A példakép


2016. április 26. 07:51 | Szerző: Buzsáki Gábor | Hozzászólás: 21 db

Mindannyiunknak vannak példaképei. Az Asztrológiában járatosak többsége azonban tévesen más bolygóhoz társítja őket. Ebből eredően nem is sejtik, hogy valójában mekkora lehetőségek mellett mennek el…

Példaképeinket a legtöbben, a tiszteletet szimbolizáló Szaturnuszhoz társítják. Tény, hogy a Szaturnuszra is felnézünk, de nem tekintjük példaképnek! Lehet, hogy ezzel nem értesz egyet, viszont máris érteni fogod a lényeget.

Minden bolygó másképp szerez magának erőt. Van egy bolygó, aki történetesen a példaképek legyőzésével. És ez nem a Szaturnusz.

Mit is mond a Kos?


“Én vagyok a szint! Aki alattam van az nem ember, aki felettem azt utolérem és legyőzöm.”

A Kos uralkodója - vagyis a Mars számára lételem a példakép! Hiszen ő mutatja meg számára az irányt, az elérhető és legyőzhető célt. A Mars - így a Kos jellegű emberek akkor a legerősebbek, ha látják maguk előtt a célt. Ezért van szükségük - ahogy már az elnevezésében is benne van: egy elérhető PÉLDÁRA és egy látható KÉPRE, azaz egy PÉLDAKÉPRE.

A Szaturnusznál tisztelet van, amit nem lehet legyőzni - és ebben van a lényeg!

Nos,
a születési horoszkópodban a Mars jelzi a PÉLDAKÉPEIDET. A ház amelyikben áll, az ahhoz köthető életterületek rendszerint olyan embereket jelölnek, akikre legyőzhető példaként tekintesz. Ha a Marsod által érintett életterületeden kinézel magadnak egy PÉLDAKÉPET, akkor csak idő kérdése, hogy mikor fogod legyőzni. Valamiben egészen biztosan jobb leszel nála.

ui:
segítségként itt találod a házak értelmezését.


 


Belépés a hozzászólások megtekintéséhez »