Újratervezés, horoszkóppal! 37.


2020. június 23. 13:23 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 5 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

Az előző leckében az Uránusz vésőjével ismerkedtél meg. Vagyis azon hatásával, amellyel "sziklába vési" az elveidet. Most már tudod: az Uránuszi elvek jók, de csak úgy 40-42 éves korodig. Nos, a folytatásban jöjjön egy kis köd - mármint szó szerint: a köd...

A Neptunusz - Asztropatika.hu

 

A Neptunuszi köd feladata: a VÉDELEM. A köd amit az általa érintett életterületeinkre bocsát nem csak láthatatlanná, de egyben megfoghatatlanná is tesz bennünket. Másképp fogalmazva: horoszkópodban a Neptunusz olyan életterületeket jelöl, amit a külvilág egyszerűen nem tud hova tenni. Az ott lévő "ködösség" miatt ugyanis nem a valóságot látják. Ez rendszerint két dolog miatt szokott bekövetkezni. Egyrészt az érintett életterületedről ha nem kérdeznek - nem mondasz és még a viselkedéseddel sem árulsz el semmit. Másrészt... olyan dolgokat tehetsz vagy mondhatsz itt, amivel megtéveszted a külvilágot. Lássunk egy-egy példát rá!

Biztos hallottál már olyan esetről, amikor a halála után egy hajléktalanról kiderült, hogy valójában milliomos volt. Ahogy valószínűleg már olyan esetről is, amikor valaki úgy csal ki másoktól tetemes összegeket, hogy elhiteti velük a mesébe illő gazdagságát, pedig semmije sincs.

Noha mindkét példa egy 2. házban álló Neptunuszról szól - a végeredmény ugyanaz: a Neptunusz által érintett életterületeken a külvilág nem látja a valóságot.

(Megjegyzés: a neveltetésünk, de még annál is jobban a műveltségünk dönti el, hogy a Neptunusz által érintett életterületeinken hogyan "tévesszük"meg a külvilágot. Úgy, hogy nem beszélünk, vagy úgy, hogy másokat becsapunk.)

 

Maradjunk még a VÉDELEMNÉL! Ugyanis a ködösségen kívűl van itt még valami, amit érdemes megemlítenünk, mégpedig az ISTENI VÉDELEMET. A helyzet az, hogy a bolygóink közül a Neptunusz az egyetlen aki tartja bennünk a hitet. Hogyan éri ezt el? Például úgy, hogy időnként teljesíti a kívánságainkat. A hétköznapi apró imáinkon túl néha olyan vágyainkat is meghallgatja, amelyekért amúgy a reménykedésen kívűl nem sokat teszünk. Viszont azzal, hogy csodával határos módon ezeket megkapjuk, a Mindenhatóba vetett hitünket erősíti. Ahogy azzal is, ha bizonyos helyzetekből megment bennünket. Ugye tudod?! Mindenki önmagának akar jót. Még a Mindenható is. Mivel érdeke, hogy a hitünk erős legyen, ezért ha kell Isteni védelemben részesít bennünket. Egyszerűbben fogalmazva: a Neptunusz által jelzett életterületeinken, - más területekhez képest nagyobb csacsiságokat is megúszunk. Csupán azért, hogy a hitünk erős legyen. FONTOS! Az biztos, hogy a Neptunuszi területeink sok hibát és csacsiságot elbírnak, viszont örökké és mindenáron nem! Egy bizonyos szint felett a Mindenható marketingese, mármint a Neptunusz elengedi a kezünket. Mire akarok kilyukadni? Arra, hogy "pofátlanul" ne kövess el csacsiságokat, mert előbb-utóbb megunja a Neptunusz és keres magának más hívőt... aki szerényebb, alázatosabb és jobban megbecsüli majd a tőle kapott csodákat.

 

Kérlek vedd elő a füzetedet és keresd meg benne azt a házat, amelyikben a Neptunusz áll! A MIT kérdés alá a következő kulcsszavakat írd:

álmodozol, reménykedsz, sodródsz, rajongsz, megtévesztesz, varázsolsz

 

Egy TIPP a VARÁZSOLSZ kulcsszóhoz:

az "azzá válsz amire a legtöbbet gondolsz!" - legendás gondolat a Neptunuszra különösen igaz! S hogy mindez valósággá váljon, a Neptunuszhoz köthető életterületeiddel kapcsolatban írd le egy nagy álmodat! Lehetőleg egy olyan lapra, amit a tárcádban is magaddal vihetsz, és naponta többször is elolvashatsz. A többit bízd a Neptunuszra - meglátod, varázsolni fog! 

 

A kevesebb több!

A Neptunusz által érintett életterületeiden akkor járnál a legjobban, vagyis akkor jutnál a legtöbb csodához, ha kevesebbet mutatnál annál, mint ami vagy, vagy amid van. Csak úgy tesztelésként, kérdezd meg az ismerőseidtől, hogy mit gondolnak a Neptunusz által érintett életterületeidről. Hogyan látják ők? Többet vagy semmit nem mutatsz nekik? Ha úgy érzékelik, hogy többet mutatsz annál, mint ami vagy - s ezen nehogy megsértődj, akkor változtass! Ahogy megváltozol, jönni fognak az igazi csodák. Ha nem tudsz megváltozni, akkor be kell érned azzal a "csodával", hogy egy ideig még elhiszik mások azt, ami nincs is. Amint látod nagyon nem mindegy, hogy a Neptunusznál mások mit hisznek. Ha kevesebbet, az a több.

 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

A következő leckében temetőre vidámparkot építünk!
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »