2. A vér törvénye


2017. április 21. 07:18 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 7 db

A Jupiter hazatérésével kapcsolatban van valami, amiről nekünk Magyaroknak kötelező beszélnünk. Ugyanis létezik a bolygók között egy íratlan törvény...

.. amit minden bolygó maximálisan betart! A törvény lényege: hogy ítéletet a bolygók - kizárólag csak a saját gyermekeik - vagyis az általuk uralt jegyek felett hozhatnak. 

Más szavakkal:
minden bolygó önmaga dönti el, hogy a más bolygók által felkínált lehetőségek közül, a gyermekeik mit élnek meg. 

Ezért van az, hogy sokan az ilyen-olyan biztosnak tűnő bolygóállások ellenére sem élnek meg semmit. Máskor pedig egy egészen jelentéktelennek tűnő bolygóállás miatt, az egész életük fenekestűl felfordul.

 

Példának okáért, itt vannak a Bakok és a Rákok! Az elmúlt években sokuknak változott meg az élete, amit nyilvánvalóan a Bak jegyében lévő Plútóhoz társítunk. 

Való igaz, hogy ezeket a változásokat a jegyben lévő Plútó váltotta ki, viszont a lehetőségekre a Bakok és a Rákok uralkodója: a Szaturnusz mondott ÁMENT. Ő döntötte el, hogy a gyermekei közül kinek, mit kell megélnie.

Ha belegondolsz ez a való világban sincs másképp. Itt is a szülök döntik el, hogy a gyermekeik kitől mit fogadhatnak el, - végeredményben hogyan fejlődjenek.

 

Oké, 
most hogy már tudod, hogy ítéletet felettünk csak is a szüleink - vagyis az uralkodó bolygóink hozhatnak (ők amúgy az Aszcendensed, a Napod és a Holdad jegyének uralkodói), lépjünk egy szinttel feljebb! 

A születési horoszkóp felállítása 2 fontos adatból tevődik össze: 
- a születés percre pontos időpontjából, - és a születés helyéből. 

Nem mindegy hogy ki hova, melyik országba születik. Ugyanis maga a hely, az ország, kiváltképp annak állatövi besorolása, a születési horoszkópnál is magasabb szinten áll. Mindez ez annyit jelent, hogy az adott ország uralkodó bolygója bizony elég rendesen befolyásolja a születési horoszkópban lévő dolgokat.

Máris érteni fogod, hogy miért! 


Tételezzük fel, hogy a születésed pillanatában - veled együtt született a világban 30 ember. Mindenki más és más országban. 

Vajon ugyanúgy fogtok majd reagálni az egyes élethelyzetekre? 
Az azonos születési horoszkópotok miatt: IGEN! Hiszen az adott élethelyzettek kapcsolatban mindannyian ugyanazt fogjátok érezni (Hold), és a fejetek is egy rugóra jár (Merkúr).

Vajon az életetek hasonlóan alakul majd? Egymástól többezernyi kilométer távolságra is ugyanazokat az eseményeket fogjátok megélni? 
NEM! Mégpedig azért nem, mert az adott ország uralkodó bolygója, a saját nevelési módszereinek megfelelően fog majd benneteket terelgetni. 

 

Mivel Magyarország állatövi besorolása Nyilas, ezért minden magyar a Jupiter hatása alatt “nevelkedik” fel. Képzeld el azt az Asztro-iker párod, aki Görögországban - a Szaturnusz oltalma alatt született. Veled ellentétben ő másfajta értékeket fog előnyben részesíteni. Az élete alakítása során más utakat fog majd választani, a bolygók által kiváltott lehetőségek közül.
 

Mitől olyan különleges a Jupiter 2018-as hazatérése? 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a bolygók ugyan folyamatosan hoznak ítéletet a gyermekeik felett, de amikor hazatérnek, ezt sokkal szélesebb körben teszik. Azaz 2018-tól minden esélyünk
meg van ara, hogy a hazalátogató főnökünk, sokunk felett ítéletet hozzon. Nem kell rosszra gondolnod, hiszen ez az ítélete akár pozitív is lehet.


Elkerülhető az ítélethozatal? 

NEM. Ezen minden gyermekének át kell esnie. A jó hír az, hogy a többségünk (kb. 80%-unk) pozitív ítéletet kap majd, így a jó és a még jobb között választhatunk majd. A szeretetére méltatlanná vált gyermekeinek büntetése viszont - szó szerint bármi lehet. Ezért is használtam az ítélet szót. 

 

A lényeg: ahhoz, hogy ne essünk ki a kosarából, és hogy a jó és a jobb közül a jobbat válasszuk - meg kell őt ismernünk. Szerencsére nem olyan nehéz a kegyeibe férkőzni, és ebben fogok a segítségedre lenni! 

 

A sorozat 3. részében méhkaptárba nyulunk! Érzékeny témát feszegetve megnézzük, hogy voltaképp kihez is imádkozunk?

 

ui: itt találod a sorozat első részét: Nem vagyunk egyenlőek!

Ajánló:
a témával kapcsolatban további érdekességeket ebben a kiadványban találsz:

 

A Jupiter könyve

 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »