt... aki szerényebb, alázatosabb és jobban megbecsüli majd a tőle kapott csodákat.

 

Kérlek vedd elő a füzetedet és keresd meg benne azt a házat, amelyikben a Neptunusz áll! A MIT kérdés alá a következő kulcsszavakat írd:

álmodozol, reménykedsz, sodródsz, rajongsz, megtévesztesz, varázsolsz

 

Egy TIPP a VARÁZSOLSZ kulcsszóhoz:

az "azzá válsz amire a legtöbbet gondolsz!" - legendás gondolat a Neptunuszra különösen igaz! S hogy mindez valósággá váljon, a Neptunuszhoz köthető életterületeiddel kapcsolatban írd le egy nagy álmodat! Lehetőleg egy olyan lapra, amit a tárcádban is magaddal vihetsz, és naponta többször is elolvashatsz. A többit bízd a Neptunuszra - meglátod, varázsolni fog! 

 

A kevesebb több!

A Neptunusz által érintett életterületeiden akkor járnál a legjobban, vagyis akkor jutnál a legtöbb csodához, ha kevesebbet mutatnál annál, mint ami vagy, vagy amid van. Csak úgy tesztelésként, kérdezd meg az ismerőseidtől, hogy mit gondolnak a Neptunusz által érintett életterületeidről. Hogyan látják ők? Többet vagy semmit nem mutatsz nekik? Ha úgy érzékelik, hogy többet mutatsz annál, mint ami vagy - s ezen nehogy megsértődj, akkor változtass! Ahogy megváltozol, jönni fognak az igazi csodák. Ha nem tudsz megváltozni, akkor be kell érned azzal a "csodával", hogy egy ideig még elhiszik mások azt, ami nincs is. Amint látod nagyon nem mindegy, hogy a Neptunusznál mások mit hisznek. Ha kevesebbet, az a több.

 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

A következő leckében temetőre vidámparkot építünk!
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: