Mit látsz, sarat vagy csillagot?


2011. február 17. 10:11 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 17 db

A test börtönébe zárt lélek, kétféleképpen nézheti az eget: csillagokat láthat vagy sarat. Vajon a Te lelked mit lát? Születési képletedre pillantva azonnal megállapíthatod...

Kétféle típus létezik: a kifelé nyitott extrovertált, és a befelé forduló introvertált.
A valóságban azonban nincs tisztán nyitott vagy zárt személyiség, hiszen mi emberek kevert típusok vagyunk, - amit egyébként a legtökéletesebben, a születési képletünk is megmutat.

Az Aszcendens tengelyt választóvonalként használva, számold meg, hány bolygó található a születési horoszkópod alsó és felső részében:

 

 

A felső részben van több (extrovertált)

Barátkozó típusként, nyitott vagy a külvilág felé. Szükséged is van mások véleményére, visszajelzéseire, hiszen a céljaidhoz ezekből nyersz ötletet és erőt. Az álmaid megvalósításával nem vársz, bátran eléjük mész. Mivel az élet színpada számodra fontos, a sikereket jelképező tárgyakhoz jobban kötődsz, - így az igazi értéket önmagad helyett, néha bennük látod. A felgyülemlő feszültségeket nem konzerválod, azoktól rendszerint gyorsan megszabadulsz. Vagyis a lelked, csillagokat lát...
(Ha még sikeresebb szeretnél lenni, akkor az igazi értéket ne a tárgyakban, hanem másokban és önmagadban keresd!)Az alsó részben van több (introvertált)

“Befelé fordulásod” még véletlenül sem jelenti azt, hogy nincs szükséged másokra. Szükséged van neked is, - viszont a feltöltődéshez: a magányra is. Mivel rendszerint a tökéletesre törekedsz, céljaid megvalósításával vársz. Egyszerűen azért, mert a legnagyobb értéket önmagad képességeiben látod, s mindaddig amíg nem érzed magad kellően felkészültnek, “csatába” sem indulsz. A feszültségeket önmagadba zárod, ezért a lelked gyakran a földet nézi, s a sarat látja.
(Ne feledd: “tökéletest” alkotni a legtöbb esetben csak menet közben lehet. Ne várj a céljaid megvalósításával, - a feszültségeket pedig engedd szabadjára!)Döntetlen esetén...

Ha a képletedben alul és felül is 5-5 bolygó található, úgy a születési uralkodód (az Aszcendensed jegyének uralkodó bolygója) helyzete határozza meg azt, hogy a két típus közül, melyikbe is tartozol. (Skorpió Aszcendens esetén a Plútót, Vízöntő esetén az Uránuszt, Halak esetén a Neptunuszt keresd!)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »