Nem probléma!


2017. szeptember 20. 08:49 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 35 db

Gondolj a legnagyobb problémádra! Megvan? Ebben a bejegyzésben megmutatom neked, hogyan oldhatod meg a Merkúrod segítségével. (Tetszeni fog!)

Ahhoz, hogy a lényeget jobban megértsd, menjünk egy picit mélyebbre - egészen a probléma keletkezéséig.

A probléma úgy szokott születni, hogy a lelked, vagyis a HOLDAD - aki nem mellesleg veled kapcsolatban minden tud, valamiért nem találja az adott nehézségedre a megoldást.

Minél inkább nem találja, annál inkább bepánikol. Ezt a folyamatot élőben a Hold gyermekein: a Rákokon láthatod. Ahogy valamiért veszélyben érzik magukat, vagy meginog a biztonságérzetük máris jön a pánik és a siránkozás. (Ha érintett vagy - nem megsérteni akartalak, ez tekintsd egyfajta önkritikának a Rák Aszcendensemtől!)

Szóval ott tartunk, hogy a lelked - aki egyébként pontosan tudja, hogy az egyes problémáidra mi a gyógyír - egy átmeneti rövidzárlat miatt - nem találja az “adatbázisában” a megoldást.

Mi történik ekkor? 

Bepánikol és elkezd siránkozni a többi bolygónak. Akik emiatt a saját feladataikkal nem tudnak foglalkozni, hiszen egyfolytában a HOLD "nyavalygását" kell hallgatniuk, így a problémát nézniük…

probléma

Szóval amikor egy problémával találjuk szembe magunkat, akkor a tudatállapotunk beszűkül. A lelkünk (a Hold) hathatós közbenjárása - akarom mondani a siránkozása miatt, semmi másra nem tudunk koncentrálni, csak a PROBLÉMÁRA. Idővel, ahogy a büszkeségünk (Nap) kezdi erejét veszteni, vagy ahogy a kedvünk is elmegy a cselekvéstől (Mars) - szinte beleesünk a PROBLÉMÁBA, és olyan közelről nézzük, hogy már semmi mást nem látunk, mint ...

probléma 2

 

A megoldás a Merkúrban rejlik! Egyedül ő nincs odaragadva a problémához, csak hát őt is fogva tartja a HOLD, aminek eredményeként nem a megoldásokat keresgéli, hanem a HOLD megnyugtatásaként az adott probléma OKOZÓIT és FELELŐSEIT. Így próbálja levenni a Hold váláról a felősséget. Egyébként ezt nagyon profin csinálja. 

Ha viszont felülemelkedne a felelősök keresgélésén, akkor AZONNAL megpillantaná a megoldást! 

Hogyan tudna a Merkúr felülemelkedni? 

Kérdésekkel! A Merkúr imádja a kérdéseket, és azonnal reagál rájuk. Ahogy egy kérdést meghall, egyből keresni kezdi a választ.


Tételezzük fel, hogy megoldhatatlannak tűnő anyagi gondjaid vannak. A Holdad már kellően bepörgette a többieket, úgyhogy valószínűleg ezt látod:


 

Ha megkérdezed önmagadtól, hogy miért van anyagi problémád, és arra kíméletlenül őszintén válaszolnál, egy picit máris felemelkednél:
 
Ne állj meg az első kérdésnél. Kérdezz még! Például azt, hogy mi az amivel nem rendelkezel? Láss csodát, egy kicsit megint feljebb emelkedtél:
Ne hagyd abba, kérdezz még! Hol van a múltadban az a pont, amikor még minden jól ment? Kérdezz és emelkedj fel egészen addig, amíg nem látod át az egész problémád, benne a megoldással:


Bármit kérdezhetsz, nem tudsz a Merkúrodtól butaságokat kérdezni. Minden egyes kérdéseddel egy picit feljebb emelkedsz. Minél magasabbra emelkedik a Merkúrod, a többiek (Nap, Hold, Mars, Vénusz) annál inkább kezdenek újra észhez térni. A Holdadnak elmúlik a rövidzárlata és a lelked mélyéről előbányássza a megoldást, amit a Marsod véghezvisz, hogy a Vénuszod újabb vágyakat találva visszaadja a Napodnak a probléma súlya alatt megcsappant életerőd. Ennyi. Probléma megoldva! :)
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »