Újratervezés, horoszkóppal! 27.


2020. május 7. 10:47 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 4 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

Elérkeztünk az állatöv utolsó - egyben azon jegyéhez, aki talán a legközelebb van az élet értelmének megfejtéséhez:
 

A Halak - Asztropatika.hu

 

Mielőtt ebbe az élet értelme dologba belemennénk, kezdjük egy könnyebbel!

Emlékszel még, hogy az állatokról elnevezett jegyek miért kapták a nevüket? Azért, mert egyes tulajdonságaik megegyeztek az abban a jegyben született emberekével.

Nos,
az akváriumban úszkáló halakat nézve, te megtudod különböztetni, hogy melyik fiatal és a melyik idős? Pontosan ugyanilyen kortalan vagy a Halak jegyéhez köthető életterületeiden. (Ha például a Halak jegyében kezdődik az 1-es házad, vagyis Halak Aszcendensed van, akkor sosem öregszel meg. Miután elárulod, senki nem hiszi el, hogy hány éves vagy.) Maradjunk még a természetnél...

Amikor a természetben egy halat sokkhatás ér, - mondjuk azért mert megijed, akkor maga körül - hogy ne tudják hol van -felkavarja az iszapot. Ugyanezt teszük mi is a Halak jegyében kezdődő házunkban. Ha itt veszélyben érezzük magunkat, akkor jól összekuszálunk magunk körül mindent, hogy senki sem tudja ki-kivel is van. Egyébként működik! Hiszen mire az iszap leülepedik, a veszély is elmúlik. (A problémák 80%-a magától is megoldódik.) Mindez úgy tűnik, mintha a Halak jegy néha kivonná magát a történésekből. Mintha hagyná, hogy az élet sodorja... és éppen ebben rejlik az élet értelme is, amihez valóban ők állnak a legközelebb.

A Halak "gyárilag" érzik, hogy igazából nem is kell elindulniuk ahhoz, hogy ott legyenek ahová sietnek. Az áramlat úgyis odaviszi őket, ahol lenniük kell, vagy odasodorja amit el kell érniük.

Vagyis senki sem véletlenül van ott ahol, s ezt a Halak zsigerből érzik. Ezért kavarnak iszapot magunk körül, hogy egyfajta nyugodt megadásban kivárják, mit dob nekik a SORS. Egyébként ez a sodródás dolog a Halak jegyéhez köthető életterületeinken mindannyiunk esetében megfigyelhető. Ezért hagyjuk itt néha, hogy az események maguktól történjenek.

Szóval a Halak érzik, hogy az életünk csupán egy nagyobb terv része (lásd a Nap jelében a Mindenható gépezetét!). Ezért azt tanácsolják, hogy hozzájuk hasonlóan ne görcsölj!  Élj nyugodt megadásban. Az élet úgyis eléd sodorja a lehetőségeidet vagy téged oda, ahol lenned kell. :)
 

Mindent összevetve a Mindenhatóhoz a legközelebb: a Halak jegyéhez köthető életterületeinken vagyunk. Ezért is szoktak itt néha csodák történni. Amire persze a fent említett sodródás miatt várunk is. A várakozásunkat a külvilág lustaságnak látja. Most már tudod, hogy nem az.

 

Lássuk HOGYAN viselkedsz még a Halak jegyében kezdődő házadban:

megtévesztően, együttérezve, kényelmesen, fantáziadúsan, érzékenyen, befolyásolhatóan, jóindulatúan, menekülve, önfeláldozva, megfoghatatlanul

 

Kérlek, lapozz a füzetedben. A születési képletedben nézd meg, hogy melyik házad kezdődik a Halak jegyében. Amennyiben két házad is a Halak jegyében kezdődik, úgy mindkét ház területeit írd fel. Előfordulhat, hogy a horoszkópodban egyetlen ház sem kezdődik a jegyben. Ebben az esetben annak a háznak a területeit írd fel, amelyikben a Halak jegye közrezárt. Ugye tudod? A közrezárt jegyben is ugyanúgy történnek események, annyi különbséggel, hogy azt a külvilág nem látja. Pontosabban az eredményeidet látják, de hogy pontosan mit is művelsz abban a házban, hogyan éred el az eredményeidet, azt nem tudják.

 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

A Halak füzete - Asztropatika.hu


Tudtad, hogy a Halak jegyéhez köthető életterületeiden képes vagy teremteni? Na jó, nem mindegyik kérésed fog teljesülni, viszont a legőszintébbek igen! Őszintének minősül az, amit a szíved nagyon akar. Illetve még két dolog: a fájdalom és a düh. Az utóbbit örökre felejtsd el, mert annak generációkat árívelő ára lenne, az előbbit - mármint a fájdalmat - a Halak ösztönösen használják. Emiatt sodortatják magukat rendre olyan élethelyzetekbe ahol szenvedni, vagy iszapot kavarni lehet... :) Ugyanis hamar kitapasztalták, hogy a fájdalommal csomagolt kéréseiket elsők között hallgatják meg odafenn.

Egy szó mint száz: a Halak jegyéhez köthető életterületeiden a kéréseid egy része meghallgatásra kerül. Főleg azok, amelyek odasodornak ahol lenned kell.

 

A folytatásban jönnek a bolygók, de előtte még lesz egy pici felvezető! (Abból is sokat fogsz tanulni!)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »