Újratervezés, horoszkóppal! 26.


2020. május 6. 10:07 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 3 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

A legszerencsésebb (Nyilas) és a legnagyobb terheket cipelő (Bak) jegyek után jöjjön az állatöv legkülönlegesebb jegye:
 

A Vízöntő - Asztropatika.hu

A Vízöntő jegy különlegessége az egyediségben nyilvánul meg. Abban, hogy kilóg a sorból. Különlegességben te sem szenvedsz hiányt, hiszen ugyanez az egyediség köszön vissza a te életedben is, mégpedig a Vízöntő jegyében kezdődő házadban! A jegy által jelzett életterületeken olyan események történnek veled, ami másokkal nem. Fogalmazzunk úgy, hogyha majd egyszer 100 év múlva végleg hazamész, akkor a Vízöntő jegyéhez köthető emlékeidrdel fogod az "otthon maradottakat" elkápráztatni. De nem csak őket kápráztatod el, hanem mint ahogy arról szó volt: a Földön lévőket is! :) Ebből eredően a Mérleg jegyéhez hasonlóan, a Vízöntő jegyéhez társítható életterületeid is vonzóak a külvilág számára - csak másképp!

 

Amíg a Mérleg jegyéhez köthető életterületeid tartósan vonzóak a külvilág számára, addig a Vízöntő jegyéhez társítható életterületeiden csak addig, amíg a külvilág megismeri a történetedet, illetve az adott életterületen veled történt eseményeket. Kicsit olyan ez, mint az 1 perces hírnév. Ott és akkor NAGYOT ÜT, de miután az emberek megismerik, hamar elfelejtik.

Hogy az 1 perces hírnevünkön túl a varázsunk továbbra is megmaradjon, igyekszünk ezen az életterületen kiszámíthatatlannak tűnni vagy annak lenni. Tény, hogy kiszámíthatatlanság vonzó, de az sem tart örökké. (Hogy mindezen hogyan változtathatsz, arról szól a lecke végén a Tudtad? rész.)

 

A lényeg: a Vízöntő jegyéhez köthető életterületeiden olyan események történnek veled, amelyek különlegessé és egyedivé teszik az életedet. De ne csak eseményekben gondolkodj! Akár adottságokban, hovatovább Isten adta tehetségekben is!

 

Lássuk HOGYAN viselkedsz még a Vízöntő jegyében kezdődő házadban:

függetlenül, humánusan, őszintén, ötletesen, féktelenül, intellektuálisan, kiszámíthatatlanul, érzéketlenül, barátságosan, lázadóan

 

Kérlek, lapozz a füzetedben. A születési képletedben nézd meg, hogy melyik házad kezdődik a Vízöntő jegyében. Amennyiben két házad is a Vízöntő jegyében kezdődik, úgy mindkét ház területeit írd fel. Előfordulhat, hogy a horoszkópodban egyetlen ház sem kezdődik a jegyben. Ebben az esetben annak a háznak a területeit írd fel, amelyikben a Vízöntő jegye közrezárt. Ugye tudod? A közrezárt jegyben is ugyanúgy történnek események, annyi különbséggel, hogy azt a külvilág nem látja. Pontosabban az eredményeidet látják, de hogy pontosan mit is művelsz abban a házban, hogyan éred el az eredményeidet, azt nem tudják.
 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

A Vízöntő füzete - Asztropatika.hu

 

Tudtad?

A Vízöntő jegyéhez társítható életterületeinken ragaszkodunk a legelvakultabban az elveinkhez. A gond ezzel csak az, hogy az érintett életterületeken még akkor is ragaszkodunk hozzájuk, amikor már lefelé zuhanunk... Jó tanács: a Vízöntő jegyéhez köthető életterületeiden időnként érdemes átértékelned és megváltoztatnod az elveidet. A sikered múlik ezen. Másképp fogalmazva: a Vízöntő jegyében számos 1 perces hírnevet létrehozhatsz, ha menet közben változtatsz az elveiden. A legtöbben nem változtatnak. Életük végéig abból az egyetlen 1 perces hírnevükből élnek, azután pedig egy ideig a kiszámíthatatlanságukból.  Pedig ha tudnák, hogy itt sokkal több 1 perces van... bátrabban változtatnának az elveiken.

 

A folytatásban jön az állatöv utolsó, de fiatalosságában és szépségében az első helyen álló jegy!
 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »