Kettős hatás


2019. április 30. 10:25 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 13 db

Fontos mérföldkőhöz érkeztek a Vízöntők, az Oroszlánok, a Bakok és a Rákok. Az előbbiek lehetőséget kapnak, hogy elkerüljék az előttük álló megpróbáltatásokat, míg az utóbbiak végre "pénztárhoz" járulhatnak...

Normál körülmények között a hátráló Szaturnusz nem szokott eseményeket kiváltani. Most azonban más a helyzet! A jövő tavasszal esedékes jegyváltása előtt, ez a mai irányváltása volt az utolsó a Bak jegyében. Gyakorlatban ez annyit jelent, hogy elkezdi előkészíteni a soron következő vizsgázók, vagyis a Vízöntők és az Oroszlánok életfeladatait. Mindez az életükre jobban odafigyelőket kevésbé fogja meglepetésként érinteni, hiszen már hónapok óta kapják a Szaturnusztól az ízelítőket.

Mégis mitől lesz másabb ez a ma kezdődött és szeptemberig tartó időszak?

Leginkább attól, hogy eddig csak sejteni lehetett, hogy a Vízöntő és az Oroszlán szülöttei közül, 2020 után kinek mit szán az élet tanítómestere, a mai naptól viszont már tudni is lehet. Fogalmazzunk úgy, hogy az elkövetkező 5 hónapban a Szaturnusz rögzíteni fogja a "vizsganaplójában", hogy az érintettek közül kiknek szándékozik leckéket, és kiknek lehetőségeket adni.

Amúgy az elmúlt hónapok eseményeiből már következtetni lehetett arra, hogy kinek mit szán. Ezért ha az Aszcendensed, a Napod, vagy a Holdad: a Vízöntő vagy az Oroszlán jegyében áll, úgy érdemes egy kicsit visszaemlékezned!

Amennyiben 2020 után leckéket tartogat a számodra, úgy az elmúlt hónapokban 3 területen találkozhattál a kellemetlen és bosszantó ízelítőjével. Ez a 3 terület: a munka (pénz), az érzelem és az egészség. A dolog érdekessége, s leginkább ebből lehet következtetni arra, hogy leckére lettél kijelölve, hogy a felsoroltak közül mindhárom, de minimum 2 területen találkoznod kellett ilyen eseményekkel. Vagyis ha volt egészségügyi problémád, és mellette a munkádban vagy az érzelmeidben is jelentkeztek nehézségek, úgy szinte biztos, hogy leckéket tartogat a számodra.

Jó hír, hogy ezeket a leckéket még elkerülheted! Ehhez egyetlen dolgot kell tenned: NE SÖPÖRD A SZŐNYEG ALÁ A PROBLÉMÁKAT! Így ha a felsorolt életterületeken bármilyen kellemetlenség ér, azokat egytől egyik oldjad meg. Például, ha vannak egészségügyi problémáid, akkor járj utánuk! Vizsgáltasd ki magad, ha kell menj el szűrővizsgálatokra. A lényeg: tegyél meg mindent, hogy a problémád megszűnjön, vagy legalábbis ellenőrizhető kontroll alatt maradjon. Ebben az esetben a számodra "kiírt" leckét idő előtt megoldottad, így a 2020 tavaszán kezdődő vizsgaidőszakban ezen problémád súlyosabb változatával már nem fogsz találkozni. Ugyanez a helyzet a másik két területen is. Ha az ott lévő problémákat időben megoldod, akkor 2020 után nem kell szembesülnöd ezen nehézségeid komolyabb leckéiddel.

Miért érdemes mindezt komolyan venned, és idő előtt megoldanod a leckéidet?

Főleg azért, mert ezeket a problémákat most még következmények nélkül megoldhatod. 2020. márciusa után ez már nem fog menni.

A Szaturnusz azonban nem csak leckéket osztogat, hiszen az érintettek közül lesznek olyanok is, akik az életük lehetőségei előtt állnak. Ők az elmúlt hónapokban 2 területen kaptak ízelítőt: az érzelmeikben, vagy a hivatásukban. A dolog érdekessége, hogy amíg leckék esetén a Szaturnusz minden területen osztogatja a feladatokat, addig lehetőségek esetén általában csak 1 területen. Például ha érintettként megkérték a kezed, vagy te kérted meg valakinek a kezét, esetleg a hivatásodban úgy érzed, hogy egyre jobban kezd beindulni a szekered, hovatovább korábban sosem látott lehetőségek bontakoznak ki előtted, úgy nagy esélyed van arra, hogy a "Vizsganaplójába" a Szaturnusz, lehetőségeket írt a neved mellé. Hogy ezt még véletlenül se változzon meg, maradj továbbra is olyan szerény és alázatos, mint amilyen akkor voltál, amikor még lehetőségeid sem voltak.

A lényeg: érintettként vedd komolyan az elkövetkező hónapok eseményeit. Ha úgy érzed, hogy inkább leckéket mintsem lehetőségeket tartogat a számodra, úgy a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb 2020. márciusig oldd meg a felmerülő nehézségeidet. (Tényleg vedd komolyan! Különösen az egészségügyi problémákat.)


Nézzük mi vár a saját gyermekeire: a Bakokra és a Rákokra!

Az elmúlt másfél évben, - mióta a Szaturnusz a saját jegyében jár, nem nagyon kényeztette a gyermekeit. Ennek főként a jegyben lévő Plútó volt az oka, akinek köszönhetően meglehetősen visszafogottan viselkedett. Ennek a mai nappal VÉGE! Ugyanis azzal, hogy hátráló mozgásba váltott, szabad utat biztosított a gyermekei számára. Fogalmazzunk úgy, hogy ma hajnaltól a Bakok és a Rákok végre "pénztárhoz" járulhatnak és megkaphatják az elmúlt évek könnyeiért járó jutalmaikat, vagyis mától érezhetően könnyebb lesz az életük. Ráadásul ez még csak a kezdet! Decembertől ennél is, 2020 tavaszától még annál is klasszabb időszak vár rájuk. Úgyhogy kedves Bakok és Rákok, az önmagatokba és az álmaitokba vetett hitetekre MOST van a legnagyobb szükség. A ma hajnalban szabadon hagyott "pénztár" széfjeihez mindenképp...


ui: További segítséget a Szaturnusz leckéihez és lehetőségeihez itt találsz!
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »