Újratervezés, horoszkóppal! 1.


2020. április 3. 12:39 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 12 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

Tudtad, hogy a Kos és az Ikrek jellegű gyerekek ritkán olvassák el a kötelező olvasmányokat? Bevezetés és előszó... sutty kihagyva, az első 5-10 oldal elolvasva, maximum még a tartalomjegyzék. Ennyi.

A rájuk való tekintettel a bevezetést kihagyjuk, helyette inkább azt nézzük meg, hogy az elkövetkező 40 leckében mire számíthatsz!

 

Először is, teljesen lecsupaszítjuk a horoszkópodat! A házak értelmezésétől elkezdve, lépésről-lépésre fogjuk feltölteni a képletedet.

A házak után a jegyek jönnek, s velük kapcsolatban olyan gondolatok és ötletek, amelyek már önmagukban könnyebbé és jobbá fogják tenni az életedet! Bármelyik jegyben is születtél, biztos vagyok abban, hogy az összes jegy jellemzését várni fogod!(Napokon belül azt is tudni fogod, hogy miért!)

A házak és a jegyek után jönnek a bolygók! Ők már konkrét irányokat és lehetőségeket is megmutatnak, köztük számos olyat, amiről eddig nem is tudtál. A dolog érdekessége, hogy az általuk jelzett lehetőségeid mind mind rád várnak... 

Végezetül a küldetésedre is kitérünk, ami nem csak érdekes lesz, de sokak számára meglepő is!

 

Nos,
biztos vagyok abban, hogy a leckék végére érve minden információ a rendelkezésedre fog állni, hogy az új világnak ne elszenvedője, hanem élvezője legyél. Ehhez a leckéket igyekszem úgy átadni, hogy az Asztrológiával most ismerkedők megértsék és megkedveljék ezt az egyedülálló tudományt, az abban járatosak pedig ne unatkozzanak.

 

HASZNOS DOLGOK:

A leckékhez egyetlen dologra lesz szükséged: a születési horoszkópodra. Az online elkészíthető horoszkópokra ezen bejegyzés hozzászólásaiban találsz jó ötleteket!

Ez a szabadon letölthető kiadvány - bár nem feltétele a leckéknek, segítségedre lehet. (Érdemes letöltened és elolvasnod!)

 

A következő leckében: eltüntetünk mindent a horoszkópodból, csak a házak maradnak...


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »