5 nap múlva...


2020. március 17. 11:52 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 12 db

Ha eddig nem tetted, most már tényleg itt az ideje, hogy megfogadd a szakemberek tanácsait. Ugyanis hamarosan véget ér a Plútó "pokoli színjátékának" első felvonása, és kezdetét veszi a durvább második...

Ahhoz, hogy átlásd mi ez az egész, egyáltalán milyen hatással lesz a világra, s benne az életedre - érdemes megismerkedned a MIÉRTEKKEL.

A világ amiben élünk folyamatosan fejlődik. Bizonyos időszakonként azonban a fejlődés korrekcióra szorul - amit nem mellesleg az Asztrológia segítségével pontosan meghatározható.

A világ életében ezeket a korrekciós pontokat a lassú mozgású bolygók jelzik. Különösen a Plútó és az Eris. Azért ők ketten, mert az ő keringési idejük a leglassabb. A Plútó 248, míg az Eris 558 év alatt kerüli meg a Napunkat. Amikor ők jegyet váltanak az a történelmünkben mindig valami jelentős eseményt - végeredményben valamilyen változást idézet elő. Csak úgy érdekességként: 2048-ban fog az Eris belépni a Bika jegyébe, ami gyökeresen megváltoztatja majd a pénzt! Valószínűleg a ma ismert papír és fémpénzek jelentősen átalakulnak majd, illetve eltűnnek. Ennek előjeleit már magad is tapasztalhatod a kriptóvaluták megjelenésével. Ami a Plútót illeti...

.. amikor a Plútó belép egy jegybe, akkor az adott jegyhez köthető életterületeken temetőre vidámparkot épít. Ez szó szerint értendő, ugyanis ő az elmúlást egyfajta nyomatékosító erőként használja. (Pontosan tudja, hogy a halál az egyetlen amit komolyan veszünk.)

 

Nos,
2008-ban amikor belépett a Bak jegyébe, már akkor lehetett tudni, hogy a jeggyel összefüggésbe hozható: BIZTONSÁG, PÉNZ, és HATALOM lesz majd a porondon. Másképp fogalmazva: a SORS ezeken a területen keresztül fog a fejlődésünkben "korrekciót" végrehajtani. 2008-ban a Bak jegyébe belépő Plútó nem sokat várt, szinte azonnal kiváltotta a gazdasági világválságot: amivel mi mást is, mint a biztonságunkat, a pénzvilágot, és sokak hatalmát ingatta meg. A válságon viszonylag hamar túltettük magunkat, szinte már-már el is felejtettük. 2017. december végén azonban a Szaturnusz belépett a Bak jegyébe, s ezzel a Plútó társat kapott a "korrekcióhoz". A menekültáradattal ott folytatták, ahol a Plútó 2008 után abbahagyta. Aztán 2019 december 2-án jött a hármas együttállás. A Plútó és a Szaturnusz mellé a Jupiter is csatlakozott.

Azt már korábban lehetett tudni, hogy a 3-as együttállás minden eddiginél nagyobb lendülettel fogja a BIZTONSÁGOT, a PÉNZT és a HATALMAT megingatni. Viszont azt, hogy a 3-as együttállásban résztvevő bolygók mindezt milyen eszközökkel teszik meg, legfeljebb csak sejteni lehetett. Most már ezt is tudjuk. Ahogy azt is, hogy Plútó viszi a prímet, azaz ő határozza meg az eszközt és az irányt. A saját hatásaikkal a Szaturnusz és a Jupiter csak támogatják őt. A Szaturnusz terhekkel, a Jupiter pedig bőséggel. (Megjegyzés: a Jupiteri bőség miatt terjedt el a vírus a világban. A Szaturnusz pedig extra terhet rak minden emberre, akár megfertőződnek, akár nem.)

Amint látod, a Koronavírus csupán egy "korrekciós" eszköz. Általa átértékeljük majd a BIZTONSÁGRÓL, a PÉNZRŐL és a HATALOMRÓL alkotott véleményünket és hozzáálásunkat. Egy kicsit újjá is születünk majd, de hát épp ez kell ahhoz, hogy jobb legyen az életünk, általa pedig a világ.

 

ui: a fenti dátumok - amelyekről még sokat fogunk beszélni - fontos állomásokat jeleznek a Koronavírussal kapcsolatban. Amint a dátumok színéből is látod: a legnehezebb időszak valóban most jön. Ennek az az oka, hogy a Szaturnusz kilép a Bak jegyéből, s ezzel szabad kezet ad a Plútónak és a Jupiternek. Az elmúlt hónapokban a BIZTONSÁGBA vetett hitünket ingatták meg. Március 22-től a PÉNZ jön. (Valószínűleg ebben az időszakban jelentik majd be a világban, hogy gazdasági világválság van.) Ne keseredj el. Egyrészt hamar túleszünk a dolgon, másfelől mindennap jelentkezni fogok. Holnap például a Plútó vidámpark építő oldalával - mert ilyen is lesz!


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »