Újratervezés, horoszkóppal! 39.


2020. június 29. 17:07 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 6 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

A teljes sorozat:

1. Hasznos dolgok  2. Valakitől örökölted...  3. 3 másodperc  4. Az első harapás a tied!  5. Úgy gondolták jó lesz neked...  6. Kérj és megadatik  7. Király vagy  8. Muszáj munka  9. Annak játssz, aki szeret  10. Soha ne mondj ki olyat  11. Az életed kapaszkodói  12. Halmazon belül  13. Mással messzebb  14. Dühből sose kívánj  15. Hol? Hogyan? Mit?  16. KOS  17. BIKA  18. IKREK  19. RÁK  20. OROSZLÁN  21. SZŰZ  22. MÉRLEG  23. SKORPIÓ  24. NYILAS  25. BAK  26. VÍZÖNTŐ  27. HALAK  28. A leghasznosabb jó tanács  29. A Nap  30. A Hold  31. A Merkúr  32. A Vénusz  33. A Mars  34. A Jupiter  35. A Szaturnusz  36. Az Uránusz  37. A Neptunusz  38. A Plútó  39. A Chiron  40. Névtáblák az ajtón    

 

A sorsunk építésze után jöjjön egy olyan, aki képes a jövőbe látni...

 

A Chiron - Asztropatika.hu

Viszonylag még új a bolygók sorában, hisz nemrég fedeztük fel. Ettől függetlenül - a számítástechnikának hála - villámsebességgel sikerült kiismernünk. Noha több hatást - így eseményt is a számlájára írhatunk, most mégis egy olyannal foglalkozunk, amellyel könnyebbé és sikeresebbé teheted az életedet.

Nos,
születési képletedben ahol a Chiron áll, olyan életterületeket jelöl, ahol úgy érzed magadat mint aki folyamatosan másokat szolgál ki. Ezt egyébként sok esetben magadtól és örömmel teszed. Időnként azonban elgondolkodsz, mert néha te is szeretnél olyan "kényeztetést", amit az érintett életterületen nyújtasz másoknak. Mondok egy példát! Egy 12. házban álló Chironnal boldog-boldogtalanak segítesz megoldani a problémáját. Mindeközben nem is sejtik, hogy te magad sokszor az övékénél is nagyobb terhekkel küzdesz. Segítséget már régóta nem mersz kérni, mert amikor minden bátorságodat összeszedve kértél - visszautasítottak. Valójában nem az okoz fájdalmat, hogy mások nem segítenek, mert ehhez már hozzászoktál, sokkal inkább az, hogy magadat hibáztatod amiért nem mersz segítséget kérni.

Önmagunk hibáztatása a Chiron hatásai között lényeges momentum. A hozzá köthető életterületeken valamiért egészen biztosan hibáztatod magadat. S mivel ez rendszerint egy olyan dolog amin nem tudsz változtatni, például valamilyen adottságod vagy képességed - ezért a tehetetlenség érzése mellett lelki fájdalmat érzel miatta.

Elkeseredned nincs miért, hiszen végeredményben minden bolygónk jót akar. A Chiron azt, hogy a tőle kapott citromból limonádét csinálj! Hogy az általa jelzett életterületen a fájdalmadon nem keseregve keress magadnak más megoldásokat! S amint tapasztalni fogod, a más megoldás sokkal jobb lesz annál, mint ami miatt a fájdalmat érezted. Érezted... mert ahogy rátalálsz a cukorra a fájdalmad megszűnik. Igazából sosem szűnik meg, csak attól kezdve már nem számít semmit sem.

Tehát, a Chiron által jelzett életterületeden a sebeid állandó feltépése helyett, keress más megoldásokat! Vagyis keress cukrot a citromodhoz. Az életed legjobb limonádéját fogod belőle elkészíteni. Gondolj csak a süket zeneszerzőre vagy a vak festőre, citromot kaptak a SORS-tól, de cukrot - azaz más megoldást találva limonádét csináltak belőle. Neked is sikerülni fog, ugyanis a Chiron területein nem csak citrom van, cukor is!

 

Kérlek vedd elő a füzetedet és keresd meg benne azt a házat, amelyikben a Chiron áll! A MIT kérdés alá a következő kulcsszavakat írd:

feltalálsz, segítesz, erősítesz, kérkedsz, kívül állsz, gyógyítasz

 

Tudtad, hogy a Chironnak jövőbelátó képességei is vannak?

A ház amelyben áll olyan életterületeket is jelöl, ahol a korodat megelőzve a jövőből hozol be módszereket vagy elveket. Van azonban ennek egy hátülütője is! Mégpedig az, hogy a többség a jövőből hozott gondolataidat, elveidet vagy akár a tetteidet nem érti. Legalábbis hosszú éveken át nem értik. Azonban egyszer csak rájönnek, hogy mégiscsak neked volt igazad. Mire akarok kilyukadni? Arra, hogy a Chiron által érintett életterületeiden tarts ki a jövőből hozott dolgaid mellett, mert egyszer úgy is igazad lesz. Ne engedd, hogy a nemmegértésből eredő szomorúságod eltemesse.

 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

A folytatásban jön az utolsó lecke és az ígéretem, miszerint minden üres házba bolygót teszünk!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »