Újratervezés, horoszkóppal! 28.


2020. május 8. 11:46 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 2 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

 

Már tudod, hogy a születési horoszkópodban lévő házak az életed egy-egy területét jelképezik. Ahogy azt is, HOGYAN viselkednek az egyes jegyek, - rajtuk keresztül pedig te magad, az általuk érintett életterületeiden.
 

Ha egy üres képletre ránézel, már abból is kitűnik, hogy bizony az életünk meg van írva. Hiszen a KOS jegyében kezdődő házadban bármit teszel, akárhogyan is képzed magadat, SOHA nem tudsz Bikaként, - Ikrekként vagy akármilyen más jegyűként viselkedni. A KOS jegyében kezdődő házadban örökre KOS-ként fogsz viselkedni, ahogy mindenki más a Kos jegyében kezdődő házában.

A jegyekről szóló leckékben a leggyakoribb HOGYANOKKAL ismerkedtél meg. Érdekességük, hogy valamennyi ott rejlik benned. Mégis mi dönti el azt, hogy melyik lesz rád a jellemzőbb?

A neveltetésed, de sokkal inkább a műveltséged.

Néhány szó a neveltetésről... Valóban számít, viszont annyira nem, mint ahogyan azt sokan gondolják. Meggyőződésem, hogy egy szülőnek egyetlen feladata van a gyermekével kapcsolatban. Mégpedig az, hogy a negatív HOGYANJAIT elnyomja, a pozitív HOGYANJAIT felszínre hozza. Semmi több. Kicsit olyan a szülők nevelése, mint a szobrászat. A szülők kapnak egy "vésőt" és egy alapanyagot, amin hosszú évek alatt csak centiket farigcsálnak. Azért centiket, mert a gyermekük úgy is olyan lesz, amilyennek az Isteni gépezetben majd lennie kell. Fogalmazzunk úgy, hogy a farigcsálással a szűlők csupán a startvonalra helyezik a gyermeküket, aki majd a műveltségével még annál is magasabbra eljuthat.

Szóval a sorsunk meg van írva, s ez már egy bolygók nélküli üres ábrából is pontosan látszik:
 

Példa: 2 ház a Bak jegyében, Vízöntő jegy közrezárt - Asztropatika.hu

 

A példaképletre pillantva, már a házak és a jegyek ismeretében is pontosan feltérképezheted a képlet tulajdonosának anyagiakhoz (2. ház) való hozzáállását. Sőt még annál is többet! Mivel a 2 háza a Bak jegyében kezdődik, ezért a pénzt Bak módjára kezeli, vagyis:

számítóan, megfontoltan, gyakorlatiasan, fegyelmezetten, pesszimistán, mereven, türelmesen, kitartóan, szórakoztatóan, ambiciózusan.

 

A felsorolt HOGYANOK mindegyike benne rejlik. De vajon melyiket használja?

Ezt csak személyes beszélgetés során tudod kideríteni. Emlékszel még a 3 másodperces leckére? Nos, azokban az esetekben amikor látod a képlet tulajdonosát, és már feltérképezted a HOGYANJAIT, egyszerűen csak bízz az első megérzésedben. Ennyi. (A tudatalattidért felelős Holdad ugyanis tévedhetetlen. Ezért is hallgatnak az igazán sikeres emberek a megérzéseikre! Hallgass te is, de csak az elsőre. Azért az elsőre, mert a Hold az első megérzés után átengedi a terepet a Vénusznak... az pedig tudod?! érzelmeket kavar a dolgokba és suttty... már félre is ment a helyes ítélkezésed.)

A példából más is látszik. A közrezárt jegy! A közrezárt jegyről ugye tudod, hogy azt a külvilág nem látja. Persze ott is történek hatások és események, de mivel mások nem látják, ezért egy kicsit titokzatos. Vagyis ha egy házban közrezárt jegyet látsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy az adott életterületen a képlet tulajdonosának valamilyen titka van. Hogy nagyjából milyen, azt a jegy HOGYANJAI határozzák meg. A példára visszatérve VÍZÖNTŐS titka lehet. Azaz a képlet tulajdonosának anyagi helyzetében biztosan történt valami különleges és egyedi dolog. Lehet, hogy a lottón nyert? Vagy talált egy kincset és abból gazdagodott meg? Esetleg a vagyonát nem tisztességes úton szerezte, de most már példamutató életet él? Számtalan verzió lehet, viszont mindegyik egyfelé mutat: az anyagi helyzetben valami különleges dolog történt (vagy fog!), amit a külvilág nem lát. S mindezt abból, hogy a 2. házában a Vízöntő jegy közrezárt.


FELADAT:

A példa alapján nézd át a saját születési horoszkópodat! Nézd meg, hogy a neveltetésed, de főleg a jelenlegi tudásod alapján az adott életterületeiden milyen HOGYANOKAT használsz. Ehhez kapcsolódva...

 

A leghasznosabb jó tanács:

Amennyiben az életed bármely területén változtatni szeretnél, úgy elsőként az érintett területre vonatkozó HOGYANJAIDAT változtasd meg. Cseréld le őket a felsorolt HOGYANOK közül másokra! Lehetőleg a felsorolásból egy olyan pozitívra, amelyet még nem használtál.

Amint tapasztalni fogod, az új hozzáállásod új lehetőségeket fog teremteni, számodra pedig örömet és sikert! Ne becsüld le a jegyek HOGYANJAIT, mert bennük rejlik a sikered kulcsa.

Hidd el, ha már egy HOGYANT megváltoztatsz, már az jelentős fordulatokat eredményez az életedben.

 

Innen folytatjuk, és hamarosan rátérünk a legérdekesebb részre: a bolygókra! Biztos, hogy az fog majd neked a legjobban tetszeni, mert ott már konkrét életeseményekről is szó lesz.

Ja.. és nehogy elkeseredj ha mondjuk az egyik házadban nincs bolygó! Mutatok majd neked egy olyan technikát, amivel minden házadban lesz bolygó! :)

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »