A leggyengébb láncszem


2014. szeptember 16. 14:31 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 41 db

Ebben a bejegyzésben az egyik legnagyobb párkapcsolati trükköt találod! Egy olyan Asztrológiai titkot amivel a társad magadhoz “láncolhatod”, vagy ha figyelmen kívül hagyod, akár el is taszíthatod…

Még azokban a kapcsolatokban is előfordulhatnak komoly problémák, ahol amúgy tökéletes összhangban állnak a párkapcsolat legfontosabb jelőlői: úgymint a Holdak, a Merkúrok vagy éppen a szikrákat szóró Vénuszok és Marsok.

Ez a 4 bolygó valóban kellő alapot tud biztosítani bármely kapcsolathoz, sőt! Az esetek többségében akár egy életen át is. Viszont van valaki, akivel baj esetén, még Ők sem tudnának szót érteni.

Ezért az Ő esetében a legfontosabb: a megelőzés! Azaz folyamatosan meg kell neki adni azt, amit kér. Ha megkapja, hallgatni fog. Ha nem, csak idő kérdése, hogy mikor tör ki… mármint a kapcsolatból.


Szóval,
van a képletedben egy kicsit fura, egy kicsit különc bolygó - szerintem már sejted, hogy az Uránuszról van szó - aki akkor marad, ha tudja, hogy bármikor elmehetne. Más szavakkal: ha szabadságot és függetlenséget kap, akkor esze ágában sincs elmenni. Ha viszont nem kapja meg, akkor csak idő kérdése, hogy mikor kap rövidzárlatot és tör ki a “börtönéből”. Nem is hinnéd, mennyi kapcsolat ment már tönkre miatta, vagy éppen tartott a sírig, mert az akaratát tiszteletben tartották.

Tehát,
a horoszkópodban a ház, amelyben az Uránusz áll, olyan életterületeket jelöl, ahol így vagy úgy, de szükséged van a függetlenségre és a szabadságra. A társadnak ezt kell megadnia ahhoz, hogy ne akarj kitörni. És ugyanez vonatkozik rád is! Vagyis a békéért neked is biztosítanod kell a társad függetlenséget ott, ahol a képletében az Uránusza áll.

Amúgy az Uránusz nem nagyravágyó és nem is kér sokat - azaz könnyedén teljesíthető mindaz, amit kér.

Segítségképp itt találod a 12 ház jelentéstartalmát! Természetesen nem kell az érintett házban minden egyes dologra kiterjedően függetlenséget adnod.
Például az 5. házban nem kell neki megengedned azt, hogy a béke kedvéért szabadon szerelembe essen - viszont a gyermeketek nevelésében nagyobb függetlenséget adhatsz neki.Viszont ha ismered a társad, akkor nagyjából már tudod, hogy az adott területen belül mi lehet az, amire figyelned kell. Ha pedig a társad nem tudja rólad, hogy mely területen igényled a függetlenséget, akkor a saját érdekében mutasd meg neki ezt a bejegyzést. Mert ha nem tartja be, csak idő kérdése, hogy mikor törsz ki - gondolom ez nem hiányzik neki…


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »


Szabadon elérhető bejegyzések: