Újratervezés, horoszkóppal! 24.


2020. május 4. 11:06 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 3 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

Az előző leckéből már tudod, hogy az életedben hol vár rád gyökeres fordulat. A folytatásban jöjjön a számunkra legkedvesebb jegy, azaz Magyarország jegye:

A Nyilas - Asztropatika.hu

Amúgy az országoknak nincs horoszkópjuk. Bár vannak akik ilyen-olyan történelmi eseményekhez tásítják az egyes országok születését, de ez csacsiság. Hiszen neked sem készül az életed jelentős eseményei után új születési horoszkóp. Az országoknak sem... már csak azért sem, mert nekik nincs is születési horoszkópjuk, csupán állatövi besorolásuk van, mégpedig a Földön lévő helyzetük alapján. Magyarország eszerint: Nyilas! Mégpedig nagy eséllyel a Nyilas utolsó dekádjában, közel a Bak jegyéhez. Többek között emiatt vagyunk egy kicsit pesszimisták és kishitűek. Pedig amint látni fogod, nem kéne...
 

Nem horgászom, de ha horgásznék és megfognám az aranyhalat, akkor az egyik kívánságom az lenne, hogy a világban minden ember horoszkópjában az összes ház a Nyilas jegyében kezdődjön! Ennyire jó lenne a Nyilas jegy? Ennyire!

Ugyanis a Nyilas jegy mögött ott rejlik egyfajta Isteni védelem. Ebben a jegyben a MINDENHATÓ sokkal többet megenged nekünk, mint az állatöv bármely más jegyében. Ez a te életedben sincs másképp! Az életed legszerencsésebb - s egyben legszabadabb életterületeit a Nyilas jegyében kezdődő házad jelzi. Az általa érintett életterületen két dolog közül választhatsz: a jó és a még jobb között. Alanyi jogon a jót kapod meg. Ezzel kezded az életedet. Sőt! Különösebb következmények nélkül még hibázhatsz is az érintett életterületeken.

"Az én életemben ez egyáltalán nem így van! A nyilas jegyében lévő házamban csak rosszak történnek... " - tudom, vannak akik ezt mondják. Miért is? Az alanyi jog miatt.

A Nyilas jegyében kezdődő házainkban a MINDENHATÓ, az első pillanatoktól kezdve csak ad. Ehhez olyannyira hozzászokunk, hogy az adományait természetesnek gondoljuk. Hovatovább úgy, hogy az jár nekünk. Észre sem vesszük, hogy az érintett életterületeken nekünk sokkal kevesebbet kellett tennünk ugyanazokért az eredményekért, mint másoknak. Nincs is ezzel baj, hiszen alanyi jogon ezt a könnyítést megkapjuk. A gondok akkor kezdődnek (és az elégedetlenség) amikor többet szeretnénk... persze minimális erőfeszítésért cserébe. Ilyenkor a Mindenható fityiszt mutat nekünk, ráadásul egy picit még csökkenti is azt a jót, amihez már oly szépen hozzászoktunk. Na ezért éreznek néhányan mást a Nyilas jegyében kezdődő házaikban. Pedig ha mélyen magukba néznének, akkor rájönnének, hogy ezen az életterületen minimális erőfeszítésért is kaptak dolgokat. Mi a helyzet a még jobbal? Akiket az alanyi jogon kapott dolgok nem tesznek kényelmessé, csúnyábban fogalmazva: csodára váró lustává, azok a szorgalmuknak köszönhetően a csúcson kötnek ki.

 

Tehát, a születési képletedben a Nyilas jegyében kezdődő házad olyan életterületeket jelöl, ahol a szorgalmad dönti el, hogy a jót vagy a még jobbat kapod. Ezen a területen minél többet teszel, annál sikeresebb leszel. Mi ebben a szerencse? Például az, hogy számos más életterületeden lehetsz te szorgalmas, meg okos, és kitartó is... csak épp egy deka lehetőséget nem kapsz arra, hogy szorgalmadat arannyá változtasd. A Nyilas jegyében kezdődő házadban viszont igen. Fogalmazzunk másképp: az életed legnagyobb eredményeit a Nyilas jegyében kezdődő házadban érheted el, - amennyiben szorgalmas vagy. Ha nem... akkor az alanyi jogon kapott jó, minden egyes elégedetlenséged után szépen lassan elmorzsolódik. De még ekkor sincs minden veszve, ugyanis szorgalommal az elmorzsolódott jóból is lehet még jobb!

 

Lássuk HOGYAN viselkedsz még a Nyilas jegyében kezdődő házadban:

szabadon, optimistán, derűsen, őszintén, fölényesen, cinikusan, bölcselkedve, bizakodva, felelőtlenül, tapintatlanul, kutatóan, kockáztatva

 

Kérlek, lapozz a füzetedben. A születési képletedben nézd meg, hogy melyik házad kezdődik a Nyilas jegyében. Amennyiben két házad is a Nyilas jegyében kezdődik, úgy mindkét ház területeit írd fel. Előfordulhat, hogy a horoszkópodban egyetlen ház sem kezdődik a jegyben. Ebben az esetben annak a háznak a területeit írd fel, amelyikben a Nyilas jegye közrezárt. Ugye tudod? A közrezárt jegyben is ugyanúgy történnek események, annyi különbséggel, hogy azt a külvilág nem látja. Pontosabban az eredményeidet látják, de hogy pontosan mit is művelsz abban a házban, hogyan éred el az eredményeidet, azt nem tudják.

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

A nyilas füzete - Asztropatika.hu

 

Tudtad?
A Nyilas az egyik legfiatalosabb jegy! De nem csak fiatalos szép is! Emlékszel még a Mérleg jegyére? Nos, fiatalabb korodban a Mérleg, idősebb korodban a Nyilas jegyében kezdődő életterületeid lesznek a külvilág számára vonzóak! Azért, mert a Nyilas által érintett életterületen fiatal maradtál. (Megjegyzés: most képzeld el azt, akinek az Aszcendense, vagyis az I-es háza kezdődik a Nyilas jegyében! Örök fiatal marad, aki a korából éveket... mit éveket? Évtizedeket is lazán letagadhatna! :) Ja és a Nyilas jellegünk miatt Magyarország is ugyanilyen. Évszázadról évszázadra egyre szebb és fiatalosabb! :)

 

A folytatásban jöjjön a legnagyobb terheket cipelő jegy!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »