A Szaturnusz titka


2013. szeptember 25. 11:48 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 39 db

A látszat néha csal. Ez a Szaturnusz hatásaival kapcsolatban különösen igaz. Ugyanis van egy kevesek által ismert titka, amit ha megismersz...

Kevés olyan bolygó van, aminek visszatéréseitől annyira tartanánk, mint a Szaturnuszétól. Való igaz, hogy a horoszkóp egy-egy érzékeny pontjára, mint például:

- a tengelyekre (főleg az Aszcendensre!)
- a Napra
- a Holdra, vagy
- a születési uralkodóra

érkezve - gyakran embert próbáló - feladatokat ad. Mindez azonban csak körítés, ami sokkal lényegesebb dolgokat - mintegy próbatételként - hívatott eltakarni.


Leckéi során a Szaturnusz: rendszerint olyan területeket ostromol, ami az aktuális életszakaszodban a legérzékenyebben érint téged. Ez egyébként a leggyakrabban: az érzelem, a munka, a pénz és az egészség. A többi életterületen kiváltott nehézségeit pontosan ezért alig, vagy egyáltalán nem érezzük meg!

Pontosan tudja, ha egy dolog minél érzékenyebben érint téged, annál inkább elterelődik a figyelmed. És pontosan erre építi a próbatételét!

=========================
FIGYELJ, MOST JÖN A TITOK!
=========================

A leckéivel egy időben a Szaturnusz valahol, valamelyik életterületeden felnyitja a sorompót. Vagyis egy NAGY és komoly lehetőséget biztosít a számodra.

Az emberek többsége ezt - érthető módon az Őket ért terhek súlya alatt - nem veszi észre.

Persze vannak, akik valahogy ösztönösen rátalálnak. Őket a Szaturnusz visszatérése nemhogy megleckéztetné, hanem felemeli. (Szerintem Te is találkoztál már ilyen esetekkel.)


Nos,
legyen bármilyen érzékeny pontodon a Szaturnusz tranzitja: NÉZZ A TERHEK MÖGÉ!
Vizsgáld meg az összes életterületed, ugyanis az egyiknél - a leggyakrabban amúgy a Bak jegyében kezdödő házadban, illetve abban, amelyikben a Szaturnusz áll: a sorompó nyitva van. A nyitott sorompó mögött pedig nem kicsi lehetőség vár rád...

És ez még nem minden!

Ahogy a sorompóra rátalálsz, azok a gondok is megszűnnek, amik addig a figyelmed voltak hivatottak elterelni.


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »