Újratervezés, horoszkóppal! 36.


2020. június 18. 10:21 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 11 db

Ebben a sorozatban, - gondolatokat és ötleteket ébresztve az új világhoz, könnyen értelmezhető leckék segítségével kiértékeljük a születési horoszkópodat...

Az élet nagy tanítómestere után (Szaturnusz) jöjjön a legkülönlegesebb bolygónk, az ...
 

Az Uránusz - Asztropatika.hu

Kezdjük egy szakmai "fogással":

születési horoszkópokban elsők között nézem meg az Uránusz helyzetét. Ugyanis a ház amelyikben áll, olyan életterületeket jelöl, ahol a képlet tulajdonosa - valamiért "kilóg" a sorból. Fogalmazzunk úgy, hogy az érintett életterületeken olyan dolgok történnek vele, amelyek másokkal nem. A dolog érdekessége, hogy ezek az Uránuszi események két életszakaszban,  ontosabban azok kezdetén jelennek meg. Az első Uránuszi "hatás" a gyermekkor elején, a másik úgy 40-42 éves korunk körül - vagy picivel utána, ér bennünket. Egyébként ez a második hatás sok ember esetében jelzi a "B" oldal kezdetét. Vagyis azt, amikor átlépünk az életünk második felébe. (Van egy harmadik is. Kb. 84 éves korunk körül, ami már a "hazautazásunk" előkészületeinek kezdetét jelzi.)

Szóval a képletedben az Uránusz: a különlegességedet jelzi. Ami éppúgy megnyilvánulhat egy életeseményben, ahogy az adott területhez köthető különleges képességedben is. Ha már itt tartunk! Az Uránuszban rejlő különlegesség egyben azt is jelzi, hogy az általa érintett életterületen: istenadta tehetséged van! (Ha keresed önmagadat, vagy még nem találtál rá az utadra, úgy érdemes az Uránusz által érintett életterületeiden - pontosabban a hozzájuk köthető tehetségeiden elgondolkodnod. Amennyiben felismered és alkalmazod a tehetségedet, úgy az érintett életterületeken kincsesládára lelsz.)

 

Kérlek vedd elő a füzetedet és keresd meg benne azt a házat, amelyikben az Uránusz áll! A MIT kérdés alá a következő kulcsszavakat írd:

 

újítasz, elkülönülsz, meglepsz, feltalálsz, kiemelkedsz, lázadsz, kényszerítesz

 

 

Két fontos, az életedet komolyan befolyásolni tudó dologra szeretném felhívni a figyelmedet!
(Kérlek figyelj!)

 

Tudod, hogy az Uránusznak melyik a leggyilkosabb mondata?

A ...

"mindig is így csináltuk!"

Az általa érintett házunkban a világ változásairól nem akarunk tudomást venni. Egyszerűen azért, mert úgy gondoljuk, hogy amiket itt korábban összegyűjtögetünk elveket - amelyek egykor valóban jól müködtek! - azok a világ végezetéig kitartanak majd. Csakhogy a világ változik, és ha 40-42 éves korunk felett nem írjuk át az időközben elavult elveinket, úgy akár halálos is lehet a régi rosszhoz való ragaszkodásunk. Na jó, halálos azért nem, de pusztító mindenképpen. Ezért...

az Uránusz által érintett életterületeiden úgy 40 éves korod felett írd át az elveidet! Ne félj újakat alkotni és legfőképp megszabadulni a régiektől. Nem is hinnéd mennyi múlhat rajtuk.

 

A másik: a 6. érzék!

Sokan tévesen a Neptunuszhoz társítják a 6. érzéket, holott köze sincs hozzá. Annál inkább az Uránusznak! Ugyanis a 6. érzéket az Uránuszi szikrák keltik életre. Szóval, az Uránuszod által érintett életterületeiden KÖTELEZŐ hallgatnod és ami ennél is lényegesebb reagálnod a 6. érzékedre - vagyis a semmiből felbukkanó szikra-szerű megérzéseidre. Általa minden rosszat elkerülhetsz, és minden jót megélhetsz! 

 

Egy kis segítség a házakhoz:

1. ház: önmagad, megjelenésed, külsőd, egészséged
2. ház: pénzed, eszközeid, tulajdonod
3. ház: intelligenciád, tanulmányaid, testvéreid, környezeted, utazásaid
4. ház: eredeted, adottságaid, otthonod, ingatlanjaid, életvéged, apukád
5. ház: örömeid, hobbid, gyermekeid, szerelmeid, kreativitásod
6. ház: kenyérkereső munkád, egészséged, kötelezettségeid, (kisállataid)
7. ház: házasságod, társulásaid, külvilág előtti szerepléseid
8. ház: titkaid (amit kikotyoghatsz), szexualitásod, elmúlásod, vagyonod
9. ház: elveid, eszméid, nézeteid, hited, külföld, jog
10. ház: küldetésed, karriered, céljaid, határaid, anyukád
11. ház: támogatóid, barátaid, közösséged, (nem vér szerinti gyerek)
12. ház: életfeladataid, megpróbáltatásaid, titkaid (amit sosem árulsz el)

 

A következő lecke: a csodálatos Neptunuszról szól majd, és egy ködről, ami számos dologtól megvéd téged!

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »